FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 29. kolo: Domžale - Krško 5:3 (foto)

 

231 Domzale

5 : 3

krsko novi 

DOMŽALE

konec

KRŠKO

PLTS, 29. kolo, Športni park Domžale, 700 gledalcev
Firer 6', 31' Škrbić 32', 51'
Balkovec 22'   Dangubić 83'
Majer 28'    
Vetrih 52'    

 

DOMŽALE KRŠKO
1 Dejan Milić (K) 1 Marko Zalokar (K)
4 Amedej Vetrih 4 Jan Gorenc
7 Ivan Firer 7 Martin Kramarič
15 Jan Repas menjava46' 9 Filip Dangubić
17 Matija Širok 11 Tonči Mujan menjava67'
25 Miha Blažič 16 Damjan Vuklišević
27 Gaber Dobrovoljc 23 Klemen Šturm
29 Jure Balkovec 25 Nikola Gatarič menjava69'
30 Petar Franjić menjava80' 27 David Kovačič menjava46'
37 Žan Majer menjava72' 44 Damir Sadiković
90 Zeni Husmani 95 Miljan Škrbić

12 Adnan Golubović 99 Benjamin Levak
2 Alvaro Brachi 8 Svetlan Kosić
5 Luka Volarič menjava46' 12 Marko Dušak
6 Rok Elsner 14 Arafat Mensah Ibrahim menjava67'
11 Jure Matjašič 19 Roko Nakić menjava69'
13 Žan Žužek menjava72' 22 Nermin Haljeta
31 Alen Ožbolt menjava80' 45 Robert Pušaver menjava46'

V ekipi Domžal ni poškodovanih Juninha, Alexandreja Kombija in Elvisa Bratanovića. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića.


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Četrti sodnik Delegat
Roman Glažar (Hajdina) Aleksander Burjan (Hajdina) in David Gabrovec (Markovci) Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah) Stojan Bole (Sežana)

DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:0 Firer 6' Majer 28'  
2:0 Balkovec 22'    
3:0 Majer 28'    
4:0 Firer 31'    
5:2 Vetrih 52'    
KRŠKO
zoga rumeni karton mali rdeci karton
4:1 Škrbić 32' Škrbić 10'  
4:2 Škrbić 51'    
5:3 Dangubić 83'    

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Vojko Goričan je označil dve minuti dodatke tekme.

zoga5:3 Dangubić; 83. minuta: Mensah je prodrl po levi strani. V kazenskem prostoru je podal v sredino do Dangubića, ki je z 12 metrov zadel levi kot domačih vrat.

82. minuta: Firer je bil pri žogi na levi strani polovice Krškega. Poslal je predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Žužek. Do žoge je prišel Volarič, ki je zavrnil do Vetriha. Ta je streljal s prve, a je pred vrati zadel Ožbolta, ki je bil v prepovedanem položaju.

81. minuta: Šturm je uspešno preigraval na levem robu kazenskega prostora Domžal. Poizkušal je s strelom v dolgi kot, a je bil za las nenatančen.

menjava80. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Alen Ožbolt.

79. minuta: Nakić je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Podal je v sredino do Dangubića, ki je s 25 metrov meril previsoko.

73. minuta: Domžalčani nadaljujejo z napadi. Tokrat je do strela z 20 metrov prišel Firer, a se je znova izkazal Zalokar, ki je odbil v kot. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

73. minuta: Franjić se je poigral z obrambo Krškega na desni strani kazenskega prostora gostov. 10 metrov od vrat se je odločil za strel, a je bil vratar Zalokar z odlično obrambo na pravem mestu.

menjava72. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Žan Žužek.

71. minuta: Širok je odlično prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Volarič z glavo streljal čez gostujoča vrata.

menjava69. minuta: V ekipi Krškega je Gatarića zamenjal Nakić.

menjava67. minuta: V ekipi Krškega je Mujana zamenjal Mensah.

zoga5:2 Vetrih; 52. minuta:  Vetrih je prišel do žoge na polovici Krškega. Z odličnim prodorom je prišel v kazenski prostor, kjer je s 14 metrov z močnim strelom premagal nemočnega vratarja Zalokarja.

zoga4:2 Škrbić; 51. minuta: Krčani so uspešno kombinirali na vrhu kazenskega prostora Domžal. Gatarič je lepo podal do Škrbića, ki je bil sam pred vratarjem Milićem. Z močnim strelom z 11 metrov je dosegel svoj drugi gol na tekmi.

50. minuta: Po napaki vratarja Zalokarja je do žoge prišel Franjić. Podal je pred vrata do Firerja, ki je preveč okleval s strelom in gostje so mu žogo izbili izpod nog.

48. minuta: Balkovec je izvajal kot z leve strani. Pred vrati je z glavo uspešno odbil Vuklišević.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: Med odmorom prvi zamenjavi v obeh ekipah. V domžalski je namesto poškodovanega Jana Repasa vstopil Luka Volarič, pri Krčanih pa je Kovačiča zamenjal Pušaver.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa.

41. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je odbil Kovačič. Žoga je prišla do Balkovca, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je bil Franjić, ki si je pripravil prostor za strel in z 12 metrov meril nekoliko previsoko.

39. minuta: Blažič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Mujana je odbil vratar Milić.

zoga4:1 Škrbić; 32. minuta: Krčani so nemudoma odgovorili na četrti gol rumenih. V kazenskem prostoru Domžal je bil sam Škrbić, ki je s 13 metrov z močnim strelom premagal nemočnega vratarja Milića.

zoga4:0 Firer; 31. minuta: Domžalčani so izpeljali podobno akcijo kot pri tretjem golu. Tokrat je po desni pobegnil Majer. Poslal je nizek predložek v sredino, kjer je žogo iz neposredne bližine v prazno mrežo pospravil Firer.

zoga3:0 Majer; 28. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter napad po desni strani. Firer je poslal nizek predložek v sredino, kjer je bil pred vratarjem Zalokarjem Majer, ki mu ni bilo težko žogo pospraviti v prazno mrežo.

rumeni karton mali28. minuta: Zaradi prekrška nad Gataričem je rumeni karton prejel Žan Majer.

25. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Po desni strani je pobegnil Franjić, ki je podal v sredino. Majerju je žoga nekoliko ušla, a je bil vseeno hitrejši od vratarja Zalokarja. Podal je na levo do Repasa, ki je s 15 metrov streljal s prve na prazna vrata. Meril je za las previsoko.

zoga2:0 Balkovec; 22. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Krškega. S 30 metrov je neposredno proti vratom meril Balkovec in z mojstrskim strelom čez živi zid zadel s pomočjo leve vratnice. Pravi evrogol Balkovca, ki je vknjižil svoj peti gol v sezoni in vseh pet je dosegel s prostih strelov!!!

15. minuta: Mujan je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Podal je v sredino do Dangubića, ki je z 20 metrov močno sprožil. Vratarja Milića je rešila prečka.

12. minuta: Domžalčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Majerja je Dobrovoljc z glavo streljal mimo leve vratnice.

rumeni karton mali10. minuta: Zaradi prekrška nad Vetrihom je rumeni karton prejel Škrbić.

9. minuta: Domžalčani so znova nevarno zapretili. Franjić je na levi strani kazenskega prostora našel Repasa, ki je s 14 metrov močno sprožil proti vratom. Z obrambo se je izkazal vratar Zalokar.

zoga1:0 Firer; 6. minuta: Balkovec je začel akcijo na levi strani polovice Domžal. Podal je v sredino do Vetriha, ki je s prve zaposlil Repasa. Ta je poslal nizek predložek na prvo vratnico, kjer je Firer z odličnim strelom premagal vratarja Zalokarja.

4. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je pred vrati prekršek nad vratarjem Zalokarjem storil Dobrovoljc.

2. minuta: Repas je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja so se gostje ubranili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Krškega.

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB