FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pokal Slovenije: Krka - Domžale 0:2 (foto)

 

0 : 2
(0:4)

231 Domzale

KRKA

konec

DOMŽALE

Pokal Slovenije, polfinale, Stadion Portoval
  Več ... Žužek 30'
    Majer 53'KRKA DOMŽALE
1 Darko Marjanović 1 Dejan Milić
4 Miha Drnovšek 2 Alvaro Brachi
6 Denis Cerovec 6 Rok Elsner
8 Žiga Jurečič menjava69' 13 Žan Žužek
10 Denis Mojstrovič menjava61' 15 Jan Repas menjava63'
16 Miha Kostanjšek 27 Gaber Dobrovoljc
17 Danijel Dežmar 29 Jure Balkovec
20 Maks Slunjski 30 Petar Franjić
21 Marko Puklin 31 Alen Ožbolt
24 Žan Florjanc 37 Žan Majer
55 Matej Potokar menjava71' 70 Luka Žinko (K)

22 Mateo Barukčič 12 Adnan Golubović
5 Marko Bedek 5 Luka Volarič
9 Tim Čeh 7 Ivan Firer
14 Matej Trščinar menjava71' 11 Jure Matjašič menjava63'
23 Luka Kambič menjava61' 17 Matija Širok
27 Denis Dedič menjava69' 25 Miha Blažič
90 Matija Soldo 90 Zeni Husmani

V ekipi Domžal ni poškodovanih Juninha, Alexandreja Kombija in Elvisa Bratanovića. Kapetanski trak je na roki Luka Žinka. Prva polfinalna tekma se je v Športnem parku v Domžalah končala z 2:0 v korist Domžalčanov.


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Dodatna pomočnika sodnika Četrti sodnik Delegat
Slavko Vinčić (Maribor) Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec) in Andraž Kovačič (Preserje) Alen Borošak (Spodnji Duplek) in Bojan Tkalčič (Maribor) Matej Žunić (Kranj) Janko Ponikvar (Ljubljana)

KRKA
zoga rumeni karton mali rdeci karton
  Kostanjšek 72'  
  Drnovšek 81'  
DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
0:1 Žužek 30' Brachi 22'  
0:2 Majer 53' Žužek 32'  

Piscalka90+2. minuta: FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme in Domžalčani so se v tretji finale v zgodovini kluba uvrstili z izidom 4:0!

90+1. minuta: Četrti sodnik Matej Žunič je označil še minuto dodatka tekme.

90. minuta: Dežmar je na desni strani našel Trščinarja, ki je v sredini kazenskega prostora našel osamljenega Kambića. Ta je z 10 metrov meril previsoko.

87. minuta: Franjić je v sredini našel Ožbolta, ki je na vrhu kazenskega prostora na kratko podal do Majerja. Ta je žogo namestil Matjašiču, ki je z 20 metrov meril previsoko.

86. minuta: Trščinar je na desni strani polovice Domžal podal do Kambića, ki je znotraj kazenskega prostora prišel do strela. Vratar Milić ni imel težjega dela z obrambo.

83. minuta: Balkovec je priboril prosti strel na levi strani polovice Krke. Balkovec je zadel živi zid, Matjašič pa je s 30 metrov meril previsoko.

rumeni karton mali81. minuta: Po prodoru Matjašiča je na robu kazenskega prostora z roko igral Drnovšek, ki je prejel tudi rumeni karton. Prosti strel z 18 metrov je izvajal Majer, ki je meril za las mimo desne vratnice.

81. minuta: Brachi je priboril kot z desne stani. Po podaji Španca je Elsner z glavo streljal za las čez domača vrata.

74. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca je poizkušal Dobrovoljc, a je žoga zletela na drugo stran. Tam je bil Žužek, ki je poslal nov predložek. Z glavo je streljal Ožbolt, a je bil na pravem mestu vratar Marjanović.

rumeni karton mali72. minuta: Zaradi prekrška nad Juretom Matjašičem je rumeni karton prejel Kostanjšek.

menjava71. minuta: V ekipi Krke je Potokarja zamenjal Trščinar.

menjava69. minuta: V ekipi Krke je Jurečiča zamenjal Dedić.

69. minuta: Dobrovoljc je z borbenostjo prišel do žoge na sredini igrišča. Akcijo je nadaljeval Majer, ki je v kazenskem prostoru znova podal do Dobrovoljca. Slednji je v dvoboju z vratarjem Marjanovićem meril mimo desne vratnice.

67. minuta: Ožbolt je prišel do kota z leve strani. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

64. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo na polovici Krke. Franjić in Balkovec sta odigrala imenitno dvojno podajo. Slednji je znotraj kazenskega prostora prišel do strela, a je z desnico meril previsoko.

menjava63. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Jure Matjašič.

menjava61. minuta: V ekipi Krke je Mojstrovića zamenjal Kambić.

60. minuta: Balkovec je na polovici Krke našel Ožbolta, ki je žogo namestil Majerju. Ta je z visoko podajo iskal Franjića, ki je prišel do strela znotraj kazenskega prostora, a je nogo podstavil eden od domačih branilcev in gostje so prišli do 10. kota na tekmi. Po podaji Balkovca je odbil Cerovec.

57. minuta: Po podaji Brachija s kota je na prvi vratnici z glavo odbil Florjanc.

56. minuta: Žinko je prišel do žoge na desni strani polovice Krke. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Repas streljal z glavo. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Marjanović, ki je odbil v kot. Po podaji Balkovca je bil za las prekratek Žužek, a Domžalčani so prišli do novega kota.

56. minuta: Domžalčani so prišli do kota z desne strani. Po podaji Balkovca je v avt odbil Mojstrović.

zoga0:2 Majer; 53. minuta: Domžalčani so krenili v hiter napad. Žužek je s podajo našel Majerja, ki je odlično prodrl v kazenski prostor. Njegov strel je le delno ubranil Marjanović in zvezni igralec Domžal je s treh metrov žogo zabil v mrežo.

50. minuta: Franjić je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kostanjška so se gostje ubranili. 

48. minuta: Repas je preigraval na levi strani polovice Krke. Podal je v kazenski prostor do Franjića, ki je s 13 metrov streljal mimo leve vratnice.

47. minuta: Po podaji Ožbolta je Majer uspešno prodrl proti vratom Krke. Z 20 metrov je z levico meril previsoko.

47. minuta: Krka je prišla do kota z leve strani. Po podaji Mojstrovića je žoga končala v stranskem avtu.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krke.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa, v katerem so bili Domžalčani dominantni in zasluženo vodijo.

45+1. minuta: Četrti sodnik Matej Žunič je označil minuto dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Krka je prišla do prostega strela z leve strani. Z neposrednim strelom je poizkušal Mojstrović, a vratar Milić ni imel težav z obrambo.

44. minuta: Repas je na levi strani prodrl v kazenski prostor Krke. Podal je v sredino, kjer je z 12 metrov do strela prišel Ožbolt, ki je meril mimo leve vratnice.

43. minuta: Cerovec je odbil v kot z leve strani. Po podaji Brachija so domači odbili nazaj do Španca. Ta je poslal nov predložek in eden od rumenih naj bi se po mnenju sodnikov znašel v prepovedanem položaju.

41. minuta: Repas je priboril prosti strel na levi strani polovice Krke. Po podaji Brachija je v kot z leve strani odbil Cerovec. Po podaji Brachija je z glavo poizkušal Žinko. Na drugi vratnici je žogo v sredino vrnil Žužek, z odličnim posredovanjem pa se je izkazal vratar Marjanović.

39. minuta: Ožbolt je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

34. minuta: Žužek je na polovici Krke našel Ožbolta, ki je z glavo žogo spustil za Repasa. Otrok Domžal je z 20 metrov močno sprožil, a je meril mimo desne vratnice.

rumeni karton mali32. minuta: Zaradi prekrška nad Potokarjem je rumeni karton prejel Žan Žužek.

zoga0:1 Žužek; 30. minuta: Repas je pred kazenskim prostorom Krke podal do Žužka, ki je uspešno prodrl proti golu Krke. Streljal je proti vratom, žoga pa je zadela Drnovška, presenetila vratarja Marjanovića in končala v spodnjem desnem kotu domačih vrat.

28. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter protinapad po sredini igrišča. Majer je podal na levo do Balkovca, ki je z roba kazenskega prostora streljal za las mimo leve vratnice.

23. minuta: Krka je prišla do prve priložnosti. Po podaji Slunjskega je do strela znotraj kazenskega prostora prišel Potokar. Žoga se je odbila od Dobrovoljca, z odlično obrambo pa se je izkazal vratar Milić. V nadaljevanju je uspešno posredoval še Elsner in Domžalčani so se ubranili.

rumeni karton mali22. minuta: Zaradi prekrška nad Dežmarjem je rumeni karton prejel Alvaro Brachi.

18. minuta: Dežmar je odbil v kot za Domžale z leve strani. Po podaji Brachija je na prvi vratnici Ožbolt z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

16. minuta: Domžalčani so z borbenostjo prišli do priložnosti. Brachi je podal pred vrata proti Ožboltu, ki je bil za las prepočasen. Žoga je končala v rokah Marjanovića, ki je pravočasno zapustil svoja vrata.

11. minuta: Repas je odlično preigraval na levi strani polovice Krke. Podal je v kazenski prostor do Žužka, ki je s 13 metrov streljal iz ugodnega položaja. Na pravem mestu je bil vratar Marjanović.

9. minuta: Brachi je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je poizkušal Elsner, a so se domači ubranili.

7. minuta: Repas je pobegnil po levi strani. Na robu kazenskega prostora je podal na prvo vratnico, kjer je Ožbolt z 10 metrov streljal za las mimo desne vratnice.

3. minuta: Repas je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

1. minuta: Domžalčani so v 40. sekundi prišli do prostega strela na levi strani polovice Krke. Po podaji Brachija je bil na pravem mestu vratar Marjanović.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO