FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pokal Slovenije: Domžale - Krka 2:0 (foto)

 

231 Domzale

2 : 0

DOMŽALE

konec

KRKA

Pokal Slovenije: polfinale, Športni park Domžale, 500 gledalcev
Firer 58' Več ...  
Batrović 83'    

 

DOMŽALE KRKA
1 Dejan Milić (K) 1 Darko Marjanović
4 Amedej Vetrih 4 Miha Drnovšek
5 Luka Volarič menjava79' 5 Marko Bedek menjava63'
11 Jure Matjašič menjava67' 6 Denis Cerovec
15 Jan Repas 8 Žiga Jurečič menjava46'
17 Matija Širok 10 Denis Mojstrović (K)
25 Miha Blažič 14 Matej Trščinar menjava32'
27 Gaber Dobrovoljc 17 Danijel Dežmar
29 Jure Balkovec 20 Maks Slunjski
31 Alen Ožbolt menjava46' 21 Marko Puklin
90 Zeni Husmani 23 Luka Kambič

12 Adnan Golubović 22 Mateo Barukčič
2 Alvaro Brachi 3 Patrik Horžen menjava46'
7 Ivan Firer menjava46' 9 Tim Čeh
13 Žan Žužek 16 Miha Kostanjšek menjava63'
19 Denis Halilović 24 Žan Florjanc menjava32'
70 Luka Žinko menjava79' 43 Erik Juršič
94 Veljko Batrović menjava67' 90 Matija Soldo

V ekipi Domžal ni poškodovanih Juninha, Alexandreja Kombija in Elvisa Bratanovića. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića. 


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Dodatna pomočnika sodnika Četrti sodnik Delegat
Bojan Mertik (Odranci) Robert Vukan (Apače) in Janez Bezjak (Gorišnica) Miran Bukovec (Lendava) in Roman Glažar (Hajdina) Manuel Vidali (Gračišče) Dušan Bezjak (Tolmin)

DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:0 Firer 58'  Matjašič 45+1'  
2:0 Batrović 83'    
KRKA
zoga rumeni karton mali rdeci karton
  Bedek 26'  
  Horžen 62'  
  Puklin 78'  
  Kostanjšek 85'  Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Bojan Mertik je označil konec tekme in Domžalčani so si pripravili lepo popotnico pred povratno tekmo, ki bo na novomeškem Portovalu v torek, 11. aprila ob 16:30.

90+1. minuta: Četrti sodnik Manuel Vidali je označil dve minuti dodatka tekme.

90. minuta: Florjanc je nespretno odbil v sredino do Repasa. Ta je s 25 metrov močno sprožil, a je bil vratar Marjanović zanesljiv.

86. minuta: Domžalčani so prišli do desetega kota na tekmi. Po podaji Batrovića so se gostje ubranili.

rumeni karton mali85. minuta: Zaradi prekrška nad Matijo Širokem je rumeni karton prejel Kostanjšek. Prosti strel na desni strani je izvajal Balkovec. Na prvi vratnici je našel Firerja, ki je podal pred vrata. Tam je pred Vetrihom v zadnjem trenutku odbil Drnovšek.

zoga2:0 Batrović, 83. minuta: Domžalčani so znova stisnili igralce Krke v svoj kazenski prostor. Do žoge je prišel Žinko, ki je s 13 metrov poizkušal z lob udarcem. Žoga se je od prečke odbil do Batrovića, ki mu s treh metrov ni bilo težko podvojiti vodstva rumenih.

82. minuta: Repas in Firer sta z dvojno podajo izigrala obrambo Krke. Izkušeni napadalec je poizkušal z lob udarcem, a je vratar Marjanović s konicami prstov žogo dvignil čez prečko. Po podaji Batrovića s kota so se gostje ubranili.

80. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

menjava79. minuta: V ekipi Domžal je Luka Volariča zamenjal Luka Žinko.

rumeni karton mali78. minuta: Zaradi prekrška nad Luko Volaričem je rumeni karton prejel Puklin. Z neposrednim strelom je znova poizkušal Balkovec, ki je še drugič na tekmi stresel prečko.

75. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je do strela z vrha kazenskega prostora prišel Volarič, a so gostje uspešno odbili.

71. minuta: Vetrih je na levi strani našel Batrovića, ki je odlično prodrl proti kazenskemu prostoru Krke. 25 metrov od vrat je nevarno sprožil, a je vratar Marjanović žogo z odlično obrambo odbil.

69. minuta: Husmani je priboril prosti strel nekoliko z leve strani. Balkovec je na kratko podal do Repasa, ki je žogo lepo namestil Batroviću. Ta je močno streljal, a je uspešno blokiral Dežmar.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Veljko Batrović.

66. minuta: Domžalčani so stisnili Krko pred svoj kazenski prostor. Vetrih je z glavo lepo žogo namestil Balkovcu, ki je s 25 metrov močno udaril po žogi. Pravi projektil je dodobra stresel prečko gostujočih vrat.

menjava63. minuta: V ekipi Krke je Slunjskega zamenjal Kostanjšek.

rumeni karton mali62. minuta: Zaradi prekrška nad Janom Repasom je rumeni karton prejel Horžen.

59. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je z glavo odbil Marjanović.

zoga1:0 Firer; 58. minuta: Blažič je močno podal na levo do Balkovca, ki je poslal odličen predložek na prvo vratnico. Tam je Firer mojstrsko z nogo zadel žogo, ki je preletela vratarja Marjanovića in končala v mreži.

50. minuta: Vetrih je pred kazenskim prostorom Krke našel Matjašiča. Ta je z dobrih 20 metrov neovirano streljal, a je meril previsoko.

48. minuta: Slunjski je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Po podaji Mojstrovića je bil na pravem mestu vratar Milić.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krke.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je Alena Ožbolta zamenjal Ivan Firer. V ekipi Krke je Jurečiča zamenjal Horžen.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Bojan Mertik je označil konec prvega polčasa, v katerem je Krka le redko prešla na polovico Domžal.

rumeni karton mali45+1. minuta: V gneči v kazenskem prostoru Krke je zaradi simuliranja rumeni karton prejel Jure Matjašič.

45+1. minuta: Četrti sodnik Manuel Vidali je označil minuto dodatka prvega polčasa.

37. minuta: Domžalčani so znova zapretili proti vratom Krke. S 25 metrov je nevarno sprožil Husmani, a je bil vratar Marjanović zanesljiv.

35. minuta: Husmani je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Krke. Z neposrednim strelom je poizkušal Balkovec, ki je v živem zidu v glavo zadel Puklina. Slednji je potreboval zdravniško pomoč, a je lahko nadaljeval z igro.

menjava32. minuta: V ekipi Krke je Trščinarja zamenjal Florjanc.

rumeni karton mali26. minuta: Zaradi prekrška nad Matjašičem je rumeni karton prejel Bedek. Prosti strel z leve strani je izvedel Matjašič, ki je meril neposredno proti vratom. Vratar Marjanović je žogo odbil, sodnik Mertik pa je označil tudi prekršek nad vratarjem Krke.

24. minuta: Domžalčani so znova izpeljali odlično akcijo na levi strani. Matjašič je prodrl vse do petmetrskega prostora. Žogo je zavrnil do Vetriha, ki je z 10 metrov meril za las previsoko.

23. minuta: Širok je priboril prosti strel z desne strani. Po podaji Balkovca je v kot odbil Kambić. Po podaji Matjašiča je odbil vratar Marjanović, Domžalčani pa so nad vratarjem Krke storili tudi prekršek.

19. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na levi strani. Matjašič je v ogenj poslal Balkovca, ki je odlično žogo namestil Ožboltu. Napadalec rumenih je na prvi vratnici močno sprožil, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Martinović.

18. minuta: Vetrih je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča in odbiti žogo gostujočih branilcev je do strela z glavo prišel Blažič. Na pravem mestu je bil vratar Marjanović.

17. minuta: Blažič je poslal predložek na desno stran kazenskega prostora. S prve z glavo je poizkušal Repas, vendar vratar Marjanović ni imel težjega dela.

16. minuta: Husmani je na levi strani lepo našel Balkovca, ki je poizkušal s strelom v dolgi kot, a je bil premalo natančen.

13. minuta: Ožbolt je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je Dobrovoljc z glavo streljal za las mimo leve vratnice.

10. minuta: Vetrih je začel hiter protinapad svoje ekipe. Našel je Matjašiča, ki je poizkušal s podajo proti Balkovcu, a mu namera ni uspela, zato je žogo vrnil Vetrihu. Ta je poizkušal s strelom s 25 metrov, a je meril mimo vrat.

4. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na levi strani polovice Krke. Po podaji Matjašiča je odbil Dežmar.

2. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je z glavo odbil Drnovšek.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

0. minuta: Pred srečanjem so se zbrani na stadionu z minuto molka spomnili na preminulega Dimitrija Srbuja, ki je v Domžalah več let opravljal delo glavnega trenerja članskega moštva. Pod njegovim vodstvom so se rumeni sredi osemdesetih prebili v republiško ligo, kjer so igrali vse do osamosvojitve Slovenije. Dimitrije, počivaj v miru.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO