FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 27. Kolo: Celje - Domžale 1:1 (foto)

 

logotip nkcelje 2014

1 : 1

231 Domzale

CELJE

konec

DOMŽALE

PLTS, 27. kolo, Arena Petrol, Celje
Džinić 90+1' Več ...  Firer 56'/11m V živo ob 16:00 na www.nkdomzale.si!

CELJE DOMŽALE
12 Matic Kotnik 1 Dejan Milić
3 Elvedin Džinić 2 Álvaro Brachi
5 Lovro Cvek 6 Rok Elsner
10 Rudi Požeg Vancaš menjava59' 7 Ivan Firer
14 Matej Podlogar menjava62' 13 Žan Žužek menjava68'
21 Goran Cvijanović 15 Jan Repas
27 Damir Hadžić (K) menjava75' 17 Matija Širok
30 Tadej Vidmajer 19 Denis Halilović
32 Janez Pišek 30 Petar Franjić menjava54'
34 Tomislav Barišić 70 Luka Žinko (K)
42 Manuel Joaquim Welo Lupeta 94 Veljko Batrović menjava80'

33 Matjaž Rozman 12 Adnan Golubović
6 Tilen Klemenčič 5 Luka Volarič menjava54'
8 Amar Rahmanović 11 Jure Matjašič
9 Dalibor Volaš menjava62' 27 Gaber Dobrovoljc menjava80'
16 Jure Travner menjava75' 29 Jure Balkovec
23 Nino Pungaršek 31 Alen Ožbolt
24 Luka Belić menjava59' 90 Zeni Husmani menjava68'

V moštvu Domžal zaradi poškodb ni Juninha, Alexandreja Kombija, Elvisa Bratanovića in Žana Majerja. Po odsluženi kazni se v kader vrača Denis Halilović. Kapetanski trak je na roki Luke Žinka, ki bo danes odigral 101. tekmo v dresu Domžal. V primerjavi s tekmo proti Aluminiju je trener Simon Rožman v udarni enajsterici naredil kar osem sprememb. V torek ob 17:15 Domžalčane v Športnem parku čaka prva tekma polfinala Pokala Slovenije proti novomeški Krki.


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Četrti sodnik Delegat
Nejc Kajtazović (Kranj) Matej Žunić (Kranj) in Davor Brezar (Kranj) Matej Jug (Tolmin) Dušan Bezjak (Tolmin)

CELJE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:1 Džinić 90+1' Hadžić 55'  
  Barišić 83'  
  Travner 88'  
  Cvijanović 90+3'  
DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
 0:1 Firer 56'/11m Žinko 32'  
  Širok 59'  
  Elsner 60'  
  Brachi 81'  

Piscalka90+7. minuta: Glavni sodnik Nejc Kajtazović je označil konec tekme.

rumeni karton mali90+3. minuta: Zaradi prekrška nad Janom Repasom je rumeni karton prejel Cvijanović.

zoga1:1 Džinić; 90+1. minuta: Brachi je na levi strani polovice Domžal igral z roko. Prosti strel je izvajal Cvijanović, ki je podal v kazenski prostor. Domžalčani so odbili do Vidmajerja, ki je streljal proti vratom. Domžalčani so odbili do Džinića, ki je z 10 metrov zatresel mrežo gostov.

90+1. minuta: Četrti sodnik Matej Jug je označil pet minut dodatka tekme.

rumeni karton mali88. minuta: Zaradi prekrška nad Husmanijem na polovici Celja je rumeni karton prejel Travner. Po podaji Volariča je pred vrati nespretno posredoval Džinić, ki je streljal prosti svojim vratom. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Kotnik.

84. minuta: Dobrovoljc je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija je na prvi vratnici z glavo odbil Lupeta.

rumeni karton mali83. minuta: Zaradi prekrška nad Dejanom Milićem je rumeni karton prejel Barišić.

rumeni karton mali81. minuta: Zaradi prekrška nad Volašem je rumeni karton prejel Brachi. Prosti strel 20 metrov od vrat Domžal, nekoliko z leve strani, je izvedel Volaš, ki je meril previsoko.

menjava80. minuta: V ekipi Domžal je Veljka Batrovića zamenjal Gaber Dobrovoljc.

menjava75. minuta: V ekipi Celja je Hadžića zamenjal Travner.

71. minuta: Firer je priboril kot z desne strani. Po podaji Brachija pred vrati Žinko ni uspel zadeti žoge. Slednja je prišla do Batrovića, ki je s 14 metrov z voleja meril previsoko.

69. minuta: Lupeta je na desni strani kazenskega prostora našel Cvijanovića, ki je poslal nizek predložek v sredino. Elsner je v zadnjem trenutku odbil do Volaša, ki je s 14 metrov močno sprožil, a je bil z obrambo zanesljiv vratar Milić.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je Žana Žužka zamenjal Zeni Husmani.

67. minuta: Repas je krenil v hiter protinapad. Podal je na desno do Brachija, ki je poslal predložek pred vrata. Džinić je odbil do Batrovića, ki je s 25 metrov močno z voleja sprožil Batrović. Na pravem mestu je bil vratar Kotnik.

65. minuta: Firer je priboril prosti strel na desni strani. Po podaji Brachija je žogo ujel vratar Kotnik.

63. minuta: Širok je odbil v kot z desne strani. Po podaji Cvijanovića je z glavo odbil Žužek.

menjava62. minuta: V ekipi Celja je Podlogarja zamenjal Volaš.

rumeni karton mali60. minuta: Zaradi prekrška na levem robu kazenskega prostora nad Podlogarjem je rumeni karton prejel Rok Elsner. Z neposrednim strelom je poizkušal Cvijanović, a je v kot odbil Širok. Po podaji Cvijanovića so se gostje ubranili.

menjava59. minuta: V ekipi Celja je Požega Vancaša zamenjal Belić.

rumeni karton mali59. minuta: Zaradi prekrška nad Lupeto je rumeni karton prejel Matija Širok.

zoga0:1 Firer/11m; 56. minuta: Enajstmetrovko je izvajal Firer, ki je s strelom v levi kot premagal vratarja Kotnika.

rumeni karton mali55. minuta: Brachi je izvajal kot z desne strani. Po podaji v sredino je pred vrati Hadžić držal Halilovića in sodnik Kajtazović je pokazal na belo točko. Hadžić je prejel tudi rumeni karton.

menjava54. minuta: Repas je priboril prosti strel dobrih 20 metrov od vrat Celja. V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Luka Volarič. Z neposrednim strelom je poizkušal Brachi, ki je meril pod prečko, a se je z obrambo izkazal vratar Kotnik, ki je odbil v kot.

50. minuta: Franjić je priboril prosti strel na desni strani polovice Celja. Brachi je v živem zidu zadel Požega Vancaša, ki je potreboval zdravniško pomoč, a je lahko nadaljeval z igro.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Nejc Kajtazović je označil konec prvega polčasa.

42. minuta: Firer je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija je odbil vratar Kotnik.

40. minuta: Žužek je priboril prosti strel na desni strani polovice Celja. Po podaji Brachija je žoga zletela z igrišča.

rumeni karton mali32. minuta: Žinko je storil prekršek za rumeni karton. Cvijanović je izvajal prosti strel na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Podlogar z glavo streljal mimo gola.

31. minuta: Cvijanović in Barišić sta izigrala obrambo Domžal na desni strani. Slednji je poslal močan predložek pred vrata, kjer se je izkazal vratar Milić, ki je odbil. Celjani so akcijo nadaljevali na levi strani, kjer je do žoge prišel Požeg Vancaš. Podal je na drugo vratnico, kjer je Lupeta vrnil v sredino. Tam sta v nadaljevanju iz neposredne bližine poizkušala tako Podlogar kot Lupeta, a so se gostje z veliko mere borbenosti ubranili.

28. minuta: Žinko je storil prekršek 30 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Cvek, a vratar Milić ni imel težjega dela.

26. minuta: Halilović je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Cvijanovića je na drugi vratnici z glavo odbil Žužek.

24. minuta: Širok je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija so domači odbili do Franjića, ki je z 10 metrov močno sprožil, a so domači branilci uspešno blokirali in odbili v kot. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

22. minuta: Milić je poslal dolgo žogo na polovico Celja. Firer je odlično skočil in podaljšal za hrbet domače obrambe. Sam je proti vratom stekel Franjić, ki v neposrednem dvoboju ni uspel premagati vratarja Kotnika.

13. minuta: Franjić je na polovici Celja na kratko podal do Repasa. Slednji je s 25 metrov meril mimo gola.

11. minuta: Batrović je bil pri žogi na levi strani polovice Celja. Potegnil je v sredino in s 25 metrov meril za las mimo zgornjega levega kota domačih vrat.

9. minuta: Žužek je krenil v hiter protinapad. Podal je na desno do Brachija, ki je poslal odličen predložek za hrbet domače obrambe. Po zraku je zaplaval Batrović, a je bil za las prekratek in žoga je končala v rokah vratarja Kotnika.

7. minuta: Lupeta je priboril prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Cvijanović, žoga pa se je od živega zidu odbila v kot. Z leve strani je podal Cvijanović, na prvi vratnici je nespretno podaljšal Firer. Na drugi vratnici je do strela prišel Lupeta, ki je s treh metrov meril mimo leve vratnice.

2. minuta: Žinko je z odlično diagonalno podajo na desni strani v ogenj poslal Brachija. Španec je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo streljal Batrović. Vratar Kotnik je žogo odbil predse, branilci Celja pa so odbili do Franjića. Hrvat je s 25 metrov streljal proti vratom, a je žoga zadela enega od domačih branilcev in rumeni, ki tokrat igrajo v belih dresih, so prišli do kota. Po podaji Brachija je na prvi vratnici odbil Džinić.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Celja.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO