FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 26. kolo: Domžale - Aluminij 2:1 (foto)

 

231 Domzale

2 : 1

Aluminij

DOMŽALE

konec

ALUMINIJ

PLTS, 26. kolo, Športni park Domžale, 500 gledalcev
Ožbolt 42' Več ...  Bizjak 45+1'/11m
Balkovec 88'    DOMŽALE
ALUMINIJ
1 Dejan Milić (K) 22 Luka Janžeković
4 Amedej Vetrih 9 Blaž Kramer menjava78'
5 Luka Volarič 10 Matic Vrbanec menjava69'
11 Jure Matjašič menjava76' 11 Lovro Bizjak
15 Jan Repas menjava90+2' 17 Žiga Škoflek
17 Matija Širok 19 Mateo Damiš
25 Miha Blažič 20 Sanin Muminović
27 Gaber Dobrovoljc 26 Vedran Turkalj
29 Jure Balkovec 50 Nemanja Jakšić
31 Alen Ožbolt menjava60' 55 Milan Kocić
90 Zeni Husmani 99 Derrick Ediyaa Mensah menjava90'

12 Adnan Golubović 25 Matija Kovačić
2 Álvaro Brachi 4 Denis Vezjak
6 Rok Elsner 6 Dejan Petrović menjava69'
7 Ivan Firer menjava60' 7 Mateo Panadić menjava78'
13 Žan Žužek 32 Alen Krajnc
30 Petar Franjić menjava76' 37 Mihael Rebernik
70 Luka Žinko menjava90+2' 47 Francesco Tahiraj menjava90'

V moštvu Domžal zaradi poškodb ni Juninha, Alexandreja Kombija, Elvisa Bratanovića in Žana Majerja. S tekmo prepovedi je kaznovan Denis Halilović, ki je na obračunu z Gorico prejel rdeči karton. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika  Četrti sodnik Delegat
Matej Jug Goran Mikača Primož Pergar Miran Bukovec Otmar Komel

DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
 1:0 Ožbolt 42' Balkovec 45+1'  
2:1 Balkovec 88'    
ALUMINIJ
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:1 Bizjak 45+1'/11m Mensah 16'  
  Jakšič 25'  
  Damiš 54'  Piscalka90+5. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do druge zmage v spomladanskem delu sezone.

90+4. minuta: Aluminij je z leve strani poslal predložek na drugo vratnico. Tam je z voleja močno sprožil Bizjak, ki je meril previsoko.

90+3. minuta: Tahiraj je uspešno prodiral po levi strani. Znotraj kazenskega prostora je sprožil proti vratom, a se je izkazal vratar Milić, ki je žogo odbil.

menjava90+2. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Luka Žinko.

90+1. minuta: Četrti sodnik Miran Bukovec je označil tri minute dodatka tekme.

menjava90. minuta: V ekipi Aluminija je Mensaha zamenjal Tahiraj.

zoga2:1 Balkovec; 88. minuta: Franjić je priboril prosti strel 22 metrov od vrat Aluminija. Izvedel ga je Balkovec, ki je mojstrsko zadel spodnji desni kot nemočnega vratarja Janžekoviča.

86. minuta: Firer je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Aluminija. Z neposrednim strelom je poizkušal Balkovec, ki je zadel živi zid.

85. minuta: Husmani in Franjić sta izpeljala lepo dvojno podajo na polovici Aluminija. Slednji je s 25 metrov poizkušal s strelom v spodnji desni kot, a je bil vratar Janžekovič na mestu.

80. minuta: Damiš je odbil v kot z desne strani. Na hitro ga je izvedel Franjić, ki je podal do Balkovca. Ta je z roba kazenskega prostora streljal za las mimo daljše vratnice.

menjava78. minuta: V ekipi Aluminija je Kramerja zamenjal Panadić.

menjava76. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Petar Franjić.

75. minuta: Matjašič je bil pri žogi na sredini igrišča. Poizkušal je s podajo, a se je žoga odbila do Firerja, ki je bil v kazenskem prostoru. Z 12 metrov je streljal proti vratom, a je Janžekovič z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Matjašiča je Balkovec na drugi vratnici z glavo streljal mimo leve vratnice.

menjava69. minuta: V ekipi Aluminija je Vrbanca zamenjal Petrović.

67. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je pred vrati Janžekoviču žoga spolzela iz rok. Pred Repasom je v nov kot odbil Muminović. Po vnovični podaji Balkovca so gostje odbili v nov kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici Dobrovoljc z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

64. minuta: Volarič je priboril nov kot z desne strani. Po podaji Matjašiča je pred vrati pred Dobrovoljcem odbil Damiš.

62. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na drugi vratnici v avt odbil Muminović.

menjava60. minuta: V ekipi Domžal je Alena Ožbolta zamenjal Ivan Firer.

rumeni karton mali54. minuta: Zaradi prekrška nad Alenom Ožboltom je rumeni karton prejel Damiš.

52. minuta: Ožbolt je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča na drugo vratnico je Balkovec žogo vrnil v sredino. Do strela je prišel Ožbolt, a je Janžekovič z odlično obrambo žogo dvignil čez prečko. Po podaji Balkovca so gostje odbili žogo do Vetriha, ki je z 10 metrov streljal po tleh. Žogo je nekoliko zaustavil Janžekovič, z golove črte pa jo je odbil Kocić.

50. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na drugi vratnici odbil Bizjak.

49. minuta: Kocić je odbil v kot z desne strani. Po nizki podaji Balkovca na prvi vratnici do strela ni prišel Dobrovoljc.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+2. minuta: Nemudoma po izenačenju je sodnik Matej Jug označil konec prvega polčasa.

zoga1:1 Bizjak/11m; 45+1. minuta: S strelom v desni spodnji kot je enajstmetrovko uspešno izvedel Bizjak.

rumeni karton mali45+1. minuta: Aluminij je z desne strani poslal predložek pred vrata. Tam je nad Bizjakom prekršek za enajstmetrovko storil Balkovec, ki je prejel tudi rumeni karton.

45. minuta: Blažič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Vrbanca je pred vrati z glavo odbil Dobrovoljc.

zoga1:0 Ožbolt; 42. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na levi strani. Matjašič je na levi strani našel Balkovca. Ta je poslal nizek predložek na prvo vratnico, kjer je Ožbolt z močnim strelom po tleh premagal vratarja Janžekoviča. To je prvi gol domžalskega napadalca po vrnitvi iz Dortmunda.

33. minuta: Vrbanec je izvajal prosti strel na desni strani polovice Domžal. V kazenskem prostoru je z glavo odbil Dobrovoljc. Do strela s 25 metrov je prišel Muminović, ki je z voleja meril previsoko.

31.minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Vrbanca je na prvi vratnici uspešno odbil Dobrovoljc.

rumeni karton mali25. minuta: Zaradi prekrška nad Juretom Matjašičem je rumeni karton prejel Jakšič.

24. minuta: Repas je ukradel žogo globoko na desni strani polovice Aluminija. Močno je podal pred vrata, kjer je v kot odbil Turkalj. Po dvojni podaji Volariča in Balkovca je slednji z roba kazenskega prostora močno sprožil proti vratom. Vratar Janžekovič je s pestmi žogo odbil.

21. minuta: Po strelu Muminovića z 20 metrov so domači odbili v kot z desne strani. Po podaji Vrbanca je Škoflek z glavo podaljšal na drugo vratnico, kjer je z 11 metrov močno z voleja sprožil Bizjak. Vratar Milić je z odlično obrambo žogo dvignil čez prečko. Po podaji Vrbanca je na prvi vratnici odbil Balkovec.

rumeni karton mali16. minuta: Zaradi prekrška nad Volaričem je rumeni karton prejel Mensah. S prostega strela z desne strani je Balkovec poizkušal z neposrednim strelom, a je bil Janžekovič zanesljiv.

14. minuta: Širok je z odlično podajo po tleh v ogenj poslal Volariča. Ta je podal v sredino do Repasa, ki je podaljšal na levo do Vetriha. Primorec je s 25 metrov močno sprožil z levico in vratar Janžekovič je s konicami prstov žogo dvignil čez prečko v kot. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

12. minuta: Repas je odlično prodiral na polovici Aluminija. Na vrhu kazenskega prostora je podal na desno do Volariča, ki je močno sprožil v dolgi kot. Vratar Janžekovič je žogo odbil do Repasa, ki jo je nemudoma nastavil Široku. Slednji je s 14 metrov streljal, a je nogo podstavil Damiš in žogo odbil v kot. Po podaji Matjašiča je z glavo odbil Damiš.

8. minuta: Aluminij je napadal po desni strani. Do žoge je prišel Bizjak, ki je poslal predložek v kazenski prostor. Tam je bil najvišji Kramer, ki je z glavo streljal mimo desne vratnice.

7. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je na prvi vratnici odbil Kramer.

2. minuta: Ožbolt je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Aluminija. Nekoliko z leve strani je z neposrednim strelom poizkušal Matjašič, ki je meril za las mimo desne vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO