FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 25. kolo: Gorica - Domžale 3:1 (foto)

 

Gorica

3 : 1

 231 Domzale

GORICA

konec

DOMŽALE

PLTS, 25. kolo, Športni park Gorica, 500 gledalcev
Filipović 58' Več ... Halilović 42'
Burgič 64'/11m    
Kolenc 71'     

GORICA
DOMŽALE
1 Grega Sorčan 1 Dejan Milić (K)
Matija Škarabot 4 Amedej Vetrih
6 Miha Gregorič 11 Jure Matjašič menjava62'
10 Miran Burgić menjava88' 15 Jan Repas
11 Andrija Filipović menjava82' 17 Matija Širok
14 Jaka Kolenc 19 Denis Halilović
16 Rok Grudina 25 Miha Blažič
17 Amarachi Osuji Bede 29 Jure Balkovec menjava73'
20 Dejan Žigon menjava90+1' 31 Alen Ožbolt menjava67'
23 Tine Kavčič 37 Žan Majer
27 Alen Jogan 90 Zeni Husmani

91 Januš Štrukelj 12 Adnan Golubović
Uroš Celcer Álvaro Brachi 
7 Mark Gulić Luka Volarič menjava62'
9 Joseph Edafe Donatus menjava88' Rok Elsner menjava73'
29 Jani Curk Ivan Firer menjava67'
30 Leon Marinić menjava90+1' 70 Luka Žinko
96 Tilen Nagode menjava82' 94 Veljko Batrović

V moštvu Domžal zaradi poškodb ni Petra Franjića, Elvisa Bratanovića, Gabra Dobrovoljca, Alexandreja Kombija in Juninha. Nogometni klub Domžale ima v ekipi kar štiri reprezentante Slovenije. Žan Majer in Matija Širok sta bila prvič vpoklicana v A reprezentanco. Alen Ožbolt in Jan Repas pa sta bila vpoklicana v reprezentanco do 21 let. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika  Četrti sodnik Delegat
Slavko Vinčič Tomaž Klančnik Uroš Benc Roman Glažar Sandi Kranjec

GORICA
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:1 Filipović 58' Filipović 18'  
 2:1 Burgić 64'/11m Grudina 53'  
3:1 Kolenc 71'    
DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
0:1 Halilović 42' Blažič 11' Halilović 63'
  Vetrih 13'  
  Halilović 35', 63'  
  Majer 77'  

 

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme. Domžalčani so v drugem polčasu močno popustili, kar so domači znali izkoristiti.

menjava90+1. minuta: V ekipi Gorice je Žigona zamenjal Marinič.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Osuji je na levi strani našel Škarabota, ki je poslal nizek predložek v kazenski prostor. Tam je do strela prišel Grudina, ki je meril mimo leve vratnice.

menjava88. minuta: V ekipi Gorice je Burgića zamenjal Edafe.

82. minuta: Firer je na desni strani našel Široka. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je volarič z glavo streljal mimo desne vratnice.

menjava82. minuta: V ekipi Gorice je Filipovića zamenjal Nagode.

79. minuta: Gorica je krenila v hiter protinapad. Žigon je na levi našel Filipovića, ki je z 20 metrov močno streljal z voleja. Vratar Milić je s konicami prstov žogo odbil v kot. Po podaji Kolenca je z glavo močno streljal Jogan, a se je z novo odlično obrambo izkazal Milić, ki je žogo odbil, njegovi soigralci pa so odbili v kot. Po podaji s kota so se gostje ubranili.

78. minuta: Repas je začel akcijo na desni strani. Podal je do Majerja, ki je v kazenskem prostoru našel Firerja. Ta je podal na drugo vratnico, kjer je streljal husmani, a je v kot odbil Sorčan. Po podaji s kota so se domači ubranili.

rumeni karton mali77. minuta: Zaradi prekrška nad Filipovićem je rumeni karton prejel Žan Majer.

75. minuta: Kolenc je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo streljal Burgić. Z odlično obrambo je žogo v kot odbil vratar Milić. Po podaji Kolenca je žoga preletela vse nogometaše.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Balkovca zamenjal Rok Elsner, ki je vknjižil debi v ekipi Domžal.

zoga3:1 Kolenc; 71. minuta: Goričani so izpeljali hiter napad po desni strani. Filipović je poslal predložek v sredino, kjer je Burgić z glavo žogo namestil Kolencu, ki je z 10 metrov z voleja žogo spravil v spodnji levi kot nemočnega Milića.

70. minuta: Vetrih je odbil v kot z leve strani. Po podaji Škarabota je gregorič z glavo streljal previsoko.

68. minuta: Repas je priboril prosti strel 30 metrov od vrat Gorice. Z močnim strelom je poizkušal Balkovec, a je bil na pravem mestu vratar Sorčan.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Alena Ožbolta zamenjal Ivan Firer.

zoga2:1 Burgić/11m; 64. minuta: Enajstmetrovko je s strelom v levi kot uspešno izvedel Burgić.

rumeni karton malirdeci kartonHalilović; 63. minuta: Po dolgi podaji Goričanov je v kazenskem prostoru Domžal Halilović nespretno storil prekršek na Filipovićem. Sodnik Vinčić je pokazal na belo točko in branilcu Domžal pokazal drugi rumeni karton in s tem rdečega.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Luka Volarič

zoga1:1 Filipović; 58. minuta: Gorica je dolgo časa stiskala Domžalčane na svoji polovici. Na levi strani je do žoge prišel Osuji, ki je poslal predložek pred vrata. Tam je bil povsem sam Filipović, ki je s petih metrov z glavo poslal žogo v prazno mrežo.

56. minuta: Prvi nevarnejši strel Gorice proti vratom. Žigon je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

rumeni karton mali53. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je rumeni karton prejel Grudina.

52. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po podaji Balkovca na vrh kazenskega prostora je Repas iz obrata meril za las previsoko.

50. minuta: Domžalčani so prišli do novega kota. Z desne strani je podal Majer, na prvi vratnici do strela ni prišel Ožbolt, domači pa so odbili v avt.

49. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Gorice. Po podaji Balkovca je v kot z desne strani odbil Burgič. Balkovec in Repas sta poizkušala z uigrano akcijo, a se ni izšlo.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčič je označil konec prvega polčasa, v katerem Domžalčani več kot zasluženo vodijo z 1:0.

45+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil minuto dodatka prvega polčasa.

zoga0:1 Halilović; 42. minuta: Ožbolt je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je na prvi vratnici Halilović odlično z glavo meril v spodnji levi kot nemočnega Sorčana.

38. minuta: Po diagonalni podaji Blažiča je Balkovec s prve zaposlil Matjašiča. Ta je z 18 metrov streljal proti vratom, a so domači odbili v kot. Po podaji Balkovca je Halilović streljal z glavo, a je Jogan žogo izbil izpred vrat.

rumeni karton mali35. minuta: Zaradi prekrška nad Grudino je rumeni karton prejel Denis Halilović.

31. minuta: Balkovec je izvajal avt globoko na levi strani polovice Gorice. Žogo mu je vrnil Matjašič in Belokranjec je poslal predložek na prvo vratnico. Tam je z glavo streljal Ožbolt, a vratar Sorčan ni imel težjega dela.

30. minuta: Po napaki Osujija je na polovici Gorice do žoge prišel Majer. S 25 metrov je meril v levi kot, a se je znova z obrambo izkazal vratar Sorčan, ki je odbil v kot. Po podaji Balkovca je odbil Škarabot.

26. minuta: Širok je bil pri žogi na desni strani polovice Gorice. Na kratko je podal do Repasa, ki je prodrl v sredino. S 25 metrov je močno sprožil v desni kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Sorčan, ki je žogo odbil.

20. minuta: Po predložku z leve strani so domači odbili do Husmanija, ki je s 25 metrov močno sprožil v desni kot. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice domačih vrat.

rumeni karton mali18. minuta: Zaradi prekrška nad Dejanom Milićem je rumeni karton prejel Filipović.

rumeni karton mali13. minuta: Zaradi prekrška nad Burgičem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

rumeni karton mali11. minuta: Zaradi prekrška nad Burgičem je rumeni karton prejel Miha Blažič.

9. minuta: Vetrih je prišel do žoge na polovici Domžal. Na kratko je podal do Matjašiča, ki je v ogenj poslal Ožbolta. Napadalec je prodrl do kazenskega prostora in z 20 metrov meril za las previsoko.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO