FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Rudar Velenje - Domžale 1:1 (foto)

Rudar

1 : 1

231 Domzale

RUDAR VELENJE

konec

DOMŽALE

 Prva liga TS 2016/2017, 22. kolo: Stadion ob Jezeru Velenje
Glavina 90+4'    Balkovec 49'

 

RUDAR VELENJE
DOMŽALE
13 Matej Radan 1 Dejan Milić (K)
3 Mateo Mužek Amedej Vetrih
4 David Kašnik Luka Volarič menjava79'
5 Darko Zec Ivan Firer
8 Bojan Vručina 13  Žan Žužek
11 Mitja Lotrič menjava69' 17  Matija Širok
12 Stjepan Babić 25  Miha Blažič
14 Dominik Glavina 29  Jure Balkovec
18 John Mary 30  Petar Franjić menjava59'
20 Denis Grbić menjava82' 37  Žan Majer menjava50'
33 Marko Iharoš 90  Zeni Husmani

37 Anže Malnar 12 Adnan Golubović
15 Damjan Trifković menjava69' 11 Jure Matjašič menjava59'
19 Klemen Bolha 15 Jan Repas menjava50'
21 Nikola Tolimir 31 Alen Ožbolt menjava79'
29 Jean Claude Billong 33 Matija Rom
23 Davor Bokalić menjava82' 70 Luka Žinko
43 Sven Dodlek 94 Veljko Batrović

V moštvu Domžal zaradi poškodb ni Senada Jarovića, Elvisa Bratanovića, Gabra Dobrovoljca, Alexandre Kombija, Denisa Halilovića in Juninha. V ekipi je tudi član mladinske ekipe Matija Rom. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića. Svoj debi v rumenem dresu sta vknjižila Ivan Firer in Petar Franjić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik Delegat
 Bojan Mertik Uroš Benc Primož Perger Roman Glažar Jože Tomšič

RUDAR VELENJE
zoga rdeci karton
  Lotrič 32'  
  Zec 49'  
  Kašnik 77'  
DOMŽALE
zoga rdeci karton
0:1 Balkovec 49' Franjić 59'  
  Volarič 62'  
  Vetrih 69'  
  Husmani 75'  
  Ožbolt 90+3'  

Piscalka90+5. minuta: Nemudoma po izenačenju je glavni sodnik Bojan Mertik označil konec tekme.

zoga1:1 Glavina; 90+4. minuta: Po predložku domačih so Domžalčani žogo odbili proti sredini igrišča. Domači so vrnili visoko žogo v kazenski prostor, kjer je do strela z 11 metrov prišel Glavina, ki je z glavo premagal vratarja Milića.

rumeni karton mali90+3. minuta: Zaradi brcanja žoge po pisku sodnika je rumeni karton prejel Ožbolt.

90+1. minuta: Po napaki domačih je žogo na polovici Rudarja ukradel Matjašič. V kazenskem prostoru je zaposlil Ožbolta, ki je premagal vratarja Radana, a je stranski sodnik Primož Perger označil prepovedan položaj.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil štiri minute dodatka tekme.

86. minuta: Firer je z odlično podajo na polovici Rudarja našel Vetriha. Ta je z 20 metrov natančno meril v spodnji desni kot. Vratar Radan je žogo odbil v kot. Po podaji Matjašiča so se domači ubranili.

menjava82. minuta: V ekipi Rudarja je Grbića zamenjal Bokalič.

81. minuta: Firer je lepo podal do Repasa, ki je znotraj kazenskega prostora žogo zavrnil do Matjašiča. Ta je z 11 metrov močno sprožil, a je zadel domačega branilca.

menjava79. minuta: V ekipi Domžal je Luko Volariča zamenjal Alen Ožbolt, ki je zaigral prvič po povratku iz Dortmunda.

rumeni karton mali77. minuta: Zaradi prekrška nad Firerjem je rumeni karton prejel Kašnik. Prosti strel z dobrih 30 metrov je izvedel Blažič, ki je meril mimo desne vratnice.

rumeni karton mali75. minuta: Zaradi igre z roko je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

74. minuta: Repas je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Prosti strel z dobrih 25 metrov je izvedel Balkovec, ki je zadel živi zid, žoga pa je zletela za las mimo desne vratnice. Po podaji Matjašiča s kota je odbil Mužek.

rumeni karton mali69. minuta: Zaradi prekrška nad Trifkovićem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

menjava69. minuta: V ekipi Rudarja je Lotriča zamenjal Trifković.

67. minuta: Volarič je odlično prodrl na desni strani kazenskega prostora Rudarja. Pred vrati je zavrnil do Repasa, ki je s sedmih metrov streljal proti vratom. Domači branilci so odbili do Vetriha, ki je z osmih metrov zadel vratnico. Žoga se je od vratarja Radana še enkrat odbila v vratnico in končala v rokah domačega čuvaja mreže.

63. minuta: Matjašič je na polovici Rudarja na kratko podal do Vetriha. Slednji je podaljšal do Repasa, ki je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Radan je žogo odbil.

rumeni karton mali62. minuta: Po podaji Balkovca s kota je zaradi prekrška nad Lotričem rumeni karton prejel Luka Volarič.

60. minuta: Repas je ukradel žogo na polovici Rudarja. Matjašič je podal na desno do Firerja, ki je vrnil žogo Matjašiču. Ta je močno sprožil s 15 metrov, a je Radan z odlično obrambo odbil v kot.

menjavarumeni karton mali59. minuta: V ekipi Domžal je Jure Matjašič zamenjal Petra Franjića, ki je zaradi zavlačevanja prejel rumeni karton.

58. minuta: Po dolgi podaji Milića je Firer z glavo podaljšal do Franjića. Hrvat je z roba kazenskega prostora streljal mimo zgornjega desnega kota domačih vrat.

57. minuta: Franjić je uspešno preigraval pred kazenskim prostorom Rudarja. Na kratko je podal do Repasa, ki je s 14 metrov meril za las mimo leve vratnice.

56. minuta: Žužek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Vručine so se Domžalčani ubranili.

54. minuta: Franjić je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Vručine je odbil Balkovec. Po novem predložku domačih je v kot odbil Milić. Po podaji Vručine je bil pred vrati zanesljiv vratar Milić.

menjava50. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Žana Majerja, ki je dobil močan udarec v predel rame, zamenjal Jan Repas.

zogarumeni karton mali0:1 Balkovec; 49. minuta: Majer je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Rudarja. Rumeni karton je prejel Darko Zec, ker je v živem zidu stal preblizu žoge. Prosti strel je izvedel Balkovec, ki je mojstrsko zadel spodnji desni kot domačih vrat.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+2. minuta: Po minuti dodatka je glavni sodnik Bojan Mertik označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Rudar je prišel do kota z leve strani. Po podaji Vručine je na drugi vratnici Glavina stresel zunanji del mreže.

43. minuta: Volarič je dobil skok na polovici Rudarja. Žoga je prišla do Franjića, ki jo je podal do Majerja. Ta si je s preigravanjem pripravil prostor za strel in s 25 metrov meril za las mimo leve vratnice.

40. minuta: Vetrih je na levi strani s peto lepo v ogenj poslal Balkovca. Ta je močno podal na prvo vratnico, kjer je Firer streljal za las mimo desne vratnice.

35. minuta: Mary je priboril prosti strel na desni strani polovice Domžal. Po podaji Vručine je na drugi vratnici v kot odbil Balkovec. Po podaji Vručine je na prvi vratnici z glavo streljal Lotrič. Z odlično obrambo je v nov kot odbil Milić. Po podaji Vručine je na prvi vratnici streljal Kašnik, a vratar Milić ni imel težkega dela.

33. minuta: Prosti strel s 35 metrov je izvajal Majer. Pravi projektil je zletel za las čez domača vrata.

rumeni karton mali32. minuta: Firer je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Balkovca so domači odbili do Husmanija, ki ga je s prekrškom za rumeni karton zaustavil Lotrič.

30. minuta: Iharoš je priboril kot z desne strani. Po podaji Vručine je na prvi vratnici odbil Firer.

27. minuta: Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo po desni strani. Žužek je podal Franjiću, ki je s prve zavrnil do Majerja. Ta je s prve podal v globino, kjer je obrambi pobegnil Širok. Ta je prodrl v kazenski prostor in zavrnil na prvo vratnico, kjer je Radan odbil do Franjića. Hrvat je s šestih metrov streljal mimo leve vratnice.

24. minuta: Širok je na desni strani kazenskega prostora našel Firerja, ki je s peto žogo namestil Franjiću. Ta je lepo podal do Široka, ki je z 12 metrov meril za las mimo desne vratnice.

21. minuta: Po kratki podaji Vetriha je Husmani močno sprožil s 25 metrov. Meril je nekoliko previsoko.

20. minuta: Po podaji Majerja je žogo na robu kazenskega prostora izbil vratar Radan. S prve je s strelom poizkušal Širok, a je žoga prišla do Firerja, ki je s 25 metrov meril za las previsoko.

13. minuta: Širok je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Grbića je streljal Vručina, vratar Milić pa je odbil v kot z leve strani. Po podaji Vručine je na prvi vratnici odbil Širok.

11. minuta: Husmani je odbil v kot z leve strani. Po podaji Vručine so se gostje ubranili.

10. minuta: Po strelu Vručine je Milić odbil v kot z leve strani. Po podaji Vručine je s pestjo odlično odbil Milić.

4. minuta: Firer je bil pri žogi globoko na desni strani polovice Rudarja. Podaljšal je do Široka, ki je poslal odličen predložek na prvo vratnico. Tam je v gneči poizkušal Volarič, a so se domači čudežno rešili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO