FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Elsner v Domžalah

Nogometni klub Domžale je tik pred začetkom prvenstva v svoje vrste zvabil še petega novinca med zimskim odmorom. Ob Kamniško Bistrico se vrača priimek Elsner, vendar tokrat ne gre za Luko, ampak za njegovega mlajšega brata Roka. Izkušeni branilec, ki lahko zasede tudi mesto v zvezni vrsti, se po desetih letih igranja v tujini vrača v domovino. Z Domžalami je podpisal pogodbo do konca sezone.

01 elsner za20170225

''Trenutno sta poškodovana kar dva osrednja branilca, Gaber Dobrovoljc in Denis Halilović. Prvi bo zaradi operacije slepiča odsoten dlje časa, zato smo se morali hitro odzvati, saj je bilo časa le do začetka drugega dela prvenstva. Zelo me veseli, da smo se z Rokom končno našli, saj smo bili nekajkrat že blizu sodelovanja. Gre za igralca, ki nam lahko nemudoma pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev. Pogodbo smo sklenili do konca sezone, v kolikor pa bo naše sodelovanje uspešno, si jo želimo tudi podaljšati, vsaj dokler bi še igrali v evropskih tekmovanjih,'' je o zadnji okrepitvi povedal športni direktor Matej Oražem.

02 elsner za20170225

31-letni nogometaš ima za seboj bogato nogometno kariero. Začel je kot nogometaš francoske Nice in se v sezoni 2005/2006 preselil k Wehenu. Po slabih dveh letih v Nemčiji je okusil tudi slovenski nogomet, saj je bil kar tri sezone član ljubljanskega Interblocka, s katerim je osvojil dva pokalna naslova in superpokal. Sledilo je popotovanje od Kuvajta, Norveške, Poljske, Grčije, Nemčije do Kitajske, kjer je bil v minuli sezoni, ki traja od marca do novembra, član kluba Hunan Billows.

186 centimetrov visoki nogometaš, ki je bil član vseh mlajših selekcij slovenske reprezentance, je v najmočnejši slovenski ligi odigral 81 tekem in dosegel dva gola. 

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO