FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Krško - Domžale 0:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 20. KOLO
nedelja, 04.12.2016 ob 14:00
Stadion Matija Gubec Krško, 400 gledalcev


Sodniki: Andrej Žnidaršič (Kranj), Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec), Primož Perger (Maribor).Četrti sodnik: Nejc Kajtazović (Kranj). Delegat: Danilo Levačič (Velika Nedelja).

10 vuk kr04122016

KRŠKO
DOMŽALE
1 Zalokar Marko 1 Milić Dejan
4 Jan Gorenc 4 Amedej Vetrih
5 Marko Krajcer 10 Slobodan Vuk
7 Martin Kramarič 11 Jure Matjašič
8 Žiga Jurečič 15 Jan Repas
9 Filip Dangubić 17 Matija Širok
14 Arafat Mensah Ibrahim 23 Lucas Mario Horvat
16 Damjan Vuklišević 25 Miha Blažič
44 Damir Sadiković 27 Gaber Dobrovoljc
45 Robert Pušaver 29 Jure Balkovec
72 Dejan Vokić 77 Marko Alvir


99 Benjamin Levak 12 Adnan Golubović
6 Jure Špiler 19 Denis Halilović
10 Tim Čeh 37 Žan Majer
18 Anže Kodelič 70 Luka Žinko
19 Miha Drnovšek 90 Zeni Husmani
22 Nermin Haljeta 92 Elvis Bratanović
95 Miljan Škrbić 95 Antonio Mance

Strelci:
Menjave:
Krško: Krajcer - Haljeta 44', Kramarič - Kodelič 64', Mensah - Škrbić 84'
Domžale: Horvat - Husmani 46', Repas - Majer 68', Matjašič - Bratanović 78'
Rumeni kartoni: Horvat 3', Blažič 26', Vetrih 53', Gorenc 55', Sadiković 57', Vokić 70', Širok 85'
Rdeči karton:


V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Juninha, Álvara Brachija, Axela Maravala, Luka Volariča in Alexandra Kombija. Kapetanski trak je na roki Lucasa Maria Horvata.


Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme.

90+2. minuta: Krčani so imeli dve priložnosti, Najprej je mimo desne vratnice streljal Sadiković. Ob koncu druge minute dodatka pa je nevarno sprožil Dangubić, z izjemno obrambo pa se je izkazal vratar Milić.

90+1. minuta: Četrti sodnik Nejc Kajtazović je označil tri minute dodatka.

89. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je odbil Vuklišević.

87. minuta: Dobrovoljc je po mnenju sodnika Žnidaršiča storil prekršek na polovici Domžal. Po podaji Dangubića je Milić pri izbijanju zgrešil žogo. Do strela s sedmih metrov je prišel Haljeta, ki je meril za las mimo desne vratnice.

rumeni karton85. minuta: Zaradi prekrška na pololvici Krškega je rumeni karton prejel Matija Širok.

84. minuta: V ekipi Krškega je Mensaha zamenjal Škrbić.

Rozman

83. minuta: Majer je na levi strani podal do Bratanovića. Slednji je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je na prvi vratnici za las zamudil Majer. Na drugi vratnici je do strela prišel Alvir, a se je z obrambo izkazal vratar Zalokar.

81. minuta: Majer je z desne strani poslal predložek na drugo vratnico. Alvir je žogo vrnil pred vrata, kjer je v kot odbil Vuklišević. Po podaji Majerja je Vetrih z 10 metrov z glavo meril za las previsoko.

menjava78. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Elvis Bratanović.

76. mintua: Dangubić je priboril prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Sadiković, ki je meril mimo desne vratnice.

73. minuta: Blažič je na levi strani našel Matjašiča. Ta je potegnil v sredino in z 20 metrov meril v spodnji desni kot, a je bil za las nentančen.

Milič

71. minuta: Balkovec je pred kazenskim prostorom Krškega našel Vetriha, ki je z odlično podajo našel Vuka. Ta je s 14 metrov streljal s prve z voleja, a je meril mimo leve vratnice.

rumeni karton70. minuta: Zaradi prekrška nad Amedejem Vetrihom je rumeni karton prejel Vokić. Po podaji Balkovca so se domači ubranili.

69. minuta: Matjašič je z imenitno podajo za hrbtom domače obrambe našel Vuka, ki je meril z desnico. Z odlično obrambo je žogo odbil vratar Zalokar.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Žan Majer.

67. minuta: Po podaji Vetriha je Mensah nespretno žogo vrnil proti svojemu vratarju Zalokarju. Ta je v zadnjem trenutku odbil pred Repasom.

menjava64. minuta: V ekipi Krškega je Kramariča zamenjal Kodelič.

Blažič

62. minuta: Husmani je na levi strani podal do Balkovca, ki je na vrhu kazenskega prostora našel Vuka. Ta je prodrl proti vratom in z levico zadel zunanji del mreže.

61. minuta: Po podaji Balkovca je Vuk na kratko podal do Vetriha. Ta je z 20 metrov poizkušal z voleja, a vratar Zalokar ni imel težkega dela z obrambo.

59. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca so gostje odbili do Matjašiča. Ta je na levi našel Alvirja, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Z glavo je poizkušal Vuk, a je bil na pravem mestu Zalokar.

rumeni karton57. minuta: Zaradi prekrška nad Zenijem Husmanijem je rumeni karton prejel Sadiković. Po podaji Matjašiča so se domači ubranili.

rumeni karton55. minuta: Zaradi prekrška nad Markom Alvirjem je rumeni karton prejel Gorenc.

Slobodan Vuk

54. minuta: Vuk je na polovici Krškega na kratko podal do Alvirja, ki je za hrbtom obrambe Krškega našel Matjašiča. Ta je obšel vratarja Zalokarja, a z desne strani zadel zunanji del mreže.

rumeni karton53. minuta: Zaradi prekrška nad Jurečičem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

50. minuta: Vuk je priboril prosti strel na levi strani polovice Krškega. Po podaji Matjašiča je nespretno posredoval Vuklišević, ki je žogo odbil za las mimo desne vratnice. Po podaji Matjašiča s kota je Vuk z glavo streljal mimo desne vratnice.

48. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Krškega. Po podaji Balkovca je Dobrovoljc z glavo streljal mimo leve vratnice.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krškega.

Vetrih

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je Lucasa Maria Horvata, ki je bil na robu drugega rumenega kartona, zamenjal Zeni Husmani.

Piscalka45+4. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec prvega polčasa.

45+4. minuta: Širok je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kramariča je odbil Vuk.

45+1. minuta: Četrti sodnik Nejc Kajtazović je označil dve minuti dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Alvir je z dolgo podajo v ogenj poslal Vuka, ki je sam krenil proti vratom Krškega. V neposrednem dvoboju je bil uspešnejši vratar Zalokar.

Matjašič

45. minuta: Širok je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kramarića je na prvi vratnici odbil Alvir.

menjava44. minuta: V ekipi Krškega je poškodovanega Krajcerja zamenjal Haljeta.

43. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani. Balkovec je na kratko podal do Široka, ki je poslal predložek na vrh kazenskega prosotra. Do strela z glavo je prišel Alvir, a je bil vratar Zalokar zanesljiv.

37. minuta: Balkovec je na levi strani v ogenj poslal Vetriha. Ta je na robu kazenskega prostora žogo zavrnil do Matjašiča, ki je z 18 metrov streljal pod prečko. Zanesljiv je bil vratar Zalokar.

36. minuta: Dangubić je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Po podaji Vokića je na kratko odbil Dobrovoljc. Do strela z voleja je prišel Sadiković, ki je z 12 metrov meril previsoko.

Milic

30. minuta: Po podaji Široka so domači odbili do Balkovca, ki je s 30 metrov meril previsoko.

rumeni karton26. minuta: Zaradi prekrška nad Kramaričem je rumeni karton prejel Miha Blažič.

20. minuta: Vokić je priboril prosti strel na desni strani polovice Domžal. Po podaji Dangubića je odbil Vetrih. Do strela s 25 metrov je prišel Kramarić, Dobrovoljc pa je z glavo odbil v kot. Po podaji Kramarića je na prvi vratnici odbil Balkovec. Po vnovično podaji Kramariča so gostje odbili v kot. Po podaji Dangubića je odbil Dobrovoljc. Po vnovični podaji Dangubića je v kot odbil Dobrovoljc. Po podaji Dangubića na drugo vratnico je pred vrata žogo vrnil Gorenc. Najvišji je bil vratar Milić.

19. minuta: Horvat je ukradel žogo na desni strani polovice igrišča. Z odlično podajo je v ogenj poslal Vuka, ki je v kazenskem prostoru podal v sredino. Na drugi vratnici je do strela prišel Vetrih, ki je z 12 metrov meril za las previsoko.

17. minuta: Po podaji Kramarića je do strela s 25 metrov prišel Sadiković, ki je meril mimo desne vratnice.

Repas

11. minuta: Matjašič je odlično preigraval na levi strani polovice Krškega. Žogo je podal do Horvata, ki je s prve zaposlil Balkovca. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je do strela z glavo prišel Repas. Na golovi črti je bil zanesljiv vratar Zalokar.

9. minuta: Repas je uspešno prodiral po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Vetrih streljal čez gol.

rumeni karton3. minuta: Zaradi prekrška nad Kramarićem je rumeni karton prejel Horvat.

3. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je na prvi vratnici odbil Vokić.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

KRŠ-DOM

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO