FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Gorica 5:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 16. KOLO
sobota, 05.11.2016 ob 18:00
Športni park Domžale, 500 gledalcev


Strelci: 1:0 Horvat 22', 2:0 Alvir 30', 3:0 Alvir 34', 4:0 Vuk 56', 5.0 Alvir 90+2'/11m

Sodniki:
Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Matej Žunič (Kranj) in Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica). Četrti sodnik: Marko Podgoršek (Duplje). Delegat: Janko Turk (Lovrenc na Dravskem polju).

Veselje

DOMŽALE GORICA
1 Dejan Milić 1 Gregor Sorčan
5 Luka Volarič 4 Matija Škarabot
10 Slobodan Vuk 6 Miha Gregorič
11 Jure Matjašič 10 Miran Burgić
13 Žan Žužek 11 Sandi Arčon
17 Matija Širok 14 Jaka Kolenc
23 Lucas Mario Horvat 16 Rok Grudina
25 Miha Blažič 20 Dejan Žigon
29 Jure Balkovec 24 Jan Humar
70 Luka Žinko 27 Alen Jogan
77 Marko Alvir 42 Matija Boban


12 Adnan Golubović 91 Januš Štrukelj
4 Amedej Vetrih 3 Uroš Celcer
14 Dominik Ivkić 7 Andrej Kotnik
15 Jan Repas 8 Rifet Kapić
90 Zeni Husmani 17 Amarachi Osuji Bede
94 Veljko Batrović 23 Tine Kavčič
95 Antonio Mance 96 Tilen Nagode

Strelci: 1:0 Horvat 22', 2:0 Alvir 30', 3:0 Alvir 34', 4:0 Vuk 56', 5:0 Alvir 90+2'/11m
Menjave:
Domžale: Matjašič - Repas 59', Žinko - Vetrih 61', Vuk - mance 67'
Gorica: Humar - Kotnik 46', Arčon - Nagode 67'
Rumeni kartoni: Žinko 37', Boben 90+2', Kotnik 90+2'
Rdeči karton:


V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Juninha, Axela Maravala, Denisa Halilovića, Elvisa Bratanovića, Álvara Brachija in Žana Majerja. Kaznovan je Gaber Dobrovoljc, ki je proti Olimpiji prejel četrti rumeni karton v sezoni.


Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so že tretjič v sezoni zmagali z izidom 5:0.

zoga5:0 Alvir/11m; 90+2. minuta:
Z izjemnim strelom v zgornji desni kot je enajstmetrovko zanesljivo izvedel Alvir.

rumeni karton mali90+2. minuta: Po podaji Volariča je v kazenskem prostoru Gorice Vetriha nepravilno zaustavil Boben. Slednji je dobil rumeni karton, Domžalčani pa enajstmetrovko. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel še Kotnik.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil dve minuti dodatka tekme.

Marko Alvir

88. minuta: Blažič je storil prekršek dobrih 30 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Kotnik, ki je meril previsoko.

86. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na desni strani polovice Gorice. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

82. minuta: Mance je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici z glavo previsoko meril Mance.

75. minuta: Horvat je storil prekršek dobrih 30 metrov od vrat. Nevaren poizkus Kotnika je s konicami prstov v kot odbil vratar Milić. Po podaji Žigona so se domači ubranili.

70. minuta: Repas je na desni strani našel Alvirja, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je s petih metrov za las previsoko meril Mance.

Lucas Mario Horvat

menjava68. minuta: V ekipi Gorice je Arčona zamenjal Nagode.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Antonio Mance.

menjava61. minuta: V ekipi Domžal je Luko Žinka zamenjal Amedej Vetrih.

61. minuta: Domžalčani nadaljujejo z izjemno igro. Tokrat je akcijo zaključil Volarič, ki je z 20 metrov meril za las previsoko.

60. minuta: Goričani so znova prišli do zaključnega strela. Žigon je z dvajsetih metrov meril za las mimo leve vratnice.

Slobodan Vuk
menjava58. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Jan Repas.

58. minuta: Goričani so prvič nevarneje zapretili proti vratom Domžal. Kotnik je z dvajsetih metrov meril za las mimo desne vratnice.

zoga4:0 Vuk; 56. minuta: Žinko je na levi strani kazenskega prostora našel Vuka, ki je močno sprožil proti vratom. Vratar Sorčan je žogo odbil, ta pa je znova prišla do Vuka, ki je v drugo zadel v polno. Slobodan Vuk je tako dosegel svoj 35. gol v dresu Domžal. S tem se je na vrhu večne lestvice strelcev NK Domžale v najmočnejši slovenski ligi izenačil z Zlatanom Ljubijankićem.

56. minuta: Gregorič je poslal predložek z desne strani. V kazenskem prostoru je z glavo streljal Kotnik, a vratar Milić ni imel težkega dela z obrambo.

54. minuta: Po podaji Matjašiča je Balkovec poslal predložek pred vrata. Gostje so odbili do Alvirja, ki je z 20 metrov meril za las previsoko.

Luka Žinko
53. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je z glavo poizkušal Blažič, a so gostje uspešno blokirali.

51. minuta: Alvir je prodrl proti kazenskemu prostoru Gorice. Podal je na desno do Volariča, ki je uspešno preigraval. Poslal je predložek v sredino, žoga pa je na levi strani kazenskega prostora prišla do Matjašiča. Ta je s 13 metrov nevarno sprožil, a je bil na golovi črti z odlično obrambo zanesljiv vratar Sorčan.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: V ekipi Gorice je Humarja zamenjal Kotnik.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa.

Marko Alvir
45+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil minuto dodatka prvega polčasa.

39. minuta: Po podaji Škarabota z leve strani je na vrhu kazenskega prostora z glavo streljal Burgić. Meril je visoko čez domača vrata.

rumeni karton mali
37. minuta: Zaradi prekrška na polovici Gorice je rumeni karton prejel Luka Žinko. Po podaji Goričanov s kota so se domači ubranili.

zoga
3:0 Alvir; 34. minuta:
Širok je z desne strani poslal predložek pred vrata. Tam se je uspešno boril Vuk, ki je žogo odbil v zrak. V skoku je bil najvišji Horvat, ki je odbil do Volariča, ki je z odlično podajo na desni strani našel Alvirja. Ta je z voleja močno sprožil pod prečko in povišal vodstvo rumenih na 3:0.

32. minuta: Alvir je prodrl po desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je do strela prišel Vuk. Gostje so žogo odbili mimo leve vratnice. Po podaji Balkovca so gostje žogo odbili. Do strela je prišel Širok, ki je s pravim projektilom s 30 metrov meril za las čez gol Gorice.

Lucas Mario Horvat
zoga2:0 Alvir; 30. minuta: Žužek je odlično posredoval na polovici Domžal. Žogo je odbil na polovico Gorice, kjer se je uspešno boril Vuk. Ta je s peto žogo namestil Alvirju, ki je z 20 metrov, ob pomoči gostujočega igralca, natančno meril v desni kot nemočnega Sorčana.

28. minut: Balkovec je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca in odbiti žogi je Alvir žogo zavrnil do Volariča. Ta je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

zoga1:0 Horvat; 22. minuta:
Balkovec je odlično prodrl po levi strani. Znotraj kazenskega prostora je podal v sredino do Vuka, ki je žogo natančno namestil Horvatu. Ta je s 15 metrov neubranljivo meril v dolgi kot in dosegel svoj tretji gol v sezoni.

13. minuta: Po lepi akciji Matjašiča in Balkovca je slednji priboril kot z leve strani. Po podaji Alvirja je bil na drugi vratnici zanesljiv vratar Sorčan.

12. minuta: Matjašič je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po podaji Alvirja je na prvi vratnici poizkušal Žinko, a so gostje odbili v avt.

Luka Volarič
6. minuta: Volarič je z glavo žogo zavrnil do Široka, ki je poslal odličen predložek na drugo vratnico. Tam je bil povsem sam Matjašič, ki je streljal s prve z voleja. Z odlično obrambo je Sorčan žogo, ob pomoči prečke, odbil v kot. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

4. minuta: Širok je iz avta v ogenj poslal Alvirja. Ta je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je s petih metrov z glavo za las previsoko meril Vuk.

3. minuta: Balkovec je s podajo za hrbet gostujoče obrambe našel Vuka, ki je bil sam pred vratarjem Sorčanom. Nekoliko z leve strani je meril za las mimo leve vratnice.

1. minuta: V 26. sekundi je Žinko z dolgo podajo za hrbet gostujoče obrambe iskal Volariča. Od igralca Domžal je bil za las hitrejši vratar Sorčan.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Domzale - Gorica
press domzale-gorica
Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO