FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Benjamin Morel ni več član Domžal

Nogometni klub Domžale in Benjamin Morel sta sporazumno prekinila sodelovanje. 29-letni Francoz se je ob Kamniško Bistrico prvič preselil leta 2014 in v sezoni in pol vknjižil 58 tekem ter 10 golov. Po polletni avanturi v Bolgariji se je nekdanji igralec francoskega Caena v Domžale vrnil pred začetkom letošnje sezone. Na šestnajstih tekmah v vseh tekmovanjih je dosegel še štiri gole in se od dvakratnih državnih prvakov poslovil s 74. odigranimi tekmami in 14. doseženimi goli.

Banjamin Morel

Po zamenjavi trenerja izkušeni zvezni igralec ni več videl svoje prihodnosti v ekipi Domžal, zato so se vodilni možje kluba odločili, da s 180 centimetrov visokim nogometašem sporazumno prekinejo pogodbo: ''Za Bena je bil odhod Luke Elsnerja velik šok. Menili smo, da bo lahko dobro deloval tudi po njegovem odhodu, a smo skupaj hitro ugotovili, da ne bo šlo. Žal nam je, da je tako, a verjamemo, da je bila sprejeta odločitev v korist vseh. Benu se zahvaljujemo za vse odlične predstave, ki jih je pokazal v rumenem dresu in mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere,'' je odločitev pojasnil športni direktor Matej Oražem.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan / Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO