Domžale - Rudar Velenje 3:1 (foto)


Strelci: 1:0 Repas 46', 2:0 Vuk 56', 3:0 Halilović 73', 3:1 Glavina 90+1'

Sodniki: Slavko Vinčić (Maribor), Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec), Uroš Benc (Rače). Dodatna pomočnika: Nejc Kajtazović (Kranj), Bojan Mertik (Odranci). Četrti sodnik: Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah).

Veselje

DOMŽALE RUDAR VELENJE
1 Milić Dejan 13 Radan Matej
2 Brachi Álvaro 3 Mužek Mateo
10 Vuk Slobodan 5 Zec Darko
11 Matjašič Jure 6 Pišek Anže
15 Repas Jan 8 Vručina Bojan
19 Halilović Denis 11 Lotrič Mitja
23 Horvat Lucas Mario 12 Babić Stjepan
27 Dobrovoljc Gaber 14 Glavina Dominik
29 Balkovec Jure 18 Mary John
70 Žinko Luka 19 Bolha Klemen
77 Alvir Marko 45 Grgić Damir


12 Golubović Adnan 1 Ristić Borivoje
4 Vetrih Amedej 4 Kašnik David
5 Volarič Luka 7 Krcić Amer
25 Blažič Miha 15 Trifković Damjan
90 Husmani Zeni 21 Tolimir Nikola
92 Bratanović Elvis 23 Bokalič Davor
95 Mance Antonio 43 Dodlek Sven

Strelci: 1:0 Repas 46', 2:0 Vuk 56', 3:0 Halilović 73', 3:1 Glavina 90+1'
Menjave
Domžale: Vuk - Bratanović 74'. Repas - Husmani 76', Matjašič - Mance 86'
Rudar Velenje: Pišek - Trifković 60', Lotrič - Kašnik 70', Vručina - Bokalič 84'
Rumeni kartoni: Alvir 6', Balkovec 12', Žinko 27', Halilović 30', Grgić 49', Zec 51', Vručina 70', Mary 89'
Rdeči karton:


V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni Juninha, Matija Širok pa nima pravice nastopa, saj je na zadnji tekmi proti Mariboru prejel rdeči karton.


Piscalka90+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do tretje zaporedne domače zmage.

zoga3:1 Glavina; 90+1. minuta: Bolha je dobil žogo na desni strani polovice Domžal. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je z 10 metrov žogo v mrežo potisnil Glavina.

Pozdrav

90+1. minuta: Odlična akcija rumenih v kazenskem prostoru Rudarja. Alvir je na levi strani našel Balkovca, ki je iz ugodnega položaja meril previsoko.

rumeni karton mali89. minuta: Zaradi prekrška nad Luko Žinkom je rumeni karton prejel Mary.

88. minuta: Brachi je ob stranski črti našel Manceja, ki si je v kazenskem prostoru pripravil prostor za strel. Meril je previsoko.

86. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Antonio Mance.

Jure Balkovec

menjava84. minuta: V ekipi Rudarja je Vručino zamenjal Bokalič.

82. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter protinapad po desni strani. Do strela z 20 metrov je prišel Husmani, a je bil Radan na golovi črti zanesljiv.

82. minuta: Mary je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Vručina se je s 30 metrov odločil za neposreden strel, a je meril precej mimo desne vratnice.

menjava76. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Zeni Husmani.

Jure Matjašič

menjava74. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Elvis Bratanović.

zoga3:0 Halilović; 73. minuta: Vuk je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici najvišje skočil Halilović, ki je žogo z glavo poslal v mrežo.

menjava70. minuta: V ekipi Rudarja je Lotriča zamenjal Kašnik.

rumeni karton mali70. minuta: Zaradi simuliranja v kazenskem prostoru Domžal je rumeni karton prejel Vručina.

Denis Halilović

65. minuta: Alvir je priboril kot z leve strani. Po podaji Alvirja je pred vrati odbil Bolha. V nadaljevanju akcije je Repas priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca pred vrati Rudarja Matjašič ni uspel priti do strela.

64. minuta: Glavina se je izkazal z odličnim prodorom na polovici Domžal. Z roba kazenskega prostora je streljal previsoko.

63. minuta: Repas je na desni strani v ogenj poslal Brachija. Slednji je preigral svojega čuvaja in z močnim strelom poizkušal presenetiti Radana. Slednji je bil zanesljiv.

62. minuta: Po podaji Glavine je z desnega robu kazenskega prostora Domžal močno sprožil Lotrič. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice.

Slobodan Vuk

menjava60. minuta: V ekipi Rudarja je Piška zamenjal Trifković.

zoga2:0 Vuk; 56. minuta:
Alvir je z izjemnim prodorom prišel vse do vrat Rudarja. Ob strelu ga je uspešno blokiral Zec. Žoga je znova prišla do Alvirja, ki je z natančno povratno podajo našel Vuka. Slednji je s 14 metrov natančno meril v spodnji desni kot vrat Rudarja.

rumeni karton mali51. minuta: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Zec.

rumeni karton mali49. minuta: Zaradi prekrška nad Alvarom Brachijem je rumeni karton prejel Grgić.

Veselje

zoga1:0 Repas; 46. minuta:
Domžalčani so v 20 sekundi drugega polčasa izpeljali odlično akcijo na polovici Rudarja. Horvat je v kazenskem prostoru našel Vuka, ki je bil sam pred vratarjam Radanom. Poizkušal je s strelom, a žoge ni najbolje zadel. Ta je prišla do Repasa, ki jo je s petih metrov poslal v prazno mrežo.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+3. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Ul je označil dve minuti dodatka prvega polčasa.

36. minuta: Alvir je z izjemno podajo za hrbtom velenjske obrambe našel Matjašiča. Ta je obšel vratarja Radana, ki je igralca Domžal znotraj kazenskega prostora oviral ravno toliko, da ni uspel zaključiti akcije in mu je žogo izbil branilec Rudarja. Sodnik Slavko Vinčić je najprej pokazal na belo točko, potem pa je po posvetu s sodnikom za vrati odločitev spremenil. To ni prva sumljiva odločitev sodniške šesterke na današnji tekmi!

Jan Repas

35. minuta: Brachi je bil pri žogi na desni strani polovice Rudarja. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je bil za las prepočasen Vuk.

34. minuta: Dobrovoljc je poslal žogo pred kazenski prostor Rudarja. Tam je odlično skočil Vuk, ki je z glavo podaljšal do Matjašiča. Slednji je žogo nastavil Alvirju, ki je z 20 metrov meril za las previsoko.

rumeni karton mali30. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Denis Halilović.

rumeni karton mali27. minuta: Zaradi domnevnega prekrška nad Babićem je rumeni karton prejel Luka Žinko.

25. minuta: Glavina je krenil v hiter protinapad Rudarja. Podal je na desno do Lotriča, ki je z roba kazenskega prostora močno sprožil proti vratom. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Milić, domači pa so žogo odbili v kot. Po podaji Vručine je pred vrati z glavo odbil Halilović.

Jure Matjašič

23. minuta: Halilović je na levi strani našel Balkovca, ki je poslal predložek na drugo stran kazenskega prostora. Tam je bil osamljeni Repas, ki je v sredini našel Vuka. Slednji je z 12 metrov streljal iz obrata, a je meril za las previsoko.

21. minuta: Repas in Alvir sta z odlično dvojno podajo izigrala obrambo Rudarja. Hrvat je z 20 metrov močno sprožil v dolgi kot, a je bil za las nenatančen.

19. minuta: Alvir je s podajo v globino v ogenj poslal Repasa. V kazenskem prostoru Rudarja je bil za korak hitrejši vratar Radan.

14. minuta: Vuk je podal na levo do Balkovca, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je v zadnjem trenutku pred Alvirjem odbil Pišek.

13. minuta: Po podaji Vručine s kota je na prvi vratnici čez gol streljal Mary.

Marko Alvir

rumeni karton mali12. minuta: Zaradi prekrška nad Lotričem je rumeni karton prejel Jure Balkovec. Po predložku Vručine je na drugi vratnici v kot odbil Balkovec.

10. minuta: Dobrovoljc je na levi strani polovice Domžal storil prekršek nad Maryjem. Po podaji Vručine je podaljšal Zec, a je na drugi vratnici uspešno odbil Žinko.

rumeni karton mali6. minuta: Domžalčani so prišli do prve prave priložnosti. Vuk je žogo podal za obrambo Rudarja, kjer je poizkušal do strela priti Alvir. Z nevarnim startom je trčil v vratarja Radana in prejel rumeni karton.

5. minuta: Po predložku Velenjčanov je na drugi vratnici v kot odbil Brachi. Po podaji Vručine je Mary z glavo meril mimo leve vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

Domžale-Rudar

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO