FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Luka Koper - Domžale 1:3 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 14. KOLO
sobota, 22.10.2016 ob 18:00
ŠRC Bonifika Koper


Strelci: 1:0 Pekuson 2', 1:1 Dobrovoljc 39', 1:2 Horvat 45', 1:3 Dobrovoljc 60'

Sodniki:
Matej Jug (Tolmin), Uroš Bensa (Kojsko), Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica). Četrti sodnik: Nejc Kajtazović (Kranj). Delegat: Gojko Setnikar (Ljubljana).

Prihod

LUKA KOPER
DOMŽALE
83 Simčič Vasja 1 Milić Dejan
6 Biljan Jakov 10 Vuk Slobodan
10 Valencia Joel 11 Matjašič Jure
11 Pekuson Courage 15 Repas Jan
15 Dedić Haris 17 Širok Matija
17 Ibričić Senijad 23 Horvat Lucas Mario
21 Pučko Matej 25 Blažič Miha
25 Teijo Leandro Nicolas 27 Dobrovoljc Gaber
32 Horvat Ivor 29 Balkovec Jure
55 Pranjić Danijel 37 Majer Žan
94 Sikošek Gregor 70 Žinko Luka


1 Antolović Marijan 12 Golubović Adnan
2 Andrejašič Jan 2 Brachi Álvaro
13 Muslimović Zlatan 4 Vetrih Amedej
14 Park Inhyeok 5 Volarič Luka
29 Kokorović Ed Kevin 13 Žužek Žan
30 Štromajer Jaka 90 Husmani Zeni
99 Jurina Marin 92 Bratanović Elvis

Strelci: 1:0 Pekuson 2', 1:1 Dobrovoljc 39', 1:2 Horvat 45', 1:3 Dobrovoljc 60'
Menjave:
Luka Koper: Horvat - Andrejašič 46', Pekuson - Muslimović 64', Biljan - Park 76'
Domžale: Repas - Volarič 63', Majer - Husmani 68', Vuk - Bratanović 77'
Rumeni kartoni: Majer 43', Matjašič 64', Teijo 86'
Rdeči karton:


V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Juninha, Denisa Halilovića in Axela Maravala. Zaradi štirih rumenih kartonov v sezoni nima pravice nastopa Marko Alvir.


Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do druge prvenstvene zmage pod vodstvom trenerja Simona Rožmana.

90+1. minuta: Četrti sodnik Nejc Kajtazović je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Pranjić je uspešno preigraval na levi strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Park. Vratar Milić je žogo dvignil čez prečko. Po podaji s kota in odbiti žogi so Koprčani dosegli gol, a je stranski sodnik označil prepovedan položaj.

89. minuta: Horvat je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici odbil Ibričić.

88. minuta: Muslimović je podal na desno stran do Pučka. Ta je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Muslimović z glavo streljal mimo desne vratnice.

Miha Blažič

rumeni karton mali86. minuta: Zaradi prekrška nad Matjašičem je rumeni karton prejel Teijo. Po predložku Balkovca je Horvat žogo namestil Matjašiču. Ta je poizkušal s strelom, a vratar Simčič ni imel težkega dela.

menjava77. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Elvis Bratanović.

77. minuta: Vuk je z imenitno globinsko podajo našel Matjašiča. Po podaji slednjega se je žoga odbila do Volariča, ki je s 25 metrov meril v spodnji desni kot. Vratar Simčič je bil zanesljiv.

menjava76. minuta: V ekipi Kopra je Biljana zamenjal Park.

75. minuta: Volarič je na desni strani našel Široka, ki je pred vrati našel Husmanija. Slednji je z desne strani meril mimo oddaljenejše vratnice.

Zeni Husmani

73. minuta: Horvat je priboril kot z desne strani. Balkovec je podal navzven proti Volariču. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je bil Simčič višji od Dobrovoljca.

71. minuta: Pučko je na vrhu kazenskega prostora žogo namestil Muslimoviću. Ta je z dobrih 20 metrov meril visoko čez gol.

70. minuta: Domžalčani so z borbeno in kombinatorno igro znova prišli do lepe priložnosti. Volarič je podal na desno do Široka, ki je poslal predložek na prvo vratnico. Po zraku je poletek Vuk, ki je streljal z glavo. Znova se je izkazal vratar Simčič.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Zeni Husmani.

menjava64. minuta: V ekipi Kopra je Pekusona zamenjal Muslimović.

Gaber Dobrovoljc

rumeni karton mali64. minuta: Zaradi prekrška na polovici Kopra je rumeni karton prejel Jure Matjašič.

64. minuta: Po lepi akciji Domžalčanov je Balkovec priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je na prvi vratnici z glavo odbil Ibričić.

menjava63. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Luka Volarič.

zoga
1:3 Dobrovoljc; 60. minuta:
Domžalčani so prišli do prostega strela na desni strani polovice Kopra. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici žogo z glavo v gol pospravil Dobrovoljc.

51. minuta: Matjašič je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice Kopra. Po podaji Majerja je mojstrsko znova branil Simčič, ki je žogo odbil predse. Do strela je prišel Žinko, a je na golovi črti eden od domačih branilcev uspešno zaustavil žogo. Poizkušal je še Horvat, a je bil vratar Simčič pri žogi pred njim.

Žan Majer

46. minuta: Valencia je na levi strani našel Pranjića. Ta je poslal nevaren predložek, ki se je izkazal za strel. Z odlično obrambo je žogo čez prečko dvignil vratar Milić. Po podaji s kota so se Domžalčani ubranili.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

menjava46. minuta: V ekipi Kopra je med odmorom Horvata zamenjal Andrejašič.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa, ki so ga s preobratom dobili Domžalčani. Ti so bili vseskozi boljši tekmec in so v zadnji tretjini polčasa Koprčane potisnili globoko na svojo polovico.

zoga1:2 Horvat; 45. minuta:
Vuk je podal na levo do Majerja. Ta je z odlično podajo na vrhu kazenskega prostora našel Horvata, ki je odigral odlično dvojno podajo z Matjašičem. Argentinski Slovenec je z 18 metrov z desnico močno sprožil. Žoga je zadela domačega branilca in v loku preletela vratarja Simčiča za preobrat rumenih.

Lucas Mario Horvat

rumeni karton mali43. minuta: Zaradi prekrška nad Valencio je rumeni karton prejel Žan Majer.

42. minuta: Po podaji Pekusona je uspešno v kazenskem prostoru Domžal preigraval Ibričić. Na koncu je z leve strani meril mimo desne vratnice.

zoga1:1 Dobrovoljc; 39. minuta: Majer je izvajal kot z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo žogo v mrežo potisnil Dobrovoljc.

38. minuta: Širok je bil pri žogi na desni strani polovice Kopra. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je streljal Matjašič. Z odlično obrambo je odbil Simčič. Vnovičen strel Matjašiča pa je preprečil domači branilec, ki je žogo odbil v kot.

34. minuta: Po podaji Žinka je Majer odlično prodrl po levi strani polovice Kopra. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je bil za las prenizek Vuk.

Jure Matjašič

30. minuta: Repas je na desni strani našel Široka, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Tam je s peto poizkušal Matjašič, a žoge ni najbolje zadel, tako da vratar Simčič ni imel težav z obrambo.

27. minuta: Valencia je odigral dvojno podajo s Pučkom in z 18 metrov meril previsoko.

23. minuta: Repas je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici žogo spustil Vuk, vratar Simčič pa je z odlično obrambo odbil v nov kot. Po uigrani akciji je do strela z 11 metrov prišel Matjašič, a je zadel enega od domačih branilcev in žoga je znova končala v kotu. Po vnovični podaji Balkovca je bil najvišji vratar Simčič.

20. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji je Žinko na levi strani polovice Kopra priboril prosti strel. Po podaji Majerja je bil pred vrati zanesljiv vratar Simčič.

19. minuta: Kot z leve strani je izvajal Balkovec. Na drugi vratnici je z glavo žogo v mrežo pospravil Blažič, a je ob tem storil prekršek in sodnik Jug je dosodil žogo za domačine.

Matija Širok

18. minuta: Vuk je uspešno prodrl v kazenski prostor Kopra. Z leve strani je podal v sredino, kjer so domači pred Repasom odbili nazaj do Vuka. Ta je žogo namestil Balkovcu, ki je z desetih metrov, ob dotiku domačega branilca, streljal previsoko.

16. minuta: Pranjić je izvajal prosti strel na polovici Domžal. Na kratko je podal do Ibričića, ki je z levega robu kazenskega prostora streljal na bližnjo vratnico. Vratar Milić je bil zanesljiv.

9. minuta: Pranjić je priboril kot z leve strani. Po podaji Valencie je bil pred vrati najvišji vratar Milić.

zoga1:0 Pekuson; 2. minuta: Koprčani so dosegli gol v svojem prvem napadu. V 65. sekundi je po podaji Ibričića z vrha kazenskega prostora natančno v spodnji desni kot meril Pekuson.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Koper - Domžale

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO