Domžale - Krško 2:1 (foto)

POKAL SLOVENIJE 2016/2017, ČETRTFINALE, POVRATNA TEKMA
torek, 25.10.2016 ob 17:15
Športni park Domžale, 300 gledalcev
Skupni izid: 4:1


Strelci: 1:0 Bratanović 20', 2:0 Majer 58', 2:1 Haljeta 90'

Sodniki:
Alen Borošak (Spodnji Duplek), Tadej Friš (Sladki Vrh), Bojan Šinkovec (Maribor). Četrti sodnik: Roman Glažar (Hajdina). Delegat: Borut Knafelc (Pobegi)

Veselje

DOMŽALE KRŠKO
1 Milić Dejan 1 Zalokar Marko
2 Rodriguez Brachi Alvaro 7 Kramarić Martin
4 Vetrih Amedej 12 Marko Dušak
5 Volarič Luka 14 Ibrahim Mensah
25 Blažič Miha 19 Miha Drnovšek
27 Dobrovoljc Gaber 22 Nermin Haljeta
37 Majer Žan 27 David Kovačič
72 Vrandečič Lovro 39 Roy Rudonja
90 Husmani Zeni 44 Damir Sadikovič
92 Bratanović Elvis 45 Robert Pušaver
94 Batrović Veljko 77 Rok Baskera


12 Golubović Adnan 99 Benjamin Levak
10 Slobodan Vuk 6 Jure Špiler
13 Žužek Žan 8 Žiga Jurečič
15 Repas Jan 10 Čeh Tim
17 Širok Matija 11 David Bučar
23 Horvat Lucas Mario 95 Miljan Škrbić
29 Balkovec Jure    

Strelci: 1:0 Bratanović 20', 2:0 Majer 58', 2:1 Haljeta 90'
Menjave
Domžale: Dobrovoljc - Žužek 35', Batrović - Repas 64', Majer - Horvat 70'
Krško: Mensah - Jurečič 53', Kovačič - Škrbić 62', Sadiković - Špiler 74'
Rumeni kartoni: Majer 36'
Rdeči kartoni:


V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Juninha, Axela Maravala, Marka Alvirja in Denisa Halilovića. Prva tekma se je v Krškem končala z zmago Domžal 2:0. Za rumene je dvakrat zadel nekdanji član Krškega Luka Volarič, prvič v 15. minuti, drugič pa v 31. minuti srečanja.


Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Alen Borošak je označil konec tekme in Domžalčani so se s skupnim izidom 4:1 uvrstili v polfinale slovenskega pokala.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil dve minuti dodatka tekme.

Dejan Milićzoga2:1 Haljeta; 90. minuta:
Blažič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Baskere je gol z glavo dosegel Haljeta.

87. minuta: Domžalčani so vnovič zapretili proti vratom Krškega. Najprej je poizkušal Žužek, a so gostje odbili do Vetriha, ki je z 18 metrov močno sprožil. Znova je bil zanesljiv vratar Zalokar.

86. minuta: Husmani je na desni strani našel Repasa, ki je s prve pred vrati našel Bratanovića. Ta je streljal z 11 metrov, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Zalokar, ki je odbil v kot. Po podaji Repasa so se gostje ubranili.

84. minuta: Izjemno razpoloženi Volarič je znova prišel do strela z vrha kazenskega prostora Krškega. Njegov poizkus je zletel čez gol.

Zeni Husmani

79. minuta: Volarič je priboril kot z leve strani. Po podaji Repasa je pred vrati Žužek z glavo za las meril previsoko.

76. minuta: Bratanović je prodrl po desni strani polovice Krškega. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Repas z glavo zadel zunanji del mreže.

75. minuta: Kot z desne strani je izvajal Vrandečič, na drugi vratnici pa je žogo v nov kot odbil Pušaver. Z leve strani je kot izvajal Repas, ki je na prvi vratnici našel Bratanovića. Ta je nevarno sprožil z glavo, a je bil Zalokar na mestu.

menjava74. minuta: Horvat je priboril kot z desne strani. V ekipi Krškega je Sadikovića zamenjal Špiler.

Žan Žužek
72. minuta: Po podaji Vrandečiča s kota je Žužek z glavo streljal mimo desne vratnice. Ob strelu je storil tudi prekršek nad gostujočim branilcem.

menjava70. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Mario Lucas Horvat.

71. minuta: Volarič je na levi strani kazenskega prostora žogo zavrnil do Vetriha. Ta je s 16 metrov meril pod prečko, a se je z obrambo izkazal vratar Zalokar, ki je žogo odbil v kot.

70. minuta: Vetrih je na desni strani našel Repasa, ki je poslal nizek predložek v sredino. Do strela je prišel Volarič, ki je s 13 metrov meril za las mimo desne vratnice.

Luka Volarič
67. minuta: Baskera je uspešno prodrl po desni stani polovice Domžal. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo s šestih metrov streljal Škrbić. Na pravem mestu je bil odlično postavljeni vratar Milić.

menjava64. minuta: V ekipi Domžal je Veljka Batrovića zamenjal Jan Repas.

menjava62. minuta: V ekipi Krškega je Kovačiča zamenjal Škrbić.

zoga2:0 Majer; 58. minuta:
Žužek je z odlično podajo na desni strani našel Volariča. Ta je podal v sredini do Majerja, ki je s 25 metrov z levico natančno meril v levi kot vrat Krškega. Žoga se je od vratnice odbil v mrežo. Izjemen gol Majerja!

Veseljemenjava53. minuta: V ekipi Krškega je Mensaha zamenjal Jurečič.

53. minuta: Milić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Sadikovića so se domači ubranili.

47. minuta: Husmani je na levi strani v ogenj poslal Vrandečiča, ki je z odličnim predložkom na drugi vratnici našel Volariča. Ta je s prve žogo nastavil Bratanoviću, ki je s 14 metrov meril previsoko.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krškega.

Polčas
Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Alen Borošak je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo na polovici Krškega. Bratanović je na vrhu kazenskega prostora našel Majerja, ki je podaljšal na levo do Batrovića. Ta je streljal v dolgi kot, a je meril mimo leve vratnice.

45+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil še minuto dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Mensah je prodrl v kazenski prostor Domžal, kjer je uspešno preigraval. Močno je sprožil ob bližjo vratnico, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Milić. Žogo je odbil do Mensaha, ki je našel Kramarića. Ta je s sedmih metrov zadel zunanji del mreže.

Lovro Vrandečič
rumeni karton mali36. minuta: Zaradi prekrška nad Kovačičem je rumeni karton prejel Žan Majer.

menjava35. minuta: V ekipi Domžal je Gabra Dobrovoljca zamenjal Žan Žužek.

30. minuta: Batrović je priboril prosti strel na levi strani polovice Krškega. Po podaji Majerja je pred vrati odbil Dušak.

28. minuta: Majer je na desni strani v ogenj poslal Volariča. Ta je v kazenskem prostoru našel Bratanovića, ki je z 11 metrov meril za las previsoko.

Elvis Bratanović
26. minuta: Brachi je bil pri žogi na desni strani polovice Krškega. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je Bratanović žogo nastavil Vetrihu. Slednji je z 18 metrov meril za las mimo leve vratnice.

zoga1:0 Bratanović; 20. minuta:
Husmani je z diagonalno podajo na desnem robu kazenskega prostora našel Volariča. Slednji je z odličnim prvim dotikom preigral svojega čuvaja in lepo žogo namestil Bratanoviću. Napadalec Domžal je z 12 metrov le še natančno pomeril v desni kot in popeljal domače v vodstvo.

20. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Vrandečiča je Dobrovoljc z glavo streljal mimo desne vratnice.

19. minuta: Vetrih je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je žogo pred vrati zanesljivo ujel vratar Zalokar.

Alvaro Brachi
17. minuta: Po izbijanju Rudonje je Blažič poizkušal s strelom s 30 metrov. Meril je previsoko.

11. minuta: Bratanović je uspešno prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je s prve z voleja streljal Batrović. Z 12 metrov je meril previsoko.

1. minuta: V 39. sekundi je Brachi prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo žogo pred vrata vrnil Batrović. Na pravem mestu je bil vratar Zalokar.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Domžale - Krško

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO