FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gorica - Domžale 3:1

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 7. KOLO
petek, 26.08.2016 ob 20:15
Športni park Nova Gorica, 730 gledalcev
Strelci: 1:0 Arčon 6', 1:1 Bratanović 61', 2:1 Arčon 74', 3:1 Kapić 82'

Sodniki: Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica), Aleš Skok (Ptujska Gora). Četrti sodnik: Dejan Vivod (Dravograd). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana).

Marko Alvir

GORICA
DOMŽALE
1 Sorčan Gregor 12 Golubović Adnan
3 Celcer Uroš 2 Brachi Álvaro
6 Gregorič Miha 5 Volarič Luka
8 Kapić Rifet 23 Horvat Lucas Mario
10 Burgić Miran 25 Blažič Miha
11 Arčon Sandi 27 Dobrovoljc Gaber
14 Kolenc Jaka 29 Balkovec Jure
20 Žigon Dejan 37 Majer Žan
23 Kavčič Tine 77 Alvir Marko
27 Jogan Alen 87 Morel Benjamin
96 Nagode Tilen 92 Bratanović Elvis


91 Štrukelj Janus 1 Milić Dejan
4 Škarabot Matija 4 Vetrih Amedej
7 Kotnik Andrej 8 Juninho
16 Grudina Rok 10 Vuk Slobodan
24 Humar Jan 14 Ivkič Dominik
42 Boben Matija 17 Širok Matija
54 Franciosi Gianluca 90 Husmani Zeni

Strelci: 1:0 Arčon 6', 1:1 Bratanović 62', 2:1 Arčon 74', 3:1 Kapić 82'
Menjave:
Gorica: Nagode - Grudina 59', Burgič - Kotnik 66', Žigon - Škarabot 77'
Domžale: Volarič - Juninho 46', Bratanović - Vuk 75', Majer - Vetrih 81'
Rumeni kartoni: Morel 11', Dobrovoljc 40', Nagode 47'
Rdeči kartoni:

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Luke Žinka in Žana Žužka. Denis Halilović še nima pravice nastopa, Matic Črnic pa je danes prestopil v NK Rijeka! Nogometni klub Domžale mu želi veliko uspeha na nadaljnji poti!

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Dejan Vivod je označil tri minute dodatka tekme.

88. minuta: Vetrih je odbil v kot z leve strani. Po podaji Celcerja so se gostje ubranili.

86. minuta: Kolenc je uspešno preigraval v kazenskem prostoru Domžal. Prišel je do strela, a so gostje v zadnjem trenutku odbili v kot. Po podaji s kota so se Domžalčani ubranili.

85. minuta: Gregorič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Morela na prvo vratnico je Horvat streljal mimo vrat.

zoga
3:1 Kapić; 82. minuta:
Gorica je prišla do kota z leve strani. Po podaji v sredino je Blažič z glavo odbil do Kapića. Ta je na vrhu kazenskega prostora prišel do strela in natančno meril v zgornji desni kot nemočnega Golubovića.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Amedej Vetrih.

80. minuta: Po predložku Brachija je Alvir podaljšal na drugo vratnico. Tam je s strelom s škaricami poizkušal Morel, a je bil na pravem mestu vratar Sorčan.

78. minuta: Po napaki Dobrovoljca je do strela s 25 metrov prišel Kotnik. Meril je mimo desne vratnice.

menjava77. minuta: V ekipi Gorice je Žigona zamenjal Škarabot.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Elvisa Bratanovića zamenjal Slobodan Vuk.

zoga2:1 Arčon; 74. minuta: Balkovec je poizkušal podati žogo nazaj do branilcev, a je prazen prostor izkoristil Arčon in krenil sam proti vratarju Goluboviću. Z močnim strelom v spodnji levi kot je še drugič premagal domžalskega čuvaja mreže.

72. minuta: Po podaji Brachija s kota so se domači ubranili. Domžalčani ne popuščajo in si želijo priti do vseh treh točk. Domačini čakajo na protinapade.

menjava66. minuta. V ekipi Gorice je Burgiča zamenjal Kotnik.

63. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. S 25 metrov je poizkušal Juninho, a je bil Sorčan na mestu.

zoga
1:1 Bratanović; 62. minuta:
Morel je bil pri žogi na polovici Gorice. Na kratko je podal do Alvirja, ki je poizkušal s preigravanjem. Žoga se je odbila v kazenski prostor, kjer se je odlično znašel Bratanović. Pripravil si je prostor za strel in natančno meril v spodnji desni kot nemočnega Sorčana.

59. minuta: Kot z desne strani je izvajal Balkovec. Poslal je nizko podajo na vrh kazenskega prostora, kjer je Morel prepustil Majerja. Ta je s 17 metrov meril za las nenatančno.

menjava59. minuta: V ekipi Gorice je Nagodeta zamenjal Grudina.

59. minuta: Bratanović je z borbenostjo žogo odbil do Juninha. Ta je z 20 metrov streljal s prve z voleja. Z odlično obrambo je žogo v kot odbil vratar Sorčan.

57. minuta: Celcer je priboril kot z leve strani. Po podaji pred vrata so se gostje ubranili.

52. minuta: Majer je priboril kot z leve strani. Po podaji Brachija je odbil Sorčan.

49. minuta: Bratanović je na vrhu kazenskega prostora žogo lepo namestil Juninhu, ki je streljal v spodnji desni kot. Vratar Sorčan je s konicami prstom odbil v kot. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

48. minuta: Majer je z odlično diagonalno podajo na desni strani našel Juninha. Ta je podal pred vrata, kjer je streljal Bratanović, a žoge ni najbolje zadel. Na koncu je končala v rokah Sorčana.

rumeni karton mali47. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Nagode.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je med odmorom Luko Volariča zamenjal Juninho.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Morel je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po podaji Brachija je žogo ujel vratar Sorčan.

43. minuta: Po podaji Morela se je pred vrati znašel Alvir. Na kratko je podal do Volariča, ki je močno sprožil, a so domači z blokom odbili v kot. Po uigrani akciji so se Goričani ubranili.

rumeni karton mali40. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Dobrovoljc.

38. minuta: Do zaključnega strela s 25 metrov je prišel Horvat, ki je meril mimo desne vratnice.

37. minuta: Z lepo dvojno podajo sta na levi strani obrambo Gorice izigrala Bratanović in Morel. Slednji je znotraj kazenskega prostora streljal z zunanjim delom čevlja. Meril je previsoko.

35. minuta: Po preigravanju znotraj kazenskega prostora Domžal je do strela prišel Gregorič. Na pravem mestu je bil vratar Golubović.

32. minuta: Po podaji Balkovca je Celcer odbil v kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici z glavo odbil Gregorič.

26. minuta: Alvir je ukradel žogo na polovici Gorice. Na kratko je podal do Volariča, ki je na desni strani kazenskega prostora v ogenj poslal Bratanovića. Slednji je s 15 metrov močno streljal, a je Sorčan žogo z rokami odbil.

19. minuta: Volarič je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Gorice. Po podaji Brachija je na prvi vratnici uspešno odbil Gregorič.

17. minuta: Gorica je bila znova nevarna po hitrem protinapadu. Prvi strel Žigona je blokiral Blažič, drugega pa je zaustavil vratar Golubović.

15. minuta: Majer je na polovici Gorice na kratko podal do Bratanovića. Ta je v sredini našel Morela, ki je s 25 metrov meril previsoko.

rumeni karton mali11. minuta: Zaradi domnevnega simuliranja v kazenskem prostoru Gorice je rumeni karton prejel Benjamin Morel.

9. minuta: Celcer je z leve strani poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Burgić. Vratar Golubović je žogo ujel.

zoga1:0 Arčon; 6. minuta:
Morel je izgubil žogo na levi strani polovice Gorice. Kapić je z globinsko podajo zaposlil Arčona, ki je pobegnil obrambi Domžal. S 14 metrov je sprožil v spodnji desni kot in poskrbel za hitro vodstvo domačih.

2. minuta: Brachi je z desne strani poslal nevaren predložek pred vrata, kjer je bil za las prenizek Bratanović. Žogo je v kot odbil Gregorič. Po podaji Brachija so se domači ubranili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Gorica-Domžale

Tekst: Grega Krmavnar
Foto Lado / ND Gorica

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO