NKD TV: Gledati moramo naprejekipa dr190912

Na prvem lokalnem derbiju pred dvema mesecema so rumeni v Stožicah slavili z 2:1 in osvojili svoj prvi paket treh točk v sezoni. Med obema medsebojnima tekmama je pri nasprotniku prišlo do spremembe na trenerski klopi, Ljubljančani pa imajo za seboj tudi niz treh zaporednih zmag. Pomerila se bosta soseda na lestvici, tako da si lahko obetamo zanimiv, izenačen in neizprosen boj za vsak meter igrišča. Pred obračunom z zmaji, ki bo v Športnem parku v nedeljo ob 19:00, smo se pogovarjali z branilcem Ivanom Knezovićem.

Ivan Knezović, branilec NK Domžale:


Tekma med Domžalami in ljubljansko Olimpijo, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku Domžale začela v nedeljo, 21. septembra ob 19:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Matej Jug, Milan Kogej in Borut Kopač, delo četrtega sodnika bo opravljal Dejan Balažič. Trener Stevan Mojsilović ne bo mogel računati na Slobodana Vuka, Nejca Vidmarja, Tobiasa Mencigarja in Miho Kostanjška, ki okrevajo po poškodbi, Michel Nack Balokog pa je zbolel.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič in Sedo Rošić
Video: Sedo Rošić   

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO