FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Radomlje 2:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 1. KROG
nedelja, 17.07.2016 ob 18:15
Športni park Domžale, 1.000 gledalcev
Strelca: 1:0 Vuk 5', 2:0 Juninho 56'

Sodniki:
Dejan Balažič (Ljubljana), Dejan Švarc (Ivančna Gorica), Tomislav Pospeh (Ljubljana). Četrti sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana). Delegat: Sandi Kranjec (Grosuplje)

Ekipa

DOMŽALE KALCER RADOMLJE
12 Golubović Adnan 22 Ivačič Aljaž
4 Vetrih Amedej 4 Karamatić Tin
5 Volarič Luka 6 Barukčić Igor
8 Juninho 7 Osmanaj Liridon
10 Vuk Slobodan 9 Nunić Marko
13 Žužek Žan 10 Cerar Luka
15 Repas Jan 15 Primc Gal
17 Širok Matija 21 Stoiljković Dušan
24 Trajkovski Dejan 42 Lidjan Denis
25 Blažič Miha 55 Anđelković Milan
77 Alvir Marko 71 Kumer Žan


1 Milić Dejan 1 Andrić Vjekoslav
6 Horić Kenan 3 Zukić Aleksandar
29 Balkovec Jure 17 Kovjenić Marko
70 Žinko Luka 19 Jakovljević Rob
87 Morel Benjamin 20 Marinšek Grega
95 Mance Antonio 39 Rems Tadej
98 Jarović Senad 44 Jazbec Rok

Strelca: 1:0 Vuk 5', 2:0 Juninho 56'
Menjave
Domžale: Trajkovski - Balkovec 33', Repas - Morel 62', Juninho - Žinko 81'
Kalcer Radomlje: Lidjan - Rems 46', Stoiljković - Jakovljević 72', Osmanaj - Kovjenić 82'
Rumeni karton: Stoiljković 38'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi kazni ni Samirja Masimova. Pravice nastopa nima Elvis Bratanović, saj je mednarodni certifikat iz Češke v petek prišel le nekaj ur prepozno. Na listi poškodovanih sta Matic Črnic, ki ima manjše težave s kolenom in Zeni Husmani, ki zdravi poškodbo stegenske mišice. Kapetanski trak Domžal je na roki Brazilca Juninha.

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Dejan Balažič je označil konec tekme in Domžalčani so novo sezono v Prvi ligi Telekom Slovenije začeli z zanesljivo zmago na 5. občinskem derbiju.

90+1. minuta: Četrti sodnik Rade Obrenović je označil dve minuti dodatka tekme.

90. minuta: Radomlje so prišle do kota z desne strani. Po podaji Cerarja je na drugi vratnici odbil Žinko.

87. minuta: Cerar je na desnem robu kazenskega prostora Domžal našel Kovjenića. Slednji je streljal po tleh, a Golubović z obrambo ni imel težjega dela.

Luka Žinko

86. minuta: Vuk je priboril kot z leve strani. Po podaji Morela je na drugi vratnici v nov kot odbil Rems. Po podaji Balkovca je z glavo streljal Vetrih, a je pred vrati z glavo odbil Kumer.

menjava82. minuta: V ekipi Radomelj je Osmanaja zamenjal Kovjenić.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je Juninha zamenjal Luka Žinko.

76. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji Domžalčanov je Vetrih podal nekoliko predaleč za Juninha.

Marko Alvir

72. minuta: Vuk je prodrl proti kazenskemu prostoru Radomelj. Z 18 metrov je meril za las mimo leve vratnice.

menjava72. minuta: V ekipi Radomelj je Stoiljkovića zamenjal Jakovljević.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Jana Repasa zamenjal Benjamin Morel.

zoga
2:0 Juninho; 56. minuta:
Balkovec je prodrl po levi strani polovice Radomelj. V kazenskem prostoru je našel Repasa, ki je odlično podal na prvo vratnico. Tam je bil Juninho, ki je z volejem žogo pospravil v zgornji desni kot nemočnega vratarja Ivačiča.

Juninho

51. minuta: Radomlje so prišle do prostega strela globoko na levi strani polovice Domžal. Po podaji Osmanaja je na prvi vratnici odbil Alvir.

48. minuta: Balkovec je na levi strani na kratko podal do Repasa. Ta je v sredini našel Alvirja, ki je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Vuka. Slednji je s 14 metrov meril za las mimo desne vratnice.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Radomelj.

menjava46. minuta: V ekipi Radomelj je med odmorom Lidjana zamenjal Rems.

Miki

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Dejan Balažič je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Rade Obrenović je dosodil minuto dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca Repasu na prvi vratnici ni uspelo zaposliti soigralcev.

41. minuta: Domžalčani so znova izigrali obrambo Radomelj. Alvir je na desni strani kazenskega prostora našel Volariča, ki je bil sam pred vratarjem Ivačičem. S 13 metrov je meril previsoko.

rumeni karton mali38. minuta: Zaradi prekrška nad Luko Volaričem je rumeni karton prejel Stoiljković. Balkovec je s prostega strela poizkušal presenetiti Ivačiča, a je meril nenatančno.

Jan Repas

36. minuta: Osmanaj je izvajal prosti strel z leve strani. Uigrana akcija se je sfižila in Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Volarič je potegnil na polovico Radomelj, kjer bi lahko podal na levo do Repasa, ki bi sam krenil proti vratom, a se je odločil, da na desni zaposli Široka. Slednji je poizkušal s prve v sredini najti Repasa, a so se vmešali gostujoči branilci.

35. minuta: Sodniki so neupravičeno dosodili stranski avt gostom. Ti so ga hitro izvedli in prišli do priložnosti. Akcijo je s strelom z 18 metrov zaključil Stoiljković, a je Vetrih podstavil nogo. Po podaji Osmanaja s kota je na prvi vratnici odbil Alvir, ki je v nadaljevanju storil prekršek nad Osmanajem.

menjava33. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Dejana Trajkovskega zamenjal Jure Balkovec.

28. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Juninho je s 25 metrov meril previsoko.

Luka Volarič

27. minuta: Juninho je ukradel žogo na sredini igrišča. Podal je do Alvirja, ki je na levi strani kazenskega prostora Radomelj našel Vuka. Ta je bil sam pred vratarjem Ivačićem, a je z desetih metrov meril za las mimo leve vratnice.

22. minuta: Volarič je na desni strani v ogenj poslal Alvirja. Ta je na vrhu kazenskega prostora lepo žogo namestil Vetrihu, ki je z 20 metrov meril za las previsoko.

20. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po desni strani. Volarič je v kazenskem prostoru zaposlil Široka, ki je žogo na kratko podal do Vuka. Slednji jo je namestil Juninhu, ki je s 16 metrov meril mimo desne vratnice.

18. minuta: Osmanaj je uspešno preigraval na polovici Domžal. Podal je na levo do Stoiljkovića, ki je poslal nevaren predložek na drugo vratnico. Tam je žogo v domačo mrežo potisnil Žužek, a je pred tem prekršek storil Cerar, ki je branilca Domžal porinil s hrbta. Sodnik Balažič je upravičeno gol razveljavil.

Veselje

8. minuta: Domžalčani so znova izigrali obrambo gostov. Odlično sta kombinirala Alvir in Volarič, ki je z desne strani prišel sam pred vratarja Ivačiča. Podal je v sredino proti Vuku, a so Radomljani odbili do Alvirja. Ta je akcijo zaključil z močnim strelom s 14 metrov, a se je z odlično obrambo znova izkazal Ivačič, ki je odbil v kot.

zoga1:0 Vuk; 5. minuta: V zaključku četrte minute je Vuk krenil v hiter protinapad. Na vrhu kazenskega prostora je na kratko podal do Volariča, ki je neovirano streljal proti vratom. Vratar Ivačič je z odlično obrambo žogo odbil do Vuka, ki mu z 12 metrov ni bilo težko zatresti prazne mreže. Za domžalsko desetico je bil to že 30. gol v rumenem dresu.

4. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na levi strani polovice Radomelj. Po podaji Repasa je na prvi vratnici odbil Barukčič.

Piscalka1. minuta: Prvo tekmo nove sezone Prve lige Telekoma Slovenije v Športnem parku Domžale so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Domžale - Radomlje

Vstopnice

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO