Domžale - Crvena zvezda 0:0


Sodniki: Boris Tošeski (Medvode), Goran Mikača (Višnja Gora), Peter Milinović (Medvode)

Stevan Mojsilović in Robert Prosinečki

DOMŽALE CRVENA ZVEZDA
41 Vidmar Nejc 32 Kirovski Aleksandar
26 Kous Žiga 6 Krneta Jovan 
3 Topić Darko  3 Nenadić Ljubo 
25 Korun Uroš  30 Mihajlović Danijel 
15 Zec Darko  21 Perović Marko 
22 Skubic Nejc  23 Đuričković Petar 
28 Gerić Dejan  7 Dimitrijević Miloš 
23 Ihbeisheh Jaka  29 Vešović Marko 
89 Vuk Goran  20 Kadu 
31 Osmanaj Liridon  27 Mirić Mirko 
91 Živec Saša Aleksander  17 Kasalica Filip 
----------------------------------------- -----------------------------------------
39 Zabret Gregor 22 Vesić Miloš 
4 Majer Žan  26 Cikić Stefan 
14 Škafar Jure  28 Savičević Vukan 
16 Požeg Vancaš Rudi  55 Simić Veljko 
34 Papež Jernej  19 Asamoah Nathaniel
47 Mencigar Tobias  18 Ožegović Ognjen
2 Dobrovoljc Gaber   
27 Šimunović Mato 

Menjave
Domžale: Vidmar - Zabret 46', Ihbeisheh - Majer 58', Zec - Dobrovoljc 68', Gerić - Požeg Vancaš 79', Vuk - Škafar 79', Živec - Papež 85', Osmanaj - Mencigar 90'
Crvena zvezda: Kirovski - Vesić 46', Đuričković - Simić 46', Milić - Savičević 46', Kasalica - Asamoah 46', Kadu - Ožegović 46', Perović - Cikić 64'
Rumeni kartoni: Topić 39', Osmanaj 76'
Rdeči kartoni: /

1. minuta: Na razmočenem igrišču so tekmo s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

3. minuta: Crvena zvezda je odločno začela tekmo. Kasalica je z dvajsetih metrov nevarno sprožil, a je dobro nogo podstavil Zec in žoga je končala v kotu. Po podaji v kazenski prostor so se Domžalčani brez težav ubranili.

5. minuta: Domžalčani igrajo v naslednji postavitvi od leve proti desni: Vidmar; Topić, Zec, Korun, Kous; Ihbeisheh, Skubic, Gerić; Osmanaj, Živec, Vuk. 

11. minuta: Vesović je uspešno prodrl po desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je s prve močno sprožil Kasalica. Žoga je zletela v zunanji del mreže.

14. minuta: Živec je priboril prvi kot na tekmi za domače. Isti igralec je nevarno podal pred vrata, kjer je bil vratar Kirovski z rokami za las višji od Zeca.

17. minuta: Mirić je tokrat prodrl po desni strani. Poslal je močan predložek v osrčje kazenskega prostora Domžal, kjer kasalica najprej ni dobro sprejel žoge. Kljub temu je prišel do strela, vendar je dobro blokiral Korun in vratar Vidmar ni imel težkega dela.

25. minuta: Nenadić je na polovici Crvene zvezde storil prekršek nad Osmanajem. Živec je poslal nevaren predložek na drugo vratnico, kjer je pred Vukom v kot izbil Vesović. Po podaji Živca so imeli gostje nekaj težav z izbijanjem, isti igralec pa je v nadaljevanju akcije priboril še en kot za domače. po vnovični podaji Živca gostje niso uspeli primerno izbiti in Domžalčani so prišli še do dveh kotov, vendar brez nevarnosti za vrata Crvene zvezde.

32. minuta: Gerić je 25 metrov od svojih vrat storil prekršek in gostje so prišli do nevarnega prostega strela. Z neposrednim strelom v zgornji desni kot je poizkušal Dimitrijević, ki je meril nekoliko previsoko.

33. minuta: Domžalčani so odlično izigrali obrambo Crvene zvezde in Živec je imel priložnost za strel. Z 20-tih metrov je nevarno sprožil, a so gostujoči branilci v zadnjem trenutku blokirali in žoga je zletela mimo desne vratnice. Po kotu Živca in 'fliperju' v kazenskem prostoru je žoga prišla do Osmanaja, ki je z 20-tih metrov nevarno sprožil proti vratom. Vratar Kirovski je s konicami prstov žogo izbil v kot.

36. minuta: Đuričković je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je iz neposredne bližine z glavo streljal Kasalica. Stresel je desno vratnico domačih vrat.

38. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Osmanaj in Vuk sta uspela izigrati edinega branilca gostov in Osmanaj je bil sam pred vratarjem Kirovskim. S 13-tih metrov, nekoliko z desne, je meril mimo bližnje vratnice.

39. minuta: Domžalčani so bili ponovno nevarni. Tokrat je s 25-tih metrov mimo leve vratnice sprožil Ihbeisheh.

39. minuta: Zaradi prekrška na polovici Domžal je rumeni karton prejel Darko Topić.

45+2. minuta: Glavni sodnik Boris Tošeski je označil konec prvega polčasa.

46. minuta: Stevan Mojsilović je med odmorom storil zamenjavo v vratih. Nejca Vidmarja je zamenjal Gregor Zabret. V ekipi Crvene zvezde so v garderobi ostali Kasalica, Đuričković, Milić, Kirovski, Kadu. Namesto njih so v igro vstopili Vesić, Simić, Savičević, Asamoah in Ožegović.

50. minuta: Ihbeisheh je nespretno posredoval pred svojim kazenskim prostorom in gostje so prišli do prostega strela 25 metrov od vrat Domžal. Proti vratom je sprožil Perović, a je meril precej previsoko.

52. minuta: Skubic je odlično podal za hrbet gostujočih branilcev. Proti žogi je stekel Živec, a je pravočasno iz vrat krenil vratar Vesić, ki je žogo izbil v avt.

54. minuta: Gerić je v akcijo poslal Živca, ki je v kazenskem prostoru Crvene zvezde priboril kot. Po podaji Živca na prvo vratnico je smer žogi spremenil Gerić, vendar so se gostje uspeli ubraniti.

56. minuta. Crvena zvezda je prišla do dveh zaporednih kotov, vendar brez prave nevarnosti za vrata Domžal. Nekoliko pozneje je predložek poslal Dimitrijević, Asamoah pa pred vrati žoge z glavo ni zadel.

58. minuta: V ekipi Domžal je Jako Ihbeisheha zamenjal Žan Majer.

60. minuta: Gostje so z desne strani poslali predložek pred domžalska vrata. Prišlo je do nesporazuma med domačo obrambo in vratarjem Zabretom, ki je žogo vseeno uspel odbiti. Prišla je do Savičevića, ki je z 11-tih metrov poizkušal iz obrata. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice domačih vrat.

64. minuta: V ekipi Crvene zvezde je Perovića zamenjal Cikić.

65. minuta: Vuk in Kous sta na desni strani izigrala obrambo Crvene zvezde. Slednji je poslal predložek pred vrata, kjer je z voleja streljal Živec. Iz težkega položaja je s sedmih metrov meril čez vrata.

67. minuta: Po kotu Crvene zvezde je v kazenskem prostoru Domžal do strela z glavo prišel Ožegović. Meril je nekoliko previsoko.

68. minuta: V ekipi Domžal je Darka Zeca zamenjal Gaber Dobrovoljc.

72. minuta: Gostje so storili napako na sredini igrišča. Do žoge je prišel Osmanaj, ki je v kazenskem prostoru iskal Živca. Slednji je bil za las prepočasen in gostujoči branilci so uspeli odbiti v kot.

76. minuta: Rumeni karton je v ekipi Domžal prejel Liridon Osmanaj.

78. minuta: Domžalčani so uspešno kombinirali na polovici Crvene zvezde. Žoga je prišla do Gerića, ki je močno sprožil nekoliko z desne. S 25-tih metrov je meril za las mimo leve vratnice.

79. minuta: V ekipi Domžal sta Dejana Gerića in Gorana Vuka zamenjala Jure Škafar in Rudi Požeg Vancaš.

81. minuta: Domžalčani so vnovič nevarno zapretili. Slabih 30 metrov od vrat se je za strel odločil Živec. Močan poizkus je vratar Vesić zadržal šele v drugem poizkusu.

85. minuta: V ekipi Domžal je Sašo Aleksandra Živca zamenjal Jernej Papež.

90. minuta: V ekipi Domžal je Liridona Osmanaja zamenjal Tobias Mencigar.

90+2. minuta: Glavni sodnik Boris Tošeski je po dobri minuti dodatka označil konec tekme.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO