FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Igrati svojo igro

9. kolo Prve lige NZS se z dvema tekmama začenja že danes, Domžalčani pa bodo na delu v nedeljo ob 19:00, ko v Športni park prihaja Mura 05. Trener Stevan Mojsilović ima tokrat sladke skrbi pri sestavi moštva, saj manjkajo le Nejc Vidmar, Slobodan Vuk in Tobias Mencigar.

Skubic ru250812 1

Drugouvrščeno ekipo domačega prvenstva bo na igrišču ponovno vodil kapetan Nejc Skubic, ki je edini v moštvu Domžal v celoti odigral vseh osem tekem državnega prvenstva. 23-letni zvezni igralec opozarja, da lestvica, na kateri je Mura na zadnjem mestu, ne kaže realne slike in da morajo biti njegovi soigralci osredotočeni le nase in na svojo igro.

Nejc Skubic, zvezni igralec NK Domžale:

Tekma med Domžalami in Muro 05, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku v Domžalah začela v nedeljo, 16. septembra ob 19:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Peter Šart, Marjan Rajh in Dejan Kresnik, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Tadej Mežnar. Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih metih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru.
 
Napovednik tekme Domžale - Mura 05, nedelja ob 19:00

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO