FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Nadaljevati v istem slogu

Treningom Nogometnega kluba Domžale so se danes priključili tudi reprezentanti Slovenije do 19 let Aleks Pihler, Jure Balkovec in Rudi Požeg Vancaš. Omenjeni so se na dveh prijateljskih tekmah zoperstavili reprezentanci Poljske in dosegli zmago s 3:2 ter poraz s kar 0:6. Člani dvakratnih državnih prvakov se med strelce niso vpisali, so pa odigrali vidno vlogo v ekipi novega selektorja Primoža Glihe. Še posebej 18-letni Rudi Požeg Vancaš, ki se je v letošnji sezoni odlično znašel v ekipi Stevana Mojsilovića.

Pozeg vanas go20120109 1

Tehnično izjemno podkovani ofenzivni igralec je igral na vseh dosedanjih osmih prvenstvenih tekmah, na igrišču prebil 448 minut in dosegel dva gola. V tretje gre rado in Belokranjec bo imel lepo priložnost, da ponovno zablesti že v nedeljo ob 19:00, ko v Domžalah gostuje Mura 05.

Rudi Požeg Vancaš, napadalec NK Domžale:

Tekma med Domžalami in Muro 05, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku v Domžalah začela v nedeljo, 16. septembra ob 19:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Peter Šart, Marjan Rajh in Dejan Kresnik, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Tadej Mežnar. Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih metih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Trener Stevan Mojsilović bo lahko računal na večino svojih varovancev. Zaradi okrevanja po poškodbi bodo manjkali le vratar Nejc Vidmar in napadalca Slobodan Vuk ter Tobias Mencigar.

Napovednik tekme Domžale - Mura 05, nedelja ob 19:00

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO