FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ousseynou Ndiaye zadnja poletna okrepitev

Nogometni klub Domžale je okrepil 22-letni Senegalec Ousseynou Ndiaye. 173 centimetrov visoki krilni napadalec bo ob Kamniški Bistrici eno leto igral kot posojeni nogometaš senegalskega kluba Diambars de Saly Dourbel. Dvakratni državni prvaki imajo hitronogega temnopolotega nogometaša možnost odkupiti do koncu sezone.

Ousseynou Ndiaye

Ndiaye je bil zadnja dva meseca v Domžalah na preizkušnji, zaigral pa je tudi na štirih prijateljskih tekmah. Proti mladi ekipi Karpatyja iz Lvova (3:0) je odigral prvi polčas, proti kranjskemu Triglavu (1:0) je bil na igrišču 62 minut, proti Al Mesaimeerju (0:0) je odigral celotno tekmo, v torek pa je v Bakovcih proti Al Kharaitiyatu (2:1) na igrišču prebil 57 minut. Na zadnji tekmi je bil tudi začetnik akcije za prvi gol rumenih: ''Ndiaye je naša zadnja okrepitev v poletnem prestopnem roku. Zanj smo se odločili že pred časom, a nam je precej časa vzelo urejanje vseh potrebnih dokumentov, da je lahko prišel v Slovenijo. Dolgo obdobje je bil na preizkušnji, tako da smo imeli dovolj možnosti, da se prepričamo o njegovih kvalitetah. Ekipo je že dodobra spoznal in od njega lahko nemudoma pričakujemo učinek,'' je o zadnji kadrovski spremembi povedal športni direktor Matej Oražem. Ndiaye bo na hrbtu nosil številko 99, za sobotno tekmo s Celjem pa žal še nima pravice nastopa.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB