FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Al Kharaitiyat 2:1

MEDNARODNA PRIJATELJSKA TEKMA
torek, 25.08.2015 ob 18:00
Športni park Bakovci

Strelci: 1:0 Juninho 1', 2:0 Mance 56', 2:1 Hassen 73'

Sodniki:
Simon Grlec (Apače), Andrej Tratnjek (Murska Sobota), Luka Perš (Murska Sobota)

Bakovci

DOMŽALE AL KHARAITIYAT (KAT)
12 Golubović Adnan (v) 1 Amri Ameur (v)
7 Požeg Vancaš Rudi 68' 3 Domingos Alves
8 Juninho 46' 7 Kebe Yahia 46'
10 Vuk Slobodan 46' 8 Diba Anouar
15 Elsner Rok 9 Abdel-Fattah Hassan
16 Ivkić Dominik 11 Battat Mohammed 90'
20 Šišić Aladin 46' 12 Vivians Assie Kouassi
25 Blažič Miha 14 Salam Mohammed
29 Balkovec Jure 15 Yasser Mohammed 60'
90 Husmani Zeni 68' 20 Abderab Mohammed 46'
99 Ndiaye Ousseynou 57' 22 Saad Mahmoud


1 Ambrožič Jakob (v) 1 Nasrallah Said (v)
13 Žužek Žan 68' 4 Saket Hamed 46'
14 Repas Jan 68' 5 Merry Jarallah 46'
17 Aneff Sasha 46' 6 Abderhamen Mohamed
21 Grvala Ernest 57' 10 Jassem Walid 60'
77 Alvir Marko 46'
95 Mance Antonio 46'

Strelci: 1:0 Juninho 1', 2:0 Mance 56', 2:1 Hassen 73'
Rumeni kartoni: Vivians 65', Alvir 68', Alves 82', Salam 90'
Rdeči kartoni: /

Rok Elsner je trenutno brez kluba in z Nogometnim klubom Domžale že dlje časa vzdržuje fizično pripravljenost. Ousseynou Ndiaye je senegalski krilni napadalec, ki je ob Kamniški Bistrici na preizkušnji. Dominik Ivkić, Žan Žužek, Jan Repas in Jakob Ambrožič so člani mladinske ekipe NK Domžale.

90+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec tekme.

86. minuta: Katarci so prišli do novega zaključnega strela. Z 20 metrov je previsoko meril Keebe.

78. minuta: Katarci so prišli do prostega strela 25 metrov od vrat Domžal. Z odličnim strelom v desni kot je poizkušal Jassem. Z vrhunsko obrambo se je izkazal vratar Golubović, ki je odbil v kot. Po podaji s kota je znova odlično odbil Golubović.

76. minuta: Grvala je izvajal prosti strel na levi strani polovice Katarcev. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo streljal Blažič, a je meril previsoko.

2:1 Hassen; 73. minuta:
Merry je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je predložek pred vrata, kjer je bil povsem sam Hassen. Slednji je najprej poizkušal z glavo, a je Golubović odlično žogo odbil. Do nje je znova prišel Hassen, ki je tokrat s treh metrov sprožil z nogo. Žoga je pod vratarjem Golubovićem zletela v mrežo.

71. minuta: Grvala je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je Repas prodrl v kazenski prostor, a so Katarci odbili v nov kot. Po vnovični podaji Balkovca so se modri ubranili.

65. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Vivians. Prosti strel s 25 metrov je izvajal Balkovec, a vratar Amri ni imel težjega dela.

2:0 Mance; 56. minuta:
Balkovec je poslal žogo na polovico Katarcev. Vivians je odbil do Manceja, ki si je z odličnim predložkom pripravil prostor za strel. Z 18 metrov je natančno meril v spodnji desni kot nemočnega vratarja Amrija.

51. minuta: Merry je priboril kot z desne strani. V kazenskem prostoru sta na žogo krenila Golubović in Vivians. Žoga je zletela čez gol Domžal.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Glavni sodnik Simon Grlec je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Šišić je bil pri žogi globoko na levi strani polovice Katarcev. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo streljal Elsner. Na pravem mestu je bil vratar Amri.

43. minuta: Blažič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Dibe je do neoviranega strela z glavo prišel Vivians, ki je z 10 metrov meril mimo desne vratnice.

40. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili. Z vrha kazenskega prostora je za las mimo leve vratnice streljal Ndiaye.

37. minuta: Ivkić je slabih 20 metrov od svojih vrat storil prekršek nad Keebejem. Z neposrednim strelom je poizkušal Diba. Zadel je živi zid, od katerega se je žoga odbila do Keebeja. Ta je z 20 metrov močno sprožil, a se je z obrambo izkazal vratar Golubović, ki je žogo odbil. Iz neposredne bližine jo je v mrežo poslal Hassen, ki pa je bil v prepovedanem položaju.

35. minuta: Diba je na levi strani našel Hassena, ki je s 14 metrov poizkušal s strelom v dolgi kot. Meril je mimo daljše vratnice.

32. minuta: Ndiaye je na polovici nasprotnika našel Požega Vancaša. Slednji je z dobrih 25 metrov meril previsoko. Že v naslednjem napadu je Vuk na levi strani kazenskega prostora našel Šišića. Slednji je iz ugodnega položaja meril previsoko.

30. minuta: Požeg Vancaš je prišel do žoge na polovici Katarcev. Na kratko je podal do Vuka, ki je sam krenil proti vratom nasprotnika. Poizkušal je s strelom po tleh, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Amri.

28. minuta: Abderab je z lepo globinsko podajo na desni strani kazenskega prostora Domžal našel Dibo. Slednji je podal na prvo vratnico, kjer je do strela prišel Hassen. V zadnjem trenutku je nogo podstavil Blažič, ki je odbil v kot. Po podaji s kota je z glavo poizkušal Alves, a je meril nenatančno.

24. minuta: Šišić je priboril kot z desne strani. Po uigrani akciji s kota je do strela prišel Šišić, ki na vrhu kazenskega prostora žoge ni najbolje zadel.

21. minuta: Šišić je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Katarcev. Po podaji Balkovca je do strela prišel Juninho, ki na vrhu kazenskega prostora žoge ni najbolje zadel.

18. minuta: Ndiaye in Vuk sta znova odlično kombinirala v kazenskem prostoru Katarcev, ki so v zadnjem trenutku odbili v kot. Po podaji Balkovca so se Katarci ubranili.

16. minuta: Katarci so prišli do kota z desne strani. Po podaji Dibe so se Domžalčani ubranili.

13. minuta: Keebe je na levi strani kazenskega prostora našel Abderaba. Ta je nesebično podal na desno stran, kjer je bil pred vrati povsem sam Yasser. Iz ugodnega položaja je stresel zunanji del mreže.

12. minuta: Keebe je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo streljal Saad. Vratar Golubović ni imel težkega dela.

7. minuta: Domžalčani nadaljujejo s pritiskom na polovici tekmeca. Tokrat je z razdalje poizkušal Juninho, a je njegov strel s 35 metrov brez večjih težav ubranil vratar Amri.

2. minuta: Elsner je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Abdel-Fattaha je z glavo čez vrata sprožil Abderab.

1:0 Juninho; 1. minuta: Vuk in Ndiaye sta na levi strani kazenskega prostora z dvojnimi podajami odlično izigrala obrambo Katarcev. Senegalec je pred vrati podal do Vuka, ki je podaljšal do Juninha. Ta je v 50. sekundi s petih metrov žogo pospravil v mrežo.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Al Kharaitiyata.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB