FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Nejc Vidmar podaljšal zvestobo do 2018!

Z izjemnim zadovoljstvom in ponosom sporočamo, da je vratar slovenske reprezentance in najboljši čuvaj mreže v najmočnejši slovenski ligi, Nejc Vidmar z Nogometnim klubom Domžale podaljšal pogodbo za dodatni dve leti. S 1002 minutama brez prejetega gola rekorder Prve lige Telekom Slovenije bo ob Kamniški Bistrici nasprotne napadalce ob obup spravljal najmanj do konca sezone 2017/2018.

Nejc Vidmar

26-letni Ljubljančan je član rumenih že deset let. Leta 2005 je v klub prišel iz ljubljanske Olimpije, svojo pot v Domžalah pa je začel v kadetski ekipi. Za člansko moštvo je debitiral 23. avgusta 2009 v Ljubljani, v petek v Zavrču pa bo odigral že svojo 166. tekmo v najmočnejši slovenski ligi. K temu moramo dodati še 19 tekem v slovenskem pokalu, eno v superpokalu in 6 v kvalifikacijah za Evropsko ligo (skupaj 191 tekem). V šestih letih se je veselil naslova državnega in pokalnega prvaka, osvojil pa je tudi slovenski Superpokal. Marca letos je bil prvič, junija pa tudi drugič vpoklican v slovensko reprezentanco, kjer je ob Samirju Handanoviću in Janu Oblaku zasedel mesto tretjega vratarja. Enemu najbolj prepoznavnih obrazov prve slovenske lige bi prejšnja pogodba potekla ob koncu tekoče sezone: ''Zelo smo veseli in zadovoljni, da bomo z Vidmarjem sodelovali tudi v prihodnje. Nejc je eden od temeljev naše ekipe in postaja legenda Nogometnega kluba Domžale. Gre za enega najboljših in najbolj prepoznavnih igralcev najmočnejše slovenske lige, ki se je ustalil tudi v reprezentanci Slovenije,'' je ob podpisu nove pogodbe z zadovoljstvom povedal športni direktor Matej Oražem.

Nejc Vidmar

Vidmar je že peto sezono nepogrešljiv člen domžalske ekipe, ki bo z njim v vratih še bolj odločno napadala zastavljeni cilj, uvrstitev v enega od evropskih pokalov. Oče dveh otrok je v minuli sezoni poskrbel za dva rekorda. Poleg že omenjeni 1002 minuti brez prejetega gola, je v lanski sezoni 21-krat ohranil mrežo nedotaknjeno, kar ni uspelo še nobenemu vratarju v zgodovini slovenske lige. Odlična sezona seveda ni ostala neopažena in v poletnem prestopnem roku, ki še traja, se je veliko govorilo tudi o njegovem morebitnem odhodu: ''Tudi s tem podaljšanjem pogodbe jasno nakazujemo naše ambicije v prihodnosti, ko želimo lanske razultate še nadgraditi. Letošnjo jesen bomo podaljšali sodelovanje še z nekaterimi od nosilcev igre ter tako poiskušali stabilizirati tako tekmovalne rezultate kot tudi dolgoročno poslovanje kluba, s čimer bi našo organizacijo dvignili na še višjo raven. Z igralci kot je Nejc sem prepričan, da nam bo to tudi uspelo,'' je še povedal prvi kadrovik dvakratnih prvakov, ki jih jutri ob 19:00 čaka gostovanje v Zavrču.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB