FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Gorica 2:3 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2015/2016, 6. KOLO
sobota, 15.08.2015 ob 20:15
Športni park Domžale, 1100 gledalcev

Strelci: 0:1 Eleke 5', 1:1 Morel 25', 1:2 Eleke 56', 2:2 Mance 58', 2:3 Širok 87'

Sodniki: Andrej Žnidaršič (Kranj), Matej Žunič (Kranj), Aleksander Burjan (Hajdina). Četrti sodnik: Iztok Gornjak (Braslovče). Delegat: Iztok Gustinčič (Portorož).

Skubic

DOMŽALE GORICA
41 Vidmar Nejc 1 Sorčan Gregor
2 Skubic Nejc 3 Celcer Uroš
4 Vetrih Amedej 48 Škarabot Matija
5 Zec Darko 6 Gregorič Miha
6 Horić Kenan 8 Širok Matija
11 Črnic Matic 11 Arčon Sandi
17 Podlogar Matej 19 Eleke Blessing Chibuike
24 Trajkovski Dejan 24 Humar Jan
27 Dobrovoljc Gaber 26 Džuzdanović Amel
37 Majer Žan 27 Jogan Alen
87 Morel Benjamin 33 Nunić Marko


12 Golubović Adnan 91 Štrukelj Januš
8 Juninho 7 Kotnik Andrej
20 Šišić Aladin 10 Burgič Miran
23 Horvat Lucas Mario 17 Osuji Amarachi Bede
25 Blažič Miha 23 Kavčič Alen
90 Husmani Zeni 77 Martinović Dino
95 Mance Antonio 96 Nagode Tilen

Strelci: 0:1 Eleke 5', 1:1 Morel 25', 1:2 Eleke 56', 2:2 Mance 58', 2:3 Širok 87'
Menjave:
Domžale: Podlogar - Mance 55', Majer - Horvat 69', Črnic - Šišić 82'
Gorica: Arčon - Martinović 32', Eleke - Burgić 81'
Rumeni kartoni: Džuzdanović 23', Črnic 41', Horić 50', Humar 76', Škarabot 87'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Dejana Milića. Po kazni se vrača Kenan Horić.

90+5. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Iztok Gornjak je označil štiri minute dodatka tekme.

Amedej Vetrih

90. minuta: Morel je uspešno prodiral v kazenskem prostoru Gorice. Poizkušal je s strelom v spodnji levi kot, a je bil nenatančen.

88. minuta: Domžalčani so kombinirali v kazenskem prostoru Gorice. Mance je podal do Horića, ki je žogo zavrnil do Vetriha. nekdanji član Gorice je s 13 metrov meril za las čez gostujoča vrata.

87. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Škarabot.

2:3; Širok; 87. minuta: Po predložku Gorice Trajkovski z glavo žoge ni najbolje izbil. Do nje je prišel Širok, ki si je pripravil prostor za strel in mojstrsko zadel levi kot domačih vrat.

Matija Širok

84. minuta: Nunić je pobegnil domači obrambi na desni strani kazenskega prostora. Iz neposredne bližine je streljal na gol, a se je izkazal vratar Vidmar, ki je odbil v kot. Po podaji s kota so Goričani vrnili žogo pred vrata, kjer je bil povsem sam Nunić. Znova je vrhunsko posredoval vratar Vidmar.

83. minuta: Skubic je izvajal avt z desne strani. V kazenskem prostoru so gostje odbili do Šišića, ki je z 11 metrov meril visoko čez vrata.

82. minuta: V ekipi Domžal je Matica Črnica zamenjal Aladin Šišić.

81. minuta: V ekipi Gorice je Elekeja zamenjal Burgič.

Amedej Vetrih

77. minuta: Eleke je za hrbtom domače obrambe našel Nunića, ki je z 20 metrov poizkušal s strelom s prve. Meril je mimo leve vratnice.

76. minuta: Zaradi prekrška nad Črnicem je rumeni karton prejel Humar.

75. minuta: Trajkovski je za hrbtom gostujoče obrambe našel Manceja. Ta je poizkušal s strelom z levega roba kazenskega prostora, a je meril mimo vrat.

74. minuta: Trajkovski je priboril kot z leve strani. Po podaji Trajkovskega na prvo vratnico, so se gostje ubranili.

Antonio Mance

69. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Lucas Mario Horvat.

68. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Martinovića je z glavo streljal Eleke, a so domači odbili. V nadaljevanju akcije je poizkušal še Nunić, a je z glavo meril v roke vratarja Vidmarja.

66. minuta: Morel je priboril prosti strel 40 metrov od vrat Gorice. Po podaji Morela je Dobrovoljc z glavo streljal za las mimo leve vratnice.

2:2 Mance; 58. minuta:
Vetrih je krenil v hiter protinapad Domžal. Na levi strani kazenskega prostora je našel Črnica, ki je poslal odličen predložek pred vrata. S petih metrov je žogo v mrežo poslal Mance, ki je na svoji četrti tekmi v slovenski ligi dosegel že tretji gol.

Antonio Mance

1:2 Eleke; 56. minuta: Nunić je pobegnil po desni strani polovice Domžal. Poslal je močan predložek pred vrata, kjer je iz neposredne bližine Eleke žogo poslal v mrežo.

55. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Antonio Mance.

54. minuta: Po podaji Elekeja pred vrata je v kot odbil Horić. Po podaji Martinovića so se domači ubranili.

50. minuta: Zaradi prekrška na polovici Gorice je rumeni karton prejel Horić.

48. minuta: Črnic je priboril prosti strel na levi strani. Po podaji Skubica so gostje odbili do Vetriha, ki je na desni strani kazenskega prostora našel Morela. Ta je močno sprožil, a je eden od branilcev Gorice podstavil nogo in žoga je zletela za las čez gol.

Dejan trajkovski

48. minuta: Morel je izvajal prosti strel z leve strani. Pred vrati je bil za las prenizek Podlogar, Sorčan pa je žogo odbil do Zeca. Njegov strel je z golove črte odbil Širok. Znova je do strela prišel Zec, a so gostje ponovno odbili do Zeca, ki je v tretje s pravim projektilom stresel prečko.

47. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Četrti sodnik Iztok Gornjak je označil minuto dodatka prvega polčasa.

41. minuta: Zaradi domnevnega simuliranja v kazenskem prostoru Gorice je rumeni karton prejel Črnic.

Kenan Horić

34. minuta: Črnic je odbil v kot z desne strani. Po podaji Široka je z glavo čez gol streljal Jogan.

32. minuta: V ekipi Gorice je poškodovanega Arčona zamenjal Martinović.

31. minuta: Morel je s prostega strela podal na levo stran kazenskega prostora Gorice. Zec je z glavo močno podal pred vrata, kjer je v zadnjem trenutku pred Podlogarjem v kot odbil Širok. Po podaji s kota je z glavo poizkušal Zec, a je žoga končala v rokah Sorčana.

28. minuta: Črnic je priboril kot z desne strani. Po podaji Morela je na prvi vratnici z glavo poizkušal Dobrovoljc, a je zadel gostujočega branilca in Domžalčani so prišli do novega kota. Po podaji Morela so gostje odbili.

1:1 Morel; 25. minuta:
Skubic je z natančno podajo pred kazenskim prostorom Gorice našel Morela. Slednji je z odličnim gibanjem telesa preigral gostujočega branilca in z zunanjim delom svoje desnice žogo poslal v spodnji desni kot nemočnega Sorčana.

Benjamin Morel

23. minuta: Zaradi prekrška nad Črnicem je rumeni karton prejel Džuzdanović. Skubic je poizkušal s strelom na drugo vratnico, a je bil nenatančen.

22. minuta: Domžalčani so stisnili Goričane na svojo polovico. Po podaji Majerja je Morel s slabih 30 metrov meril mimo desne vratnice.

20. minuta: Odlična akcija Domžalčanov na polovici Gorice. Po podaji Skubica je s 13 metrov s prve streljal Majer. Gostje so pred vrati odbili do Črnica, ki je meril v spodnji desni kot. S konicami prstov je vratar Sorčan žogo odbil v kot. Po dveh zaporednih podajah Skubica s kota so se gostje ubranili. V drugo je Črnic s 25 metrov meril previsoko.

15. minuta: Trajkovski je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Gorice. Po podaji Skubica na prvo vratnico, je bil na zanesljiv vratar Sorčan.

Matic Črnic

11. minuta: Morel je na desni strani v ogenj poslal Skubica. Ta je poslal predložek v kazenski prostor, kjer so gostje odbili do Črnica, ki je poizkušal s strelom z 20 metrov, a je bil vratar Sorčan na pravem mestu.

7. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili na vodstvo gostov. Podlogar je z desne strani prodrl pred vrata Gorice. Njegov strel iz neposredne bližine je z odlično obrambo zaustavil vratar Sorčan.

0:1 Eleke; 5. minuta: Goričani so izpeljali akcijo po levi strani polovice Domžal. V kazenskem prostoru se je od Dobrovoljca bolje znašel Eleke, ki je z enajstih metrov natančno meril v levi kot.

2. minuta: Gorica je prišla do kota z desne strani. Po podaji Široka je na prvi vratnici odbil Skubic.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Domžale - Gorica

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB