FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Krka - Domžale 0:4 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2015/2016, 5. KOLO
sreda, 12.08.2015 ob 17:30
Portoval Novo mesto, 300 gledalcev

Strelci: 0:1 Podlogar 29', 0:2 Črnic 45', 0:3 Črnic 58', 0:4 Mance 90+3'

Sodniki: Roberto Ponis (Koper), Manuel Vidali (Gračišče), Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica). Četrti sodnik: Mihael Antić (Dekani). Delegat: Jože Tomšič (Ljubljana).

Prihod

KRKA
DOMŽALE
31 Mitrović Miodrag 41 Vidmar Nejc
5 Vučkić Alen 2 Skubic Nejc
7 Fuček Josip 5 Zec Darko
9 Novinić Enes 11 Črnic Matic
10 Mojstrović Denis 17 Podlogar Matej
15 Ejup Leo 20 Šišić Aladin
17 Dežmar Danijel 23 Horvat Lucas Mario
18 Marotti Bruno 24 Trajkovski Dejan
27 Welbeck-Maseko Nana Addo 27 Dobrovoljc Gaber
27 Perić Marin 37 Majer Žan
43 Marjanović Damjan 87 Morel Benjamin


22 Barukčič Mateo 12 Golubović Adnan
8 Gliha Erik 4 Vetrih Amedej
13 Diallo Lamin 8 Juninho
19 Kramar Urban 25 Blažič Miha
55 Potokar Matej 77 Alvir Marko
77 Kastrevec Žiga 92 Kous Žiga
90 Dangubič Filip 95 Mance Antonio

Strelci: 0:1 Podlogar 29', 0:2 Črnic 45', 0:3 Črnic 58', 0:4 Mance 90+3'
Menjave:
Krka: Perić - Kastrevec 61', Marjanović - Dangubić 61', Ejup - Gliha 79'
Domžale: Šišić - Mance 63', Morel - Juninho 73', Majer - Alvir 81'
Rumeni kartoni: Trajkovski 21', Horvat 42', Majer 52', Dobrovoljc 79'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Dejana Milića in Rudija Požega Vancaša. Zaradi rdečega kartona proti velenjskemu Rudarju Kenan Horić nima pravice nastopa. Prvič po rojstvu otroka sta v udarni enajsterici Domžal Darko Zec in Nejc Vidmar.

90+4. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme in nogometaši Domžal ostajajo stoodstotni na gostovanjih.

0:4 Mance; 90+3. minuta: Skubic je izvajal kot z leve strani. Domači pred vrati niso uspeli razčistiti in do žoge je prišel Mance, ki jo je iz neposredne bližine z volejem poslal v mrežo.

90+2. minuta: Mance je dobro zadržal žogo na polovici Krke. Na kratko je podal do Črnica, ki je odlično sprožil s 25 metrov. Z vrhunsko obrambo je vratar Mitrović žogo odbil v kot.

90+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antič je označil tri minute dodatka tekme.

Antonio Mance

89. minuta: Krka je prišla do kota z leve strani. Po podaji Mojstrovića je odbil Dobrovoljc. V nadaljevanju akcije je bil v prepovedanem položaju Vučkić.

87. minuta: Podlogar je na desni strani v ogenj poslal Skubica. Ta je s povratno podajo našel Alvirja, ki je s 15 metrov močno streljal z voleja. Na pravem mestu je bil vratar Mitrović.

85. minuta: Domžalčani so izpeljali odličen protinapad. Horvat je podal do Juninha, ki je prodrl v bližino kazenskega prostora. Podal je na levo do Črnica, ki je streljal s prve v dolgi kot. Domače je rešila vratnica.

81. minuta: V ekipi Krke je Žana Majerja zamenjal Marko Alvir.

Marko Alvir

79. minuta: Gaber Dobrovoljc je prejel rumeni karton. V ekipi Krke je Ejupa zamenjal Gliha.

79. minuta: Črnic je krenil v hiter protinapad. Na polovici Krke je podal do Manceja, ki je z vrha kazenskega prostora meril v roke vratarja Mitrovića.

73. minuta: V ekipi Domžal je Benjamina Morela zamenjal Juninho.

71. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil premor za osvežitev.

Juninho

69. minuta: Po podaji Horvata je Morel s prve podal do Manceja. Ta je s 13 metrov meril previsoko.

67. minuta: Majer je uspešno preigraval na polovici Krke. Dobrih 25 metrov od vrat se je odločil za strel, a je meril mimo leve vratnice.

66. minuta: Ejup je z odlično diagonalno podajo na levi strani kazenskega prostora našel Dangubića. Slednji je močno sprožil na bližnjo vratnico, a je Vidmar odlično odbil. V naslednjem napadu je poizkušal še Kastrevec, a je bil znova na pravem mestu Vidmar.

63. minuta: V ekipi Domžal je Aladina Šišića zamenjal Antonio Mance.

Matic Črnic

61. minuta: V ekipi krke sta Perića in Marjanovića zamenjala Kastrevec in Dangubić.

0:3 Črnic; 58. minuta:
Horvat je prišel do žoge na polovici Krke. Na kratko je podal do Morela, ki je prodrl do kazenskega prostora. Podal je do osamljenega Črnica, ki je s strelom s prve s 13 metrov natančno meril v zgornji desni kot nemočnega Mitrovića.

55. minuta: Ejup je izbil v kot z desne strani. Po kratki podaji Morela je predložek pred vrata poslal Skubic, kjer je bil zanesljiv Mitrović.

52. minuta: Zaradi prekrška nad Marjanovićem je rumeni karton prejel Žan Majer.

Nejc Skubic

50. minuta: Krka je prišla do kota z leve strani. Po podaji Mojstrovića je z glavo streljal Novinić, a vratar Vidmar ni imel težkega dela.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krke.

45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

0:2 Črnic; 45. minuta: Majer je na polovici Krke našel osamljenega Črnica. Nekoliko z leve strani je Mariborčan s 25 metrov močno sprožil proti vratom in neubranljivo zadel zgornji levi kot gola. Pravi evrogol Črnica!

Matic Črnic

42. minuta: Zaradi prekrška nad Welbeckom je rumeni karton prejel Lucas Mario Horvat. Ejup je s 30 metrov močno sprožil. Vratar Vidmar žoge ni uspel zadržati v svojih rokah, a jo je z odlično potezo pravočasno odbil izpred vrat.

40. minuta: Šišić je z odlično podajo na desni strani kazenskega prostora Krke našel Morela, ki je streljal s prve z voleja. Meril je previsoko.

33. minuta: Domžalčani so znova odlično izigrali obrambo Krke. Morel je z odlično podajo za hrbtom domače obrambe našel Šišića. Ta je s 13 metrov meril iz obrata, a je zadel levo vratnico.

32. minuta: Trajkovski je priboril kot z leve strani. Po podaji Skubica je Horvat na vrhu kazenskega prostora izgubil žogo, a Krka ni uspela izkoristiti protinapada.

Matej Podlogar

31. minuta: Walbeck je prišel do žoge na polovici Domžal. Z dobrih 20 metrov je z levico meril mimo desne vratnice.

0:1 Podlogar; 29. minuta: Majer je z odlično podajo na desni strani našel Skubica, ki je pobegnil domači obrambi. Kapetan je s prve podal pred vrata, kjer je Podlogar s petih minut iz padca žogo poslal v spodnji levi kot vrat Krke.

25. minuta: Zaradi izredno visokih temperatur je sodnik Roberto Ponis označil kratek odmor za osvežitev.

24. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo na polovici Krke. Majer je pred kazenskim prostorom našel Črnica, ki je z domiselno podajo za hrbtom domače obrambe našel Podlogarja. Ta je s konico čevlja streljal mimo leve vratnice, bil pa je tudi v prepovedanem položaju.

Osvežitev

21. minuta: Zaradi prekrška nad Novinićem je rumeni karton prejel Trajkovski. Po podaji Fučka z leve strani je na drugi vratnici za las zamudil Novinić.

19. minuta: Črnic je v kazenskem prostoru našel Horvata, ki je v sredini našel Morela. Ta je žogo odložil za Črnica, ki je s 16 metrov meril za las mimo leve vratnice.

16. minuta: Morel je imel veliko prostora na polovici Krke. Dobrih 20 metrov od vrat se je odločil za strel, a je zadel Podlogarja in žoga je končala v gol avtu.

14. minuta: Morel je uspešno preigraval v kazenskem prostoru Krke. Žogo je zavrnil do Črnica, ki je streljal proti vratom, a so domači odbili v kot. Po podaji Trajkovskega je na prvi vratnici podaljšal Dobrovoljc. Na drugi vratnici je Morel iz neposredne bližine streljal čez vrata.

Benjamin Morel

9. minuta: Krka ja prišla do prvega zaključnega strela. Fuček je poizkušal s 25 metrov, vratar Vidmar pa je žogo odbil v kot. Po podaji Mojstroviča so se gostje pred vrati ubranili.

6. minuta: Črnic je prodiral na polovici Krke. Podal je do Podlogarja, ki je žogo namestil Morelu. Ta je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

4. minuta: Horvat je na polovici Krke našel Morela, ki je na desni strani v ogenj poslal Skubica. Ta je poslal močan predložek na prvo vratnico, kjer je bil zanesljiv vratar Mitrović.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišče začeli nogometaši Domžal.

Krka - Domžale

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB