FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NOVO: Navijaški center NK Domžale!

Želite biti še bolj tesno povezani z vašim klubom? Želite že ob zagonu vašega spletnega brskalnika pregledati vse novice, ki se tičejo vašega najljubšega nogometnega kolektiva ? Želite z ostalimi člani rumene družine tekmovati v napovedovanju rezultatov Prve lige Telekom Slovenije? Vse to najdete na enem mestu. Predstavljamo vam Navijaški center Nogometnega kluba Domžale. V vaš internetni brskalnik vpišite home.nkdomzale.si in sledite preprostim navodilom za namestitev vtičnika.

Center osnova

Navijaški center Nogometnega kluba Domžale vam z atraktivnimi ozadji nedvomno polepša domači zaslon ob zagonu vašega brskalnika. Ozadja bomo vseskozi obnavljali, sami pa si lahko s klikom na puščici na levem ali desnem robu ekrana izberete tistega, ki vam je najbolj všeč.

Center iskalnik

Na domači strani vam vtičnik ponuja Google iskalnik, neposredno povezavo do petih spletnih mest (Facebook, Youtube, Wikipedia, Gmail in Bolha) in s klikom na logotip Nogometnega kluba Domžale tudi povezavo do spletnega mesta www.nkdomzale.si! (Slika zgoraj)

Novice

V spodnjem delu domače strani vas čakajo tri najbolj aktualne novice, ki so povezane z Nogometnim klubom Domžale. Pojavijo se s klikom na ''v'' v skrajnem spodnjem desnem delu vašega zaslona. Če se z miško dotaknete novice, se le ta poveča. (Slika zgoraj)

Center

V zgornjem delu vas že čaka obvestilo o naslednji tekmi Nogometnega kluba Domžale. S klikom na ''v'' pa boste našli še zadnja dva rezultata in termine naslednjih treh tekem dvakratnih državnih prvakov. (Slika zgoraj)

Novice

Klik na ikono v skrajnem zgornjem levem kotu zaslona vas pripelje v tako imenovani Hub medijski center. (Slika zgoraj) V njem so zbrane vse novice, ki se na kakršnikoli način dotikajo Nogometnega kluba Domžale. Zbrani so prispevki z uradne spletne strani kluba, večine slovenskih medijskih hiš, Facebook, Twitter in Instagram profila Nogometnega kluba Domžale in tudi z Instagram profilov nekaterih sedanjih in nekdanjih igralcev domžalskega kluba. Vire novic lahko v posebnem okencu na desni strani poljubno izbirate. (Slika spodaj)

Hub

Hub Medijski center vam, ob neposrednem dostopu do navijaške trgovine, ponuja tudi možnost, da si prislužite bogate nagrade. V tako imenovani Predikcijski ligi se lahko z vsemi navijači Nogometnega kluba Domžale pomerite v napovedovanju izidov vseh tekem Prve lige Telekom Slovenije. Pravilna napoved tekme Nogometnega kluba Domžale vam prinaša dvojne točke! (Slika spodaj)

Predikcijska liga

Za sodelovanje v Predikcijski ligi se morate predhodno registrirati. Prijava poteka z izpolnitvijo preprostega obrazca ali pa kar s pomočjo vašega Facebooka profila. K sodelovanju lahko s preprostim klikom na ikono z napisom ''Deli med prijatelje'' povabite svoje prijatelje na Facebooku. Več nas bo, bolj zabavno bo! Tekmovanje v Predikcijski ligi se začne že s tekmami 5. kola, zato pohitite! Najboljši po posameznih delih prvenstva in ob koncu sezone prejmejo nagrade Nogometnega kluba Domžale.

Prijava

Želimo vam prijetno klikanje v navijaškem centru Nogometnega kluba Domžale! Skupaj do vrha!

NK Domžale

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB