FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zanima nas le naša igra

Nogometaši Domžal osmo kolo državnega prvenstva v Prvi ligi NZS pričakujejo na tretjem mestu. Na dosedanjih tekmah so zbrali tri gostujoče in eno domačo zmago, ki so jo dosegli v zadnjem kolu, ko so z 2:0 pred svojimi gledalci premagali velenjski Rudar. Bero 12 točk bodo poizkušali povišati že v soboto ob 17:00 v novogoriškem Športnem parku, kjer se bodo udarili s šestouvrščeno Gorico.

Darko Zec

V kader dvakratnih državnih prvakov se vrača branilec Darko Zec, ki je odslužil kazen štirih prejetih rumenih kartonov, pozdravil pa je tudi manjšo poškodbo stegenske mišice, ki jo je staknil na obračunu šestega kola v Ljudskem vrtu.

Darko Zec, branilec NK Domžale:

Trener Stevan Mojsilović zaradi okrevanja po poškodbi v soboto ne bo mogel računati na Nejca Vidmarja, Denisa Halilovića, Tobiasa Mencigarja, Slobodana Vuka in Sašo Aleksandra Živca, ki je danes že začel vaditi z ekipo. Tekma med HiT Gorico in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku v Novi Gorici začela v soboto, 1.9.2012 ob 17:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Darko Čeferin, Borut Rep in Gorazd Prelog, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Davor Drečnik.
 
Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO