FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Benjamin Morel še najmanj tri leta v Domžalah

Nogometni klub Domžale in Francoz Benajmin Morel sta na obojestransko zadovoljstvo podaljšala sodelovanje do konca sezone 2017/2018. 28-letni Francoz je ob Kamniško Bistrico prišel pred začetkom minule sezone in nemudoma postal eden najboljših tujcev v slovenskem državnem prvenstvu. Še več, njegovi soigralci so ga izbrali za najboljšega igralca rumenih v sezoni 2014/2015.

Benjamin Morel

Izkušeni zvezni igralec, ki je med drugim zaigral tudi v prvi in drugi francoski ligi, je junija lani z Domžalami podpisal enoletno pogodbo. Po uspešnem jesenskem delu jo je podaljšal do konca tekoče sezone, včeraj pa je klubu zvestobo obljubil kar do poletja 2018: "Zelo sem vesel, da sem podpisal novo pogodbo z Domžalami. To pomeni, da je klub zadovoljen z mojim odnosom, igrami in da mi zaupa," je z zadovoljstvom dejal simpatični Francoz, ki se je v Domžalah, po nekaj letih na amaterski ravni, vrnil v poklicni nogomet: "Ko sem prišel v Domžale, nisem imel nobenih načrtov. Bil sem pred novo avanturo in nisem imel posebnih pričakovanj. Želel sem si le vrniti svojo nogometno kariero na pravo pot. Domžale so mi to omogočile in gre mi zelo dobro. Vesel sem, da sem tukaj uspešen in upam, da se bo zgodba še naprej nadaljevala v tej smeri."

Benjamin Morel

Morel je v minuli sezoni na 32 prvenstvenih tekmah dosegel sedem golov, prvega že ob debiju, in je bil najboljši strelec Domžal. Šest tekem je odigral tudi v slovenskem pokalu. V letošnji sezoni je vse štiri uradne tekme odigral v celoti in bo skoraj zagotovo v prvi enajsterici tudi na jutrišnji tekmi proti ljubljanski Olimpiji.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB