FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Zarica Kranj 3:0 (foto)

PRIJATELJSKA TEKMA
torek, 28.07.2015 ob 18:00
Športni park Domžale, zaprto za javnost

Strelca: 1:0 Vuk 2', 2:0 Mance 26', 3:0 Vuk 53'

Sodnik:
Leon Pašalič

Slobodan Vuk

DOMŽALE
ZARICA KRANJ
1 Milić Dejan (v) 68' 1 Mulalić Ajdin (v) 64'
2 Kous Žiga 2 Pirc Matej
3 Balkovec Jure 61' 5 Djukić Darko 64'
4 Dobrovoljc Gaber 6 Jurenić
5 Blažič Miha 8 Jurhar Žiga
6 Husmani Zeni 9 Šujica Blaž 74'
7 Mance Antonio 46' 10 Smajić Ervin 64'
8 Alvir Marko 68' 11 Robnik Dejan
9 Grvala Ernest 14 Ivanuša David 46'
11 Vuk Slobodan 68' 15 Križaj Nejc 84'
14 Šišić Aladin 61' 16 Blejdea Andrei 69'


12 Malnar Anže (v) 68' 12 Božič Gašper (v) 64'
10 Črnic Matic 46' 3 Božičič Dejan 84'
13 Rom Matija 61' 4 Peternel Matej
15 Jarović Senad 61' 7 Preradović Darko 74'
16 Petric Gaber 68' 13 Marinković Bojan 69'
17 Huč Marko 68' 20 Frelih David 64'
18 Petrovič 46'
19 Palek Nik 64'

Strelca: 1:0 Vuk 2', 2:0 Mance 26', 3:0 Vuk 53'
Rumeni kartoni: Kous 62', Marinković 81', Husmani 90'
Rdeči kartoni: /

Zaradi okrevanja po poškodbi manjka Rudi Požeg Vancaš. Miha Blažič in Antonio Mance sta nogometaš na preizkušnji. Anže Malnar, Matija Rom, Marko Huč, Gaber Petric in Senad Jarović so člani mladinske ekipe NK Domžale.


90+2. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalič je označil konec tekme.

87. minuta: Kous in Črnic sta izpeljala lepo akcijo na levi strani. Krilni napadalec, ki se vrača po poškodbi, je uspešno preigraval in na robu kazenskega prostora streljal v spodnji desni kot gostujočih vrat. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Božič.

86. minuta: Zarica je prišla do zaključnega strela z desnega roba kazenskega prostora. Nevaren poizkus Paleka je odlično ubranil vratar Malnar.

78. minuta: Domžalčani nadaljujejo z nevarnimi napadi. Z levega robu kazenskega prostora je v dolgi kot meril Črnic, ki je bil za las nenatančen.

72. minuta: Črnic je z odlično podajo za hrbtom gostujoče obrambe našel Petrica, ki je sam krenil proti vratarju Božiču. Slednji je bil v neposrednem dvoboju znova uspešnejši.

70. minuta: Petric je pobegnil gostujoči obrambi. Prišel je sam pred vratarja Božiča, ki je strel napadalca Domžal z odlično obrambo odbil.

Anže Malnar

68. minuta: Grvala je z odlično podajo za hrbtom gostujoče obrambe našel Črnica, ki je streljal s prve z voleja. Z 12 metrov je stresel levo vratnico.

67. minuta: Črnic je izvajal kot z desne strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je z glavo močno sprožil Jarović. Vratar Božič je z zadnjimi močmi žogo preusmeril v prečko.

63. minuta: Smajić je izvajal prosti strel z desne strani polovice Domžal. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je Jurenič z glavo zadel prečko.

61. minuta: Blejdea je z desne strani poslal predložek na vrh kazenskega prostora. Do strela je prišel Jurhar, a je bil Mulalić zanesljiv.

Slobodan Vuk

54. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Z 20 metrov je močno po tleh sprožil Vuk, a je bil na pravem mestu Mulalić.

3:0 Vuk; 53. minuta:
Husmani je priboril kot z leve strani. Po podaji Kousa je do žoge prišel Dobrovoljc, ki je znotraj kazenskega prostora z levico podal na drugo vratnico. Tam je Vuk s petih metrov žogo pospravil v mrežo.

49. minuta: Šišić je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je pred vrati s pestmi odbil Mulalić. Do strela s prve je prišel Alvir, ki je meril mimo desne vratnice.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Zarice. V ekipi Domžal je med odmorom Antonia Manceja zamenjal Matic Črnic.

Gaber Dobrovolljc

45+1. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalič je označil konec prvega polčasa.

43. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na polovici Zarice. Mance je podal na desno stran do Kousa, ki je s prve zaposlil Šišića. Ta je bil sam pred vratarjem Mulalićem, ki je strel krilnega napadalca Domžal odlično ubranil.

41. minuta: Husmani je na levi strani v ogenj poslal Balkovca. Ta je žogo zavrnil do Vuka, ki je s 13 metrov meril mimo vrat.

38. minuta: Zarica je kombinirala na levi strani polovice Domžal. Z roba kazenskega prostora je poizkušal Šujica, a je bil vratar Milić zanesljiv.

Gol

29. minuta: Husmani je bil pri žogi na polovici Zarice. 30 metrov od vrat se je odločil za močan strel, a se je z obrambo izkazal vratar Mulalić.

2:0 Mance; 26. minuta:
Šišić je bil pri žogi na desni strani polovice Zarice. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je Mance s sedmih metrov z glavo žogo poslal v mrežo.

21. minuta: Zarica je v dveh zaporednih napadih prišla do strela proti vratom. Nenatančno sta merila Križaj in Blejdea.

18. minuta: Prvič so nevarneje proti vratom Domžal zapretili nogometaši Zarice. Z razdalje je poizkušal Smajić, ki je zadel zgornje levo stičišče prečke in vratnice.

Marko Alvir

12. minuta: Mance je na polovici Zarice na kratko podal do Šišića, ki je na desni strani zaposlil Kousa. Ta je poslal nizek predložek pred vrata, kjer je s peto poizkušal Mance. Na pravem mestu je bil vratar Mulalić.

7. minuta: Po uigrani akciji s kota z desne strani je Balkovec poslal odličen predložek na drugo vratnico. Iz neposredne bližine je do strela z glavo prišel Vuk, ki je meril za las mimo desne vratnice.

1:0 Vuk; 2. minuta:
Mulalić je pred svojim golom podal na desno do Jurharja. Ta je žogo vrnil svojemu vratarju, a se je ustavila v vodi. Do nje je prišel Mance, ki jo je mimo vratarja Mulalića nesebično podal do Vuka. Ta je z 11 metrov brez težav zatresel prazno mrežo.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB