FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Kalcer Radomlje 4:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 35. kolo
sobota, 23.05.2015 ob 17:00
Športni park Domžale, 600 gledalcev
Strelci: 1:0 Vuk 26', 2:0 Podlogar 69', 3:0 Vuk 71', 4:0 Ožbolt 89'

Sodniki:
Davor Drečnik (Hratnik), Manuel Vidali (Gračišče), Dejan Patarić (Izola). Četrti sodnik: Roberto Ponis (Koper). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana)

Veselje

DOMŽALE
KALCER RADOMLJE
41 Vidmar Nejc 25 Andrić Vjekoslav
2 Skubic Nejc 4 Zukić Aleksandar
5 Zec Darko 6 Barukčič Igor
10 Vuk Slobodan 8 Avbelj Tomaž
17 Podlogar Matej 19 Jakovljevič Robi
23 Horvat Lucas Mario 20 Cerar Luka
24 Trajkovski Dejan 21 Stoiljkovič Dušan
37 Majer Žan 22 Zorc Anže
87 Morel Benjamin 27 Perković Marko
84 Juninho 44 Jazbec Rok
88 Korun Uroš 89 Đurković Enis


12 Trilles Antonin 12 Stergulc Kris
7 Požeg Vancaš Rudi 3 Teindović Dalibor
8 Jelar Anže 5 Kosec Gregor
21 Grvala Ernest 7 Vrhunc Luka
27 Dobrovoljc Gaber 10 Zavrl Janez
31 Ožbolt Alen 16 Cesar Martin
92 Kous Žiga 42 Lidjan Denis

Strelci: 1:0 Vuk 26', 2:0 Podlogar 69', 3:0 Vuk 71', 4:0 Ožbolt 89'
Menjave:
Domžale: Vuk - Požeg Vancaš 72', Juninho - Ožbolt 78', Morel - Grvala 83'
Kalcer Radomlje: Avbelj - Zavrl 59', Zorc - Lidjan 77', Stoiljković - Vrhunc 81'
Rumeni kartoni: Perković 26', Skubic 33', Trajkovski 51', Andrić 62'
Rdeči kartoni: Zukić 56'

Zaradi okrevanja po poškodbi so odsotni Dejan Milić, Veljko Simić in Mate Eterović. Kaznovana sta Kenan Horić in Matic Črnic. V kadru za tekmo je prvič 18-letni Ernest Grvala.
90+4. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec tekme in Domžalčani so si tekmo pred koncem sezone priigrali nastop v evropskih pokalih v naslednji sezoni!

90+1. minuta: Četrti sodnik Roberto Ponis je označil tri minute dodatka tekme.

4:0 Ožbolt; 89. minuta:
Ožbolt je prišel do žoge na sredini igrišča. Z izjemnim prodorom je prehitel vse branilce Radomelj in prišel sam pred vratarja Andrića. Z imenitnim lob udarcem je premagal še gostujočega čuvaja mreže in poskrbel za visoko vodstvo Domžal s 4:0.

Alen Ožbolt in Ernest Grvala

86. minuta: Đurković je prodiral po levi strani. V kazenskem prostoru je podal pred vrata, kjer je za las zamudil Vrhunc.

83. minuta: V ekipi Domžal je Benjamina Morela zamenjal 18-letni Ernest Grvala, ki je prvič nastopil v dresu Domžal.

81. minuta: V ekipi Radomelj je Stoiljkovića zamenjal Vrhunc.

78. minuta: V ekipi Domžal je Juninha zamenjal Alen Ožbolt.

Slobodan Vuk

77. minuta: V ekipi Radomelj je Zorca zamenjal Lidjan

72. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Rudi Požeg Vancaš.

3:0 Vuk; 71. minuta:
Trajkovski je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostoru so gostje odbili do Juninha, ki je poizkušal s strelom. V nadaljevanju akcije je žoga prišla do Vuka, ki je bil sam pred vratarjem Andrićem. Z močnim strelom v spodnji desni kot je dosegel svoj drugi gol na tekmi.

2:0 Podlogar; 69. minuta:
Juninho je z diagonalno podajo na desni strani našel Morela. Francoz je poslal imeniten predložek pred vrata, kjer je Podlogar žogo z glavo neubranljivo poslal v zgodnji desni kot gostujočih vrat.

Matej Podlogar

66. minuta: Podlogar je priboril kot z desne strani. Po podaji Trajkovskega je s petih metrov z glavo streljal Zec, a je meril mimo desne vratnice.

62. minuta: Zaradi prerivanja pred vrati Radomelj je rumeni karton prejel vratar Andrić.

62. minuta: Domžalčani so poslali predložek v kazenski prostor Radomelj. Pred Podlogarjem je v zadnjem trenutku posredoval Andrić. Slednji je pri posredovanju trčil z napadalcem Domžal, zato je potreboval zdravniško pomoč. Kljub temu je lahko nadaljeval z igro.

59. minuta: V ekipi Radomelj je Avblja zamenjal Zavrl.

Uroš Korun

Enajstmetrovka Korun; 57. minuta:
Z bele točke je v spodnji levi kot streljal Korun. Vratar Andrić je z odlično obrambo žogo odbil v kot.

Rdeči karton Zukić; 56. minuta: Zec je na levi strani polovice našel Juninha, ki je s prve podal v kazenski prostor. Tam je bil od Zukića spretnejši Vuk, ki ga je branilec gostov ob strelu nepravilno oviral. Sodnik Drečnik je Zukiću pokazal neposredni rdeči karton, Domžalčani pa so prišli do enajstmetrovke.

51. minuta: Zaradi prekrška nad Cerarjem je rumeni karton prejel Dejan Trajkovski.

47. minuta: Juninho je na levi strani zaposlil Trajkovskega. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo streljal Vuk. Vratar Andrić je v drugem poizkusu le zadržal žogo v svojih rokah.

Slobodan Vuk

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Radomelj.

45+2. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Roberto Ponis je označil minuto dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Jazbec je z desne strani poslal predložek pred vrata, kjer je na drugi vratnici Đurković z glavo streljal mimo desne vratnice.

Luka Elsner

44. minuta: Morel je izvajal prosti strel na desni strani polovice Radomelj. Pred vrati je z glavo streljal Horvat, ki je bil nenatančen.

42. minuta: Jakovljević je priboril kot z leve strani. Po podaji Zorca je odbil Zec.

40. minuta: Skubic je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Korun. Meril je naravnost v vratarja Andrića.

39. minuta: Trajkovski je z glavo žogo poslal na vrh kazenskega prostora. Tam jo je Vuk spustil do Podlogarja, ki je streljal s prve z levo. Vratar Andrić je bil zanesljiv.

Slobodan Vuk

33. minuta: Zaradi prekrška nad Jakovljevićem je rumeni karton prejel Nejc Skubic.

1:0 Vuk; 26. minuta:
Trajkovski je izvajal kot z desne strani. Pred vrati vratar Andrić ob Zecu ni uspel žoge zadržati v svojih rokah. Odbila se je do Vuka, ki jo je s sedmih metrov poslal v prazno mrežo. Zaradi protestiranja je rumeni karton prejel Petrović.

25. minuta: Gostje so imeli najlepšo priložnost na tekmi. Đurković je po lepi podaji Zorca pobegnil branilcem Domžal in sam prišel pred vratarja Vidmarja, ki je z izjemno obrambo žogo odbil.

23. minuta: Vuk je bil na desni strani kazenskega prostora Radomelj uspešnejši od Zukića. Iz ugodnega položaja se je odločil za podajo v sredino, kjer se je odkrival Juninho, a je pred Brazilcem odbil Stoiljković.

Darko Zec
19. minuta: Vuk je prodiral po desni strani polovice Radomelj. Žogo je podal v sredino do Horvata, ki je s 25 metrov streljal mimo desne vratnice.

13. minuta: Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo pred kazenskim prostorom Radomelj. Vuk je podal proti Podlogarju, ki ga je s požrtvovalnim posredovanjem zaustavil Jazbec.

10. minuta: Podlogar je na desni strani polovice Radomelj odlično preigraval. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer je v drugem poizkusu vratar Andrić le zadržal žogo v svojih rokah.

8. minuta: Vuk je priboril kot z leve strani. Po podaji Skubica je vratar Andrić v drugo le zadržal žogo v svojih rokah.

Lucas Mario Horvat

7. minuta: Radomlje so prišle do prostega strela na desni strani polovice Domžal. Po predložku Cerarja je na prvi vratnici podaljšal Đurković. Pred vrati je do strela z glavo prišel Barukčič, ki je meril za las mimo leve vratnice, hkrati pa je bil igralec Radomelj tudi v prepovedanem položaju.

5. minuta: Juninho je bil pri žogi na polovici Radomelj. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je do strela z glavo prišel Vuk, a je Andrić ubranil. Gostje so odbili do Horvata, ki je z 20 metrov meril za las mimo desne vratnice.

4. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na polovici Radomelj. Po predložku Morela so gostje slabo posredovali, v nadaljevanju akcije pa je Zec pred vrati storil prekršek.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Domzale-Radomlje

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB