FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tehnotim Pesnica - Domžale 1:2

POKAL SLOVENIJE 2012/2013
sreda, 22.08.2012, 1. kolo
Stadion NK Pesnica, 300 gledalcev

Strelci: 0:1 Husmani 70', 1:1 Muršič 74', 1:2 Papež 80'
 
Sodniki: Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Vinko Vozlič (Rogaška Slatina), Stevo Jovanović (Celje). Delegat: Branko Gros (Beltinci).

Darko Topić

TEHNOTIM PESNICA DOMŽALE
1 Glušič Rene 39 Zabret Gregor
2 Knuplež Danijel 3 Topić Darko
3 Črnko Boštjan 10 Vuk Slobodan
4 Arzenšek Simon 14 Papež Jernej 
5 Bauman Jure 17 Kovjenić Marko 
6 Paradiž Andrej 21 Balokog Nack Michel
7 Sagadin Aljaž 23 Ihbeisheh Jaka
8 Gašperšič Alen 25 Korun Uroš
9 Leskovar Primož 27 Dobrovoljc Gaber
10 Cekovski Denis 28 Šimunović Mato
11 Šajnović David 29 Balkovec Jure


12 Zemljič Miran 22 Andrić Vjekoslav
13 Unger Matej 2 Skubic Nejc
14 Muršič Primož 9 Vuk Goran
15 Tinauer Mishel 13 Knezović Ivan
16 Kolarič Stefan 24 Rems Tadej
17 Ravnjak Matic 77 Požeg Vancaš Rudi
18 90 Husmani Zeni

Strelci: 0:1 Husmani 70', 1:1 Muršič 74', 1:2 Papež 80'
Menjave
Tehnotim Pesnica: Leskovar - Kolarič 62', Šajnović - Muršič 71', Paradiž - Tinauer 82'
Domžale: S. Vuk - G. Vuk 18', Šimunović - Husmani 54', Balkovec - Požeg Vancaš 62'
Rumeni kartoni: Balkovec 44', Sagadin 67', Muršič 74', Husmani 86', Bauman 90'
Rdeči kartoni: / 

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Nejca Vidmarja, Darka Zeca, Denisa Halilovića, Dejana Gerića, Saše Aleksandra Živca, Aleksa Pihlerja, Tobiasa Mencigarja in Izidorja Balažiča

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Pesnice.

4. minuta: Prvi so proti vratom sprožili igralci Pesnice. Z razdalje je močno sprožil Sagadin, vendar je bil Zabret na pravem mestu in je brez težav žogo ujel.

4. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili. Akcijo je začel Šimunović, ki je v ogenj poslal Vuka. Slednji je preigraval na vrhu kazenskega prostora, kjer je žogo spravil na levo stran do Balkovca. Ta je bil sam pred vratarjem Glušičem, ki je poizkus igralca Domžal odlično zaustavil.

6. minuta: Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Zabret; Ihbeisheh, Korun, Topić, Dobrovoljc; Balkovec, Kovjenić, Balokog; Papež, Slobodan Vuk, Šimunović.

9. minuta: Domačini so še enkrat zapretili s strelom z razdalje. Tokrat je poizkušal Knuplež, ki je s pravim projektilom stresel prečko.

12. minuta: Domžalčani so bili v novem hitrem napadu. V kazenskem prostoru je prodiral Vuk. Na kratko je podal do Papeža, ki je na levi strani kazenskega prostora našel Balkovca. Ta je z 12 metrov močno streljal z levico, vendar je vratar Glušič še enkrat odlično posredoval.

16. minuta: Balokog je na desni strani polovice Pesnice podal do Šimunovića. Slednji je nizko podal na prvo vratnico, kjer je do strela prišel Papež. Zopet je uspešno odbil vratar Glušič.

18. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka, ki je začutil bolečino v stegenski mišici, zamenjal njegov brat Goran Vuk.

20. minuta: Dobrovoljc je bil pri žogi na desni strani polovice Pesnice. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Papež. Poizkušal je s strelom v dolgi kot, a se je znova izkazal vratar Glušič.

22. minuta: Nov nevaren napad Domžalčanov. Balokog je poslal predložek na levo stran kazenskega prostora Pesnice. Tam je bil ponovno Papež, ki je nevarno sprožil ob bližnjo vratnico. Vratar Glušič je bil zbran in je žogo odbil v kot. Po podaji Balkovca s kota je do strela z 12 metrov prišel Korun, vendar je domača obramba uspešno blokirala.

23. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil prekinitev za osvežitev igralcev.

27. minuta: Balkovec in Ihbeisheh sta z dvojno podajo izigrala obrambo Pesnice na levi strani. Slednji je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je visoko skočil Vuk. Z glavo je meril mimo daljše vratnice.

30. minuta: Šimunović se je uspešno boril na levi strani polovice Pesnice. 25 metrov od vrat je močno meril v spodnji desni kot domačih vrat. Vratar Glušič je z zadnjimi močmi odbil v kot.

31. minuta: Domžalčani so vnovič nevarno sprožili proti vratom. Tokrat je s 25 metrov poizkušal Kovjenić, ki je meril pod prečko. Vratar Glušič je najprej žogo odbil, potem pa jo je pred golovo črto ujel ob Goranu Vuku.

35. minuta: Korun je odvzel žogo na polovici Pesnice. Do strela s 25 metrov je prišel Balokog, ki je močno sprožil po sredini gola. Vratar Glušič je žogo uspešno odbil s pestmi.

39. minuta: Papež je priboril kot na levi strani. Balkovec je poslal predložek v sredino, kjer je do strela z glavo prišel Topić. S težkega položaja je streljal čez domača vrata.

44. minuta: Vuk je na levi strani v ogenj poslal Papeža. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je s pestjo odbil vratar Glušič. Žoga je prišla do Balokoga, ki je z 20 metrov streljal s prve na volej. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice.

44. minuta: Zaradi prekrška nad Paradižem je rumeni karton prejel Balkovec.

45+1. minuta: Kovjenić je priboril prosti strel 22 metrov od vrat Pesnice. Z neposrednim strelom je poizkušal Korun, ki je meril za las mimo desne vratnice.

45+2. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

49. minuta: Prvo priložnost v drugem polčasu so imeli domačini. S 25 metrov je sprožil Črnko, ki je meril mimo desne vratnice.

54. minuta: Šajnović je na hitro izvedel prosti strel na polovici Domžal. Poslal je visoko žogo v kazenski prostor Domžal, kjer je Zabret v zadnjem trenutku odbil pred Cekovskim. V ekipi Domžal je Mata Šimunovića zamenjal Zeni Husmani.

58. minuta: Balokog se je odlično boril v kazenskem prostoru Pesnice. Prišel je do strela s 13 metrov. Vratar Glušić je žogo odbil na desno stran. Do nje je prišel Papež, ki je s petih metrov streljal, a se je s še eno imenitno obrambo izkazal Glušič.

59. minuta: Domači so odgovorili v naslednjem napadu. Streljal je Cekovski, ki je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

60. minuta: Domači so izvedli hiter protinapad. Gašperšič je z desnega roba kazenskega prostora poizkušal z lob udarcem, a je meril previsoko.

62. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Balkovca zamenjal Rudi Požeg Vancaš.

62. minuta: V ekipi Pesnice je Leskovarja zamenjal Kolarič.

67. minuta: Husmani je priboril prosti strel na desni strani polovice Pesnice. Požeg Vancaš je podal na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Korun. Iz bližine je streljal proti vratom, a se je znova izkazal vratar Glušič, branilec Domžal pa je bil tudi v prepovedanem položaju.

67. minuta: V ekipi Pesnice je rumeni karton prejel Sagadin.

0:1 Husmani; 70. minuta: Požeg Vancaš je priboril prosti strel nekaj metrov od levega roba kazenskega prostora Pesnice. S strelom čez živi zid je neubranljivo zadel zgornji desni kot domačih vrat.

71. minuta: V ekipi Pesnice je Šajnovića zamenjal Muršič.

1:1 Muršič; 74. minuta: Domačini so izpeljali akcijo po levi strani. Pri žogi je bil Cekovski, ki je odlično podal pred vrata. Tam je bil osamljeni Muršič, ki je s strelom po tleh premagal vratarja Zabreta. Zaradi slačenja dresa je strelec prejel tudi rumeni karton

1:2 Papež; 80. minuta: Topić je prodrl po desni strani kazenskega prostora Pesnice. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je do strela z glavo prišel Dobrovoljc. Ko je večina že videla žogo v mreži jo je z golove črte izbil vratar Glušič. V nadaljevanju akcije je žoga prišla do Papeža. Z levega roba kazenskega prostora je neubranljivo meril v dolgi kot domačih vrat.

82. minuta: V ekipi Pesnice je Paradiža zamenjal Tinauer.

86. minuta: Rumeni karton je v ekipi Domžal prejel Zeni Husmani.

87. minuta: Pesničani so napadali po levi strani. Do strela s 25 metrov je prišel Črnko, vendar vratar Zabret ni imel večjih težav z obrambo.

89. minuta: Topić je 25 metrov od svojih vrat storil prekršek. Prosti strel je izvajal Cerkovski, ki je zadel živi zid. Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Požeg Vancaš je prodrl po levi strani in v kazenskem prostoru našel Papeža, ki je bil sam pred domačim vratarjem. Slednji je še enkrat odlično posredoval in žogo odbil.

90. minuta: Rumeni karton je v ekipi Pesnice prejel Bauman.

90+3. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so se uvrstili v drugo kolo Pokala Slovenije.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO