FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Navijaški park NK Domžale!

V predzadnjem kolu Prve lige Telekom Slovenije se bosta še zadnjič v tem tekmovalnem letu pomerila Domžale in Kalcer Radomlje. Vse tri občinske derbije v letošnji sezoni so dobili Domžalčani, ki bodo imeli tudi tokrat veliko večji tekmovalni naboj od tekmeca. Varovanci Luke Elsnerja bi z zmago potrdili uvrstititev v Evropo, medtem ko je že sedaj jasno, da bodo Radomljani v prihodnji sezoni znova nastopali v 2. slovenski nogometni ligi.

Navijaški park

Nogometni klub Domžale vabi vse prebivalce Občine Domžale, da si 4. občinski derbi med Domžalami in Radomljami, ki bo v soboto, 23. maja ob 17:00, ogledajo na domžalskem stadionu. Dogajanje v Športnem parku se bo začelo že tri ure pred tekmo, ko bomo prvič v zgodovini kluba pripravili poseben NAVIJAŠKI PARK. Na račun bodo prišli predvsem najmlajši, za katere bodo poskrbeli izkušeni animatorji z Zavoda G-rega. Preizkusili se bodo lahko na nogometnem poligonu, v streljanju na gol, vožnji z mini gokarti... Na voljo bo napihljiv grad, poslikava obrazov, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in jedačo. Navijaški park bo postavljen na parkirišču pred igriščem z umetno travo in na pokritem drsališču, kar pomeni, da nam tudi vreme ne more do živega. Vabljeni!


NK Domžale

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB