FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Šenčur 1:1 (foto)

PRIJATELJSKA TEKMA
torek, 19.05.2015 ob 18:00
Športni park Domžale - pomožno igrišče

Strelca: 0:1 Rujović 3'/11m, 1:1 Vuk 61'

Sodnik:
Igor Maksimovič (Ljubljana), Bernard Abramovič (Ljubljana), Dejan Lavotič (Ljubljana).

Klop

DOMŽALE ŠENČUR
12 Trilles Antonin (v) 1 Žlebnik Tilen
8 Jelar Anže 2 Zukanovič Jure
9 John Jorrin 3 Okorn Matic
10 Vuk Slobodan 5 Schwarzmann Jernej
13 Lalić Slobodan 8 Markič Luka
15 Mvita Nkelu Yann 16 Kokalj Samo
21 Tami Mestapha 10 Pavlin Luka
16 Džaferoski Dino 19 Eržen Žiga
14 Splichal Lovro 18 Jurišić Mario
90 Husmani Zeni 9 Rujović Enes
92 Kous Žiga 11 Čretnik Gregor


41 Vidmar Nejc (v) 12 Deronja Marko
7 Požeg Vancaš Rudi 4 Gvardjančič Jernej
11 Črnic Matic 15 Vrtačnik Tilen
23 Trajkovski Dejan 6 Burkeljca Nik
27 Dobrovoljc Gaber 14 Guberac Mario
20 Ljubijankić Emir
17 Corn Jaka
7 Beganović Elvis

Strelca: 0:1 Rujović 3'/11m, 1:1 Vuk 61'
Menjave:
Domžale: Tami - Črnic 46', Splichal - Požeg Vancaš 46', Mvita - Dobrovoljc 70'
Šenčur: Žlebnik - Deronja 46', Markič - Beganović 46', Kokalj - Gvardjančič 46', Pavlin - Corn 46', Eržen - Ljubijankić 46', Jurišić - Guberac 46', Čretnik - Vrtačnik 46', Okorn - Burkeljca 56'
Rumen karton: Beganović 53', Požeg Vancaš 58', Husmani 81'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Dejana Milića, Aladina Šišića, Veljka Simića in Mateja Eterovića. Prvič po težki poškodbi križnih kolenskih vezi je zaigral Zeni Husmani. Dino Džaferoski, Slobodan Lalić, Lovro Splichal in Mestapha Tami so igralci na preizkušnji.


90+1. minuta: Konec tekme.

81. minuta: Zaradi prekrška nad Rujovićem je rumeni karton prejel Husmani.

78. minuta: Kous je preigraval na desni strani polovice Šenčurja. Poslal je odličen predložek na prvo vratnico, kjer je do strela iz neposredne bližine prišel Vuk. Z obrambo se je izkazal vratar Deronja.

78. minuta: Črnic je preigraval na levi strani polovice Šenčurja. Žogo je poslal v sredino do Jelarja, ki je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Deronja je imel pri obrambi veliko težav.

Matic Črnic

75. minuta: John je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Šenčurja. Po podaji Husmanija je pred vrati uspešno odbil Beganović.

73. minuta: Kous je pobegnil po desni strani. Znotraj kazenskega prostora je zavrnil do Črnica, ki je z 12 metrov streljal, a je bil zanesljiv vratar Deronja.

71. minuta: Kous je prodiral na polovici Šenčurja. Na vrhu kazenskega prostora je našel Vuka, ki je odlično preigraval. Na kratko je podal do Črnica, ki je iz ugodnega položaja streljal za las mimo leve vratnice.

68. minuta: Požeg Vancaš je pred kazenskim prostorom Šenčurja našel Črnica. Ta je z 20 metrov močno sprožil. Žoga se je odbila od enega od gostujočih branilcev in končala v desni vratnici. Odbito žogo je tik pred Vukom odbil Burkeljca.

Slobodan Vuk

67. minuta: Rujović je izvajal kot z leve strani. Podal je na prvo vratnico, kjer je z glavo mimo daljše vratnice streljal Beganović.

1:1 Vuk; 61. minuta:
Mvita je poslal dolgo podajo na polovico Šenčurja. Schwarzmann je žogo z glavo slabo podal proti svojemu vratarju. Prestregel je Vuk, čigar prvi strel je vratar Deronja odbil. V drugo je napadalec Domžal le še pospravil žogo v mrežo.

59. minuta: Rujović je izvajal prosti strel z desne strani. Domači so odbili do Gvardjančiča, ki je z 20 metrov meril previsoko.

58. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Rudi Požeg Vancaš.

Rudi Požeg Vancaš

54. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Beganović. Prosti strel na levem robu kazenskega prostora je izvajal Črnic. Poslal je uporabno podajo pred vrata, kjer pa so vsi igralci zgrešili žogo.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Šenčurja.

45. minuta: Konec prvega polčasa.

38. minuta: Jelar je s podajo našel Vuka, ki se je pred kazenskim prostorom gostov odlično znašel. Z 20 metrov je sprožil s pol voleja, a mu je veselje preprečila desna vratnica. V nadaljevanju akcije je z vrha kazenskega prostora do strela prišel Husmani. Žoge ni najbolje zadel, zato vratar Žlebnik ni imel težjega dela.

Anže Jelar

36. minuta: Domžalčani so odgovorili z akcijo Vuka, Kousa in Jelarja. Slednji je s 13 metrov z desne strani meril mimo daljše vratnice.

36. minuta: Eržen je prodrl po desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je do strela prišel Čretnik, ki je meril mimo leve vratnice.

32. minuta: Domžalčani so krenili v pol protinapad. Na levi strani je do žoge prišel John, ki je z 20 metrov meril mimo desne vratnice.

23. minuta: Gostje so z veliko borbenostjo prišli do nove priložnosti. Vztrajno je v kazenskem prostoru Domžal prodiral Jurišič, ki je mimo vratarja Trillesa poslal žogo pred vrata, kjer pa ni bilo nikogar od njegovih soigralcev.

Enajstmetrovka

7. minuta: Domžalčani so z leve strani poslali predložek na drugo vratnico. Do strela z voleja je prišel Tami, ki je meril previsoko.

1:0 Rujović/11m; 3. minuta: Enajstmetrovko je izvajal Rujović, ki je s strelom v spodnji levi kot premagal nemočnega Trillesa.

1. minuta: Domači so podali proti vratarju Trillesu, ki žoge ni najbolje sprejel, zato je do nje prišel Jurišič. Francoski vratar Domžal je napadalca Šenčurja v kazenskem prostoru zaustavil s prekrškom in gostje so prišli do enajstmetrovke.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

Navijaški park

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB