FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Zavrč 2:3 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 30. KOLO
sreda, 29.04.2015 ob 20:00
Športni park Domžale, 400 gledalcev
Strelci: 0:1 Korun 7'/ag., 1:1 Morel 22', 1:2 Kelenc 24', 1:3 Kelenc 27', 2:3 Podlogar 73'

Sodniki
: Roberto Ponis (Koper), Dejan Patarič (Izola), Gorazd Prelog (Preddvor). Četrti sodnik: Mihael Antič (Dekani). Delegat: Janko Kodarin (Koper).

Nejc Skubic

DOMŽALE ZAVRČ
41 Vidmar Nejc 50 Petrovič Nikola
2 Skubic Nejc 3 Bogdan Luka
5 Zec Darko 4 Cvek Lovro
10 Vuk Slobodan 6 Muminović Sanin
11 Črnic Matic 8 Polič Dejan
24 Trajkovski Dejan 10 Kelenc Doris
27 Dobrovoljc Gaber 13 Antić Sebastijan
37 Majer Žan 17 Zorko Rok
84 Juninho 20 Đukić Bojan
87 Morel Benjamin 22 Matjašič Jure
88 Korun Uroš 33 Novoselac Ivan


12 Trilles Antonin 1 Pridigar Marko
8 Jelar Anže 5 Kiš Tomislav
17 Podlogar Matej 7 Grezda Eros
20 Šišić Aladin 9 Monjac Mateo
23 Horvat Lucas Mario 14 Korošec Miha
32 Eterović Mate 26 Petanjek Filip
92 Kous Žiga 28 Težak Karlo

Strelci: 0:1 Korun 7'/ag., 1:1 Morel 22', 1:2 Kelenc 24', 1:3 Kelenc 27', 2:3 Podlogar 73'
Menjave:
Domžale: Črnic - Eterović 40', Zec - Šišić 46', Vuk - Podlogar 67'
Zavrč: Kelenc - Grezda 76', Matjašič - Korošec 76', Zorko - Petanjek 89'
Rumeni kartoni: Novoselec 16', Matjašič 47', Muminović 55', Muminović 65', Grezda 78', Eterović 81', Juninho 86'
Rdeči kartoni: Muminović 65'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Zenija Husmanija, Dejana Milića in Veljka Simića. Kenan Horić in Rudi Požeg Vancaš sta kaznovana.
90+5. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme.

Mate Eterović

90+4. minuta: Eterović je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Zavrča. Prosti strel je izvedel Eterović, ki je meril v vratarja Petrovića. Ta je z nekaj težavami žogo zadržal v svojih rokah.

90+1. minuta: Skubic je prodrl po desni strani. Poslal je uporaben predložek pred vrata, kjer je z glavo poizkušal Podlogar, a je meril za las previsoko.

90+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antić je označil štiri minute dodatka. Po podaji Trajkovskega s kota je z glavo streljal Podlogar. Vratar Petrović je žogo ujel.

89. minuta: V ekipi Zavrča je Zorka zamenjal Petanjek.

88. minuta: Nov zaključni strel Domžalčanov. Šišić je z 18 metrov meril mimo leve vratnice.

86. minuta: Domžalčani so prišli do odlične priložnosti za izenačenje. Podlogar je sprožil z vrha kazenskega prostora. Vratar Petrović žoge ni ujel, pred vrati pa je padel Eterović, a brez enajstmetrovke. V nadaljevanju akcije je zaradi prekrška rumeni karton prejel Juninho.

85. minuta: Trajkovski je priboril prosti strel na levi stani polovice Zavrča. Po podaji Skubica so se gostje ubranili.

Matej Podlogar

81. minuta: Zaradi simuliranja na vrhu kazenskega prostora Zavrča je rumeni karton prejel Mate Eterović.

78. minuta: Zaradi prekrška nad Nejcem Skubicem je rumeni karton prejel Grezda.

76. minuta: V ekipi Zavrča sta Kelenca in Matjašiča zamenjala Grezda in Korošec.

2:3 Podlogar; 73. minuta:
Morel je na desni strani našel Skubica, ki je poslal odličen nizek predložek na prvo vratnico. Tam je žogo v spodnji desni kot pospravil Podlogar.

72. minuta: Akcijo Domžal je znova zaključil Šišić. Tokrat je pred vrata prodrl po desni strani, a je njegov strel s sedmih metrov odlično ubranil vratar Petrovič.

70. minuta: Skubic je z desne strani poslal predložek na prvo vratnico, kjer so gostje odbili do Šišića. Ta je s 15 metrov sprožil previsoko. Podoben zaključek akcije je sledil tudi minuto pozneje, ko je po podaji Majerja Šišić znova sprožil previsoko.

69. minuta: Zavrč je krenil v hiter protinapad. Na vrhu kazenskega prostora je do strela prišel Matjašič, a je njegov poizkus ubranil vratar Vidmar.

Juninho

67. minuta: Šišić je pobegnil po desni strani polovice Zavrča. Podal je pred vrata, kjer je za las zamudil Eterović.

67. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Matej Podlogar

Rdeči karton Muminović; 65. minuta:
Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je drugi rumeni karton na tekmi prejel Muminović, ki je moral predčasno zapustiti igrišče.

63. minuta: Zavrč je po hitrem protinapadu prišel do kota z desne strani. Po podaji Kelenca je pred vrati odbil Korun.

59. minuta: Korun je odbil v kot za Zavrč z leve strani. Po podaji Kelenca je na prvi vratnici odbil Skubic.

55. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je rumeni karton prejel Muminović

52. minuta: Juninho je z domiselno podajo na levi strani kazenskega prostora našel Morela. Ta je žogo namestil Dobrovoljcu, ki je z vrha kazenskega prostora streljal za las mimo desne vratnice.

Aladin Šišić

51. minuta: Šišić je bil pri žogi globoko na desni strani polovice Zavrča. V kazenskem prostoru je našel Majerja, ki je precej z desne močno sprožil. Vratar Petrović je žogo odbil v kot.

49. minuta: Skubic je s kota poslal predložek pred vrata. Do strela z glavo je prišel Dobrovoljc, a je bil dobro postavljeni vratar Petrović zanesljiv. Na drugi strani je z razdalje poizkušal Cvek, ki je bil nenatančen.

48. minuta: Domžalčani so z dolgo podajo za hrbtom gostujočih branilcev našli Šišića. Ta je prodrl vse do petmetrskega prostora, kjer je ob strelu v zadnjem trenutku nogo podstavil Bogdan. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

47. minuta: Zaradi prekrška nad Benjaminom Morelom je rumeni karton prejel Matjašič.

46. minuta: V ekipi Domžal je med odmorom Darka Zeca zamenjal Aladin Šišić. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Zavrča.

45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antić je označil minuto dodatka prvega polčasa.

Darko Zec

44. minuta: Po podaji Kelenca s kota z leve strani, na drugi vratnici do strela ni uspel priti Zorko.

42. minuta: Po podaji s kota z desne strani je do strela z 20 metrov prišel Cvek. Nogo je podstavil Eterović in žoga je zletela mimo desne vratnice.

40. minuta: V ekipi Domžal je Matica Črnica zamenjal Mate Eterović.

40. minuta: Skubic je bil znova pri žogi na desni strani polovice Zavrča. S podajo nazaj je našel Zeca, ki je poslal močan predložek pred vrata. Gostje so odbili do Morela, ki je s 14 metrov meril za las mimo desne vratnice.

39. minuta: Skubic je iz avta globoko na desni strani našel Morela. Ta je v kazenskem prostoru uspešno preigraval in podal pred vrata. Gostje so odbili do Zeca, ki je streljal s prve z voleja. Močan poizkus pod prečko je ubranil vratar Petrović.

35. minuta: Morel je izgubil žogo na sredini igrišča. Do strela s 30 metrov je prišel Antić, ki je močno sprožil pod vratnico. Vratar Vidmar je žogo ukrotil v drugem poizkusu.

33. minuta: Zec je z natančno podajo na desni strani našel Skubica. Ta je poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je z atraktivnim strelom s škaricami poizkušal Črnic. Močan poizkus igralca Domžal je končal v rokah vratarja Petrovića.

Benjamin Morel
1:3 Kelenc, 27. minuta:
Matjašič je pobegnil po desni strani. Znotraj kazenskega prostora je podal v sredino, kjer je Kelenc z veliko mero sreče žogo poslal v zgornji desni kot nemočnega vratarja Vidmarja.

1:2 Kelenc; 24. minuta:
Kelenc je ostal sam na polovici Domžal. 22 metrov od vrat se je odločil za močan strel v levi kot domačih vrat. Vratar Vidmar se je žoge dotaknil, a je bil strel premočan in žoga je končala v mreži.

1:1 Morel; 22. minuta: Zec je za hrbtom branilcev Zavrča iskal Morela. Žoga se je odbila od roke enega od gostujočih igralcev in Francoz je imel prosto pot proti vratom. Z rutiniranim strelom je poslal žogo mimo vratarja Petrovića v mrežo. To je bil 800. gol NK Domžale v zgodovini najmočnejše slovenske lige.

20. minuta: Skubic je priboril kot z desne strani. Po uigrani akciji Trajkovskega in Majerja so se gostje ubranili.

18. minuta: Juninho je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal. Po podaji Matjašiča je na prvi vratnici odbil Skubic.

16. minuta: Zaradi udarca v obraz Matica Črnica je rumeni karton prejel Novoselec.

12. minuta: Skubic je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek na prvo vratnico, kjer je Vuk sprožil mimo vrat.

Gol

10. minuta: Zavrčani so prišli do novega zaključnega strela. Tokrat je s 16 metrov poizkušal Cvek, ki je meril previsoko.

0:1 Korun /ag.; 7. minuta: Matjašič je prodrl po desni strani polovice Domžal. Na kratko je podal do Novoselca, ki je žogo poslal pred gol. Vratar Vidmar je ni uspel zaustaviti in ta se je od Koruna odbila čez golovo črto.

6. minuta: Zec je na polovici Zavrča našel Morela, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Na pravem mestu je bil Vuk, ki je žogo pospravil v mrežo, a je bil napadalec Domžal po mnenju stranskega sodnika Dejana Patarića v prepovedanem položaju.

4. minuta: Kelenc je prodrl po levi strani polovice Domžal. Z močnim predložkom je na drugi vratnici našel Matjašiča, ki je z glavo slabo meril.

2. minuta: Trajkovski je storil prekršek globoko na desni strani polovice Domžal. Po predložku Kelenca je na prvi vratnici odbil Skubic.

1. minuta: Juninho je na polovici Zavrča žogo na kratko podal do Črnica. Ta je s peto zaposlil Morela, ki je s 25 metrov sprožil z voleja. Meril je za las mimo desne vratnice.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal.

Domžale - Zavrč

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB