FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Luka Koper 3:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 33. KOLO
torek, 12.05.2015 ob 18:00
Športni park Domžale, 400 gledalcev

Strelca: 1:0 Podlogar 6', 2:0 Juninho 19', 3:0 Podlogar 37'

Sodniki:
Davor Drečnik (Hrastnik), Dejan Povšnar (Zagorje ob Savi), Aleš Skok (Ptujska Gora). Četrti sodnik: Iztok Gornjak (Braslovče). Delegat: Vlado Močnik (Rogatec).

Prihod

DOMŽALE
LUKA KOPER
41 Vidmar Nejc 83 Simčič Vasja
2 Skubic Nejc 3 Gregorič Miha
6 Horić Kenan 4 Šme Denis
11 Črnic Matic 7 Guberac Ivica
17 Podlogar Matej 8 Rahmanović Amar
23 Horvat Lucas Mario 18 Štulac Leo
24 Trajkovski Dejan 22 Posavac Patrik
27 Dobrovoljc Gaber 27 Hadžić Damir
37 Majer Žan 29 Palčič Matej
84 Juninho 30 Štromajer Jaka
87 Morel Benjamin 49 Pučko Matej


12 Trilles Antonin 12 Adam David
7 Požeg Vancaš Rudi 2 Andrejašič Jan
8 Jelar Anže 19 Smrtnik Žiga
10 Vuk Slobodan 23 Krivičič Marko
20 Šišić Aladin 24 Kokol Miha
31 Ožbolt Alen 99 Peshevski Dejan
92 Kous Žiga

Strelca: 1:0 Podlogar 6', 2:0 Juninho 19', 3:0 Podlogar 37'
Menjave:
Domžale: Morel - Šišić 72', Skubic - Kous 78', Juninho - Ožbolt 83'
Luka Koper: Guberac - Krivičić 46', Šme - Peshevski 55', Simčič - Adam 68'
Rumeni kartoni: Dobrovoljc 30', Šme 35', Horić 46', Horvat 60', Peshevski 75'
Rdeči kartoni: /

Tekma je bila v soboto prestavljena zaradi močnega naliva, ki je dodobra poplavil zelenico v Športnem parku v Domžalah. Zaradi okrevanja po poškodbi v ekipi Domžal manjkajo Dejan Milić, Veljko Simić in Mate Eterović. Kaznovana sta Darko Zec in Uroš Korun. Slednji je tik pred tekmo prejel priložnostno darilo za 100. prvenstveni nastop v dresu Domžal, ki ga je vknjižil na sredinem obračunu proti Krki.

90+6. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec tekme. Nejc Vidmar je še 20. v sezoni ohranil mrežo nedotaknjeno.

90+1. minuta: Četrti sodnik Iztok Gornjak je označil pet minut dodatka tekme.

89. minuta: Ožbolt je bil v prodoru na polovici Kopra. 18 metrov od vrat je poizkušal s strelom, a so gostje podstavili nogo. Žoga je končala v rokah vratarja Adama.

Nejc Vidmar

87. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. S 25 metrov je Majer sprožil previsoko. V naslednji akciji je Kous prodrl po desni strani. Na kratko je podal do Črnica, ki je z 20 metrov meril nekoliko previsoko.

85. minuta: Na polovici Kopra jo je skupil Palčič, ki zaradi poškodbe gležnja ni mogel nadaljevati z igro. Gostje bodo tekmo končali z igralcem manj.

83. minuta: V ekipi Domžal je Juninha zamenjal Alen Ožbolt.

78. minuta: V ekipi Domžal je Nejca Skubica zamenjal Žiga Kous.

Aladin Šišić

75. minuta: Domžalčani so prišli do zaključnega strela z 20 metrov. Juninho je meril za las mimo leve vratnice.

75. minuta: Zaradi prekrška nad Aladinom Šišićem je rumeni karton prejel Peshevski.

72. minuta: V ekipi Domžal je Benjamina Morela zamenjal Aladin Šišić.

68. minuta: Morel je z globinsko podajo zaposlil Trajkovskega, ki je uspel poslati predložek pred vrata, kjer so gostje odbili. Po podaji se je Trajkovski zaletel s Simčićem, ki zaradi udarca v goleno ni mogel nadaljevati z igro. Zamenjal ga je rezervni vratar Adam.

Vasja Simčič

60. minuta: Zaradi prekrška nad Peshevskim je rumeni karton prejel Lucas Mario Horvat.

58. minuta: Morel je na polovici Kopra podal do Črnica. Ta je s slabih 30 metrov poizkušal s strelom. Eden od gostov je podstavil nogo in žoga je letela proti zgornjemu levemu kotu. Z obrambo se je izkazal vratar Simčič.

55. minuta: V ekipi Kopra je Šmeja zamenjal Peshevski.

49. minuta: Domžalčani so z atraktivnimi potezami znova navdušili publiko na tribuni. Morel je podal do Juninha, ki je s 23 metrov močno sprožil. Vratar Simčič je žogo odbil predse, do nje je prišel Podlogar, ki je obšel gostujočega vratarja, a je iz mrtvega kota zadel zunanji del mreže.

Kenan Horić

46. minuta: Zaradi prekrška nad Pučkom je rumeni karton prejel Kenan Horić.

46. minuta: V ekipi Kopra je med odmorom Guberca zamenjal Krivičić. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

45+1. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Iztok Gornjak je označil minuto dodatka prvega polčasa.

Matej Podlogar

44. minuta: Majer je z visoko podajo na vrhu kazenskega prostora našel Morela. Ta je odlično sprejel žogo in mojstrsko zaključil s škaricami. Žoga je zletela mimo desne vratnice.

3:0 Podlogar; 37. minuta:
Domžalčani so napadali po levi strani. Žoga je prišla do Horvata, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je bil osamljeni Podlogar, ki je z glavo žogo poslal v spodnji desni kot gostujočih vrat.

35. minuta: Zaradi prekrška nad Maticem Črnicem je rumeni karton prejel Šme. Prosti strel z dobrih 30 metrov je izvedel Majer. Žoga se je nekoliko odbila od živega zidu, a je vratar Simčič z dobro obrambo žogo odbil v kot.

30. minuta: Po dolgi podaji Domžalčanov je bil v kazenskem prostoru Kopra od Šmeja spretnejši Črnic, ki je s petih metrov streljal proti vratom. Z izjemno obrambo se je izkazal vratar Simčič, ki je odbil v kot. Po podaji Skubica je v kazenskem prostoru padel Dobrovoljc, gostje pa so se ubranili.

Matic Črnic

30. minuta: Zaradi prekrška nad Posavcem je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

25. minuta: Skubic je priboril kot z desne strani. Po podaji Morela je pred vrati odbil Šme. V nadaljevanju akcije je nov kot priboril Črnic. Z leve strani je podal Skubic, pred vrati pa je bil najvišji vratar Simčič.

22. minuta: Juninho je priboril prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Kopra. Po podaji Morela je žoga zletela v stranski avt.

2:0 Juninho; 19. minuta:
Majer je prodiral na polovici Kopra. Na vrhu kazenskega prostora so ga gostje ustavili in žogo odbili do Juninha. Ta je s 25 metrov z mojstrskim strelom zadel zgornji levi kot nemočnega vratarja Simčiča.

Juninho

18. minuta: Vidmar je z glavo žogo odbil v kot z desne strani. Po podaji Guberca je na drugi vratnici z glavo odbil Morel, kot pa je preprečil Vidmar, ki je žogo ujel.

17. minuta: Horić je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po predložku Guberca je na prvi vratnici z glavo odbil Skubic.

13. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali na levi strani polovice Kopra. Trajkovski je žogo spravil do Juninha, ki je s 25 metrov močno sprožil. Meril je za las mimo desne vratnice.

10. minuta: Morel in Skubic sta ponovila akcijo izpred štirih minut. Slednji je znova poslal nizek predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Črnic.

Matej Podlogar

1:0 Podlogar; 6. minuta:
Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo. Horić je podal na desno stran do Koruna, ki je na polovici Kopra našel Morela. Ta je z imenitno podajo med branilci gostov na desni strani našel Skubica. Slednji je poslal nizek predložek pred vrata, kjer je bil osamljeni Podlogar, ki je žogo le še poslal mimo vratarja Simčiča v mrežo.

4. minuta: Podlogar je priboril kot z leve strani. Po podaji Skubica na prvi vratnici do strela z glavo ni prišel Horić.

2. minuta: Domžalčani so prišli do prvega zaključnega strela. S slabih 30 metrov je poizkušal Majer, a je bil na golovi črti zanesljiv vratar Simčič.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Domžale - Koper

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB