FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: SŠ Domžale vpisuje vse več vrhunskih športnikov

Sodelovanje Nogometnega kluba Domžale in ostalih športnih klubov v občini Domžale s Srednjo šolo Domžale je iz leta v leto boljše, kakovostnejše in številčnejše. V vseh programih je trenutno na šoli kar 190 dijakov (30 odstotkov) s statusom športnika, velika večina pa jih prihaja iz Nogometnega kluba Domžale in Košarkarskega kluba Helios Domžale.

Srednja šola Domžale

Ena izmed najpomembnejših točk strategije delovanja Mladinskega nogometnega centra je tudi splošna izobrazba mladih nogometašev in v zadnjih šestih letih je Nogometni klub Domžale v sodelovanju s Srednjo šolo Domžale sodelovanje pripeljal na raven, ki ga poznajo najboljše nogometne akademije v tujini: ''S Srednjo šolo Domžale imamo zelo korekten medsebojni odnos, ki našim igralcem prinaša določene ugodnosti. Tako domačim kot tudi igralcem, ki v naš klub pridejo od drugje, omogočimo šolanje v neposredni bližini kluba. Ves čas skrbimo, da se pri nas čim bolje počutijo. To pomeni tudi, da se skorajda na dnevni bazi dogovarjamo in srečujejo z učitelji in pomočnikom ravnatelja ter usklajujemo šolske obveznosti s treningi. Skratka, skrbimo za nemoteno delo na obeh ravneh, tako pri šolski izobrazbi kot seveda na strani nogometnega razvoja,'' je pomembnost Srednje Šole Domžale v trenažnem procesu izpostavil vodja MNC NK Domžale Dejan Dončić.


Srednja šola Domžale, ki je le streljaj oddaljena od glavnega domžalskega stadiona, ponuja vrsto različnih programov. V letošnjem šolskem letu so razpisani programi gimnazije, tehnik računalništva, trgovec – prodajalec, ekonomski tehnik, strojni tehnik, avtoserviser in inštalater strojnih inštalacij. Novost je izobraževanje na daljavo, ki ga bodo kot prvi opravljali Oskar Cvjetičanin (Southampton), Jon Gorenc Stankovič (posojen v Borussio Dortmund) in Luka Šušnjara (posojen v Atalanto iz Bergama). Izkušnje vodstva šole, učiteljev in nekaterih dijakov lahko spoznate v spodnjem video prispevku…

Avla

Vse mlade nogometaše, ki jih zanima izobraževanje na SŠ Domžale, in njihove starše, šola v četrtek, 5. februarja ob 17:00 v učilnici 102 (prvo nadstropje - levo) vabi na poseben informativen sestanek. Več informaciji in potrditev udeležbe (do 04.02.2013) na telefonski številki 031 379 276.

Knjižnica

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB