FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Ilirija Ljubljana 4:0 (foto)

PRIJATELJSKA TEKMA
torek, 20.01.2015 ob 17:00
Športni park Domžale, 60 gledalcev
Strelci: 1:0 Maksimović 15', 2:0 Požeg Vancaš 59', 3:0 John 63', 4:0 Jelar 86'

Sodnik:
Leon Pašalić (Kamnik), Marino Pašalić (Ljubljana), Miroslav Lotrić (Kamnik)

Naemanja Maksimović

DOMŽALE 1. POLČAS
ILIRIJA LJUBLJANA 1911
41 Vidmar Nejc 11 Kralj Mark (46')
2 Skubic Nejc 22 Gabrovšek Matevž (64')
5 Zec Darko 4 Hadžipašić Alen (79')
6 Horić Kenan 5 Jurišič Luka (56')
10 Vuk Slobodan 13 Helezović Haris
11 Črnic Matic 14 Verbič Žiga (46')
19 Maksimović Nemaja 7 Haložan Urban (46')
24 Trajkovski Dejan 9 Dorniž Gregor (46')
30 Simić Veljko 20 Vidic Žiga (56') (79')
37 Majer Žan 6 Pirc Rok (52')
88 Korun Uroš 10 Trifković Dejan (52')

DOMŽALE 2. POLČAS 12 Matej Latinčič (46')
1 Milić Dejan 2 Beširević Denis (52')
4 John Jorrin 3 Djenić Aleksandar (79')
7 Požeg Vancaš Rudi 9 Ervin Smajič (46') (79')
8 Jelar Anže 13 Suljević Dino
9 Aneff Sasha 15 Agičić Ervin (46')
13 Pejović Luka 15 Kristjan Lučič (64')
14 Panayiotou Emilios (83') 16 Kmetič Žiga (56')
15 Primc Gal (75') 18 Jovančič Jure (56')
17 Podlogar Matej 20 Dobnikar Blaž (52')
27 Dobrovoljc Gaber 22 Hvastija Simon (46')
92 Kous Žiga 23 Hostnik Jan
24 Drobnič Nik
V KADRU ŠE
18 Ivkič Dominik (75')
44 Blejdea Andrei (83')

Strelci: 1:0 Maksimović 15', 2:0 Požeg Vancaš 59', 3:0 John 63', 4:0 Jelar 86'
Rumena kartona: Helezović 23', Kmetič 90+1'
Rdeči kartoni: /

Zaradi okrevanja po poškodbi manjkajo Zeni Husmani, Benjamin Morel, Ajdin Mulalić, Aladin Šišić in Yann Mvita Nkelu, ki je na preizkušnji. Alen Ožbolt je na preizkušnji pri drugi ekipi Borussie iz Dortmunda. Trener Luka Elsner v kader za tekmo tokrat ni uvrstil Anžeta Malnarja, Ernesta Grvalo, Žana Žužka, Žana Kumerja in Mateja Eterovića.

90+2. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalić je označil konec tekme.

90+1. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Kmetić.

4:0 Jelar; 86. minuta:
Dobrovoljc je začel prosti napad Domžal. Nadaljeval ga je John, ki je v bližini kazenskega prostora podal na desno do Jelarja. Slednji je z 22 metrov neubranljivo meril v spodnji desni kot gostujočih vrat.

Anže Jelar

81. minuta: John je z odlično podajo znotraj kazenskega prostora zaposlil Aneffa, ki je bil sam pred gostujočim vratarjem. Poizkušal je z lob udarcem, a je meril za las mimo leve, daljše vratnice.

76. minuta: Panayiotou je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo streljal Ivkić, ki je stresel prečko.

72. minuta: Požeg Vancaš je na desni strani zaposlil Kousa, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam do strela z glavo ni prišel Aneff, je bil pa na drugi vratnici dovolj hiter John, ki je s težkega položaja meril mimo vrat.

69. minuta: Z odličnim preigravanjem se je na vrhu kazenskega prostora Ilirije izkazal Požeg Vancaš. Odločil se je za strel z levico, a je meril za las mimo leve vratnice.

Jorrin John

68. minuta: Požeg Vancaš je bil pri žogi na desni strani polovice Ilirije. Poslal je nizek predložek na drugo stran do osamljenega Johna. Ta je znotraj kazenskega prostora streljal proti vratom, a se je izkazal gostujoči vratar.

3:0 John; 63. minuta:
Tokrat je z razdalje poizkušal John, ki je z mojstrsko odmerjenim strelom s 25 metrov zadel spodnji desni kot gostujočih vrat.

60. minuta: Domžalčani so znova prišli do zaključnega strela. Z vrha kazenskega prostora je poizkušal Panayiotou, ki je meril za las mimo leve vratnice.

2:0 Požeg Vancaš; 59. minuta:
Požeg Vancaš je prišel do žoge na vrhu kazenskega prostora Ilirije. Odločil se je za močan strel in žoga je ob neposrečenem posredovanju vratarja Latinčiča končala v mreži.

Rudi Požeg Vancaš

57. minuta: Panayiotou je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Aneffa. Urugvajec je z glavo nevarno streljal v spodnji desni kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Latinčič.

50. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Na prvi vratnici je od strela z glavo prišel Dobrovoljc, ki je meril za las mimo bližnje vratnice.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalić je označil konec prvega polčasa.

Žan Majer

45. minuta: Dorniž je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je nizek predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je do strela s prve prišel Vidic, ki je meril previsoko.

43. minuta: Domžalčani so prišli do novega nevarnega strela. Z 18 metrov je močno sprožil Zec, a je njegov strel pod prečko uspešno odbil vratar Kralj.

39. minuta: Trajkovski je v sredini našel Zeca, ki je s slabih 30 metrov s prve močno sprožil v spodnji levi kot gostujočih vrat. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Kralj.

37. minuta: Črnic je z globinsko podajo na levi strani našel Maksimovića, ki je odigral dvojno podajo s Simićem. Strelec edinega gola je poizkušal z močnim strelom z vrha kazenskega prostora, a je bil vratar Kralj zanesljiv.

Kenan Horić

35. minuta: Trajkovski je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Horić z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

34. minuta: Črnic je na levi strani kazenskega prostora našel Maksimovića, ki je sam krenil proti vratom Ilirije. Z 11 metrov je poizkušal z močnim strelom, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Kralj.

34. minuta: Skubic je izvajal prosti strel z leve strani. Njegov predložek v kazenski prostor je pričakal Horić, ki je z glavo meril previsoko.

11-metrovka Korun, 24. minuta:
Strel iz enajstih metrov je izvedel Korun, ki je meril previsoko.

Veljko Simić

22. minuta: Zec je poslal predložek v kazenski prostor Ilirije. S prsmi si je poizkušal žogo zaustaviti Simić, a ga je s hrbta nepravilno oviral Helezović. Glavni sodnik Leon Pašalić je nemudoma pokazal na belo točko.

21. minuta: Skubic je potegnil po desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Vuk z glavo streljal mimo bližnje vratnice.

19. minuta: Do prvega strela na tekmi so prišli tudi gostje. Z 20 metrov je močno po žogi udaril Trifković, a je meril mimo desne vratnice.

1:0 Maksimović; 15. minuta:
Zec je poslal žogo v kazenski prostor, kjer so gostje odbili do Maksimovića. Ta je s 14 metrov z močnim strelom po tleh žogo poslal mimo vratarja Kralja v mrežo.

Nemanja Maksimović

14. minuta: Maksimović je na levi strani kazenskega prostora našel Črnica, ki je bil sam pred vratarjem Kraljem. Nesebično je žogo zavrnil do Vuka, ki je z 10 metrov stresel prečko. Odbito žogo je vratar Kralj odbil v kot. Po podaji Skubica so gostje odbili do Maksimovića, ki je z 8 metrov meril naravnost v vratarja Kralja. V nadaljevanju akcije je Črnic z leve strani poslal predložek pred vrata, kjer je Vuk z glavo streljal v vratarja Kralja.

13. minuta: Domžalčani so prišli do četrtega kota na tekmi. Z leve strani je podal Trajkovski, z glavo je streljal Korun, a vratar Kralj ni imel težav z obrambo.

2. minuta: Domžalčani so prišli do kota z desne strani. Skubic je poslal predložek pred vrata, kjer Zec z glavo ni najbolje zadel žoge.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Ilirije.

Ekipi

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB