FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prvi teden priprav

Nogometaši Domžal so zaključili s prvim polnim tednom priprav. V šestih dneh so na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale in na naravnem igrišču v Ihanu oddelali kar enajst treningov. Trener Luka Elsner je z opravljenim izjemno zadovoljen, saj so se jesenski prvaki ob Kamniško Bistrico vrnili dobro telesno pripravljeni, kar dodobra olajšuje načrtovanje treningov in stopnjevanje intenzivnosti vadbe.

Matej Podlogar

Nekaj skrbi strokovnemu vodstvu povzroča le poškodba prepone Benjamina Morela, ki še vedno vadi po posebnem programu. Aladin Šišić zaradi okrevanja po operaciji kile vadi z zmanjšano intenzivnostjo, Zeni Husmani pa uspešno okreva po operaciji križnih kolenskih vezi. Njegova vrnitev v polni pogon je načrtovana za april.


Nogometaši bodo poizkušali kar najbolje izkoristiti prosto nedeljo, saj jih naslednji teden znova čaka izjemno težak razpored, ki pa vendarle nekoliko bolj razgiban, saj sta na sporedu že prvi prijateljski tekmi. V torek bo v Športnem parku Domžale gostovala ljubljanska Ilirija, v soboto pa še kranjska Zarica.

Luka Elsner

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB