FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Razmišljamo o vrhu

Napadalec Goran Vuk je Nogometni klub Domžale okrepil pred začetkom letošnje sezone. Ob Kamniško Bistrico se je preselil s sosednjega Doba, kjer je bil v minuli sezoni najboljši strelec druge slovenske lige.

Goran Vuk

24-letni Kamničan si je v ekipi Stevana Mojsilovića nemudoma izboril mesto v udarni enajsterici, v uvodnih petih kolih pa je na igrišču prebil 438 minut. Do sedaj mu še ni uspelo zatresti nasprotnikove mreže, a kot sam pravi, še potrebuje nekaj časa, da se privadi na igranje v prvi ligi. Morda pa bo prvenec dosegel prav na sobotni tekmi v Mariboru?

Goran Vuk, napadalec NK Domžale:

Tekma med Mariborom in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru začela v soboto, 18. avgusta ob 20:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Andrej Žnidaršič, Matej Žunič in Zoran Žekš, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Boris Tošeski.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić
Napadalec Goran Vuk je Nogometni klub Domžale okrepil pred začetkom letošnje sezone. Ob Kamniško Bistrico se je preselil s sosednjega Doba, kjer je bil v minuli sezoni najboljši strelec druge slovenske lige. 24-letni Kamničan si je v ekipi Stevana Mojsilovića nemudoma izboril mesto v udarni enajsterici, v uvodnih petih kolih pa je na igrišču prebil 438 minut. Do sedaj mu še ni uspelo zatresti nasprotnikove mreže, a kot sam pravi, še potrebuje nekaj časa, da se privadi na igranje v prvi ligi. Morda pa bo prvenec dosegel prav na sobotni tekmi v Mariboru?

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB