FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Triglav Kranj 1:0 (foto)

PRIJATELJSKA TEKMA
sobota, 01.03.2014 ob 15:00
Športni park Domžale

Strelec: 1:0 Diallo 10'/ag.

Sodniki:
Marino Pašalić (Črnuče)

Domžale - Triglav 1:0

DOMŽALE TRIGLAV KRANJ
41 Vidmar Nejc 1 Pelko Žan
2 Skubic Nejc 3 Šturm Klemen
5 Zec Darko 21 Šiljeg Viktor
10 Vuk Slobodan 5 Diallo Lamin
11 Živec Saša Aleksander 17 Šmit Vlado
19 Maksimović Nemanja 19 Marinković Saša
23 Parker Joshua Kevin Stanley 16 Udovič Gašper
37 Majer Žan 10 Krcić Alen
64 Janža Erik 66 Poplatnik Matej
88 Korun Uroš 99 Majcen Luka
90 Husmani Zeni 14 Redžić Ajdin


1 Balažič Izidor 12 Curnović Darjan
3 Šišić Aladin 25 Djukić Darko
6 Horić Kenan 31 Grvala Ernest
9 Vuk Goran 8 Mlakar Tilen
15 Gorenc Stanković Jon 66 Klemenčič Tilen
16 Jelar Anže 32 Ivanuša David
26 Aneff Sasha 30 Bojić Momir
27 Dobrovoljc Gaber 20 Križaj Nejc
31 Ožbolt Alen 45 Bukara Igor
77 Gabrić Drago 15 Poplatnik Aleš
92 Kous Žiga 37 Palibrk Uroš

Strelec: 1:0 Diallo 10'/ag.
Menjave
Domžale: Skubic - Dobrovoljc 17', Vuk S. - Aneff 68', Maksimović - Gorenc Stanković 68', Husmani - Jelar 68', Vidmar - Balažič 77', Parker - Vuk G. 77', Zec - Horić 77'
Triglav Kranj: Udović - Paliberk 46', Majcen - Bukara 46', Poplatnik M. - Grvala 46', Pelko - Curanovič 60', Križaj - Redžić 60', Djukić - Šiljeg 60', Krcić - Ivanuša 65', Šmit - Poplatnik A. 65', Šturm - Mlakar 68', Diallo - Klemenčič 71', Marinković - Bojić 77'
Rumeni kartoni: Poplatnik M. 25', Majer 71', Janža 74', Dobrovoljc 90'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal ni poškodovanega Aleksa Pihlerja, strokovno vodstvo pa je odmor namenilo Rudiju Požegu Vancašu, Dragu Gabriću, Royu Rudonji, Ajdinu Mulaliću in Marku Kovjeniću.
90+2. minuta: Konec tekme. Domžalčani so dosegli še osmo zmago na desetih prijateljskih tekmah.

90. minuta: Aneff je bil pri žogi na levi strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Goran Vuk streljal z glavo mimo leve vratnice.

85. minuta: Domžalčani so krenili v protinapad po desni strani. Na robu kazenskega prostora je do strela prišel Aneff, ki je meril v dolgi kot, a se je izkazal vratar Curanović.

73. minuta: Vidmar je poslal žogo na polovico Triglava, kjer je odlično skočil Aneff. Z glavo je žogo spustil za Živca, ki je prodrl v kazenski prostor. Gostje so žogo odbili do Jelarja, ki je s 14 metrov meril v spodnji levi kot. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Curanović.

Sasha Aneff

67. minuta: Aleš Poplatnik je z lepo podajo našel Grvalo, ki je z 18 metrov močno streljal. Vratar Vidmar je z odlično obrambo žogo odbil.

62. minuta: Slobodan Vuk je bil pri žogi globoko na levi strani polovice Triglava. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Parker meril mimo desne vratnice.

52. minuta: Redžić je s podajo s prve v ogenj poslal Grvalo, ki je krenil po levi strani. V kazenskem prostoru je prišel do strela, a je bil na golovi črti zanesljiv vratar Vidmar.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Joshua Parker

45+1. minuta: Konec prvega polčasa.

44. minuta: Parker je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je na drugi vratnici Majer žogo nastavil Slobodanu Vuku. Ta je z desetih metrov streljal s prve, a so gostujoči branilci v zadnjem trenutku uspeli blokirati in žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

44. minuta: Domžalčani so prišli do naslednjega zaključnega strela. Husmani je nevarno sprožil z 28 metrov, a je meril za las mimo desne vratnice.

43. minuta: Domžalčani so imeli prosti strel na levi strani polovice Triglava. Majer je poizkušal z neposrednim strelom v levi kot, a je meril nekoliko previsoko.

34. minuta: Domžalčani so si priigrali prvi kot na tekmi. Majer je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Maksimović z glavo streljal previsoko.

Žan Majer

24. minuta: Udovič je izgubil žogo na polovici Triglava. Maksimović je nemudoma zaposlil Parkerja, ki je z 20 metrov močno meril. Na pravem mestu je bil vratar Pelko.

17. minuta: V ekipi Domžal je Nejca Skubica zamenjal Gaber Dobrovoljc.

13. minuta: Triglav je prišel do lepe priložnosti za izenačenje. Po dolgi podaji si je v kazenskem prostoru odlično žogo zaustavil Majcen. V neposrednem dvoboju z napadalcem Triglava je bil uspešnejši vratar Vidmar, ki je žogo odbil, na golovi črti pa je dokončno razčistil Skubic.

1:0 Diallo/ag.; 10. minuta:
Skubic je bil pri žogi na desni strani polovice Triglava. Poslal je oster predložek pred vrata, kjer je žogo z glavo nekoliko preusmeril Slobodan Vuk. V skoku je bil tudi Diallo, ki je nesrečno žogo poslal v lastno mrežo.

Slobodan Vuk

8. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na levi strani polovice Triglava. Janža je podal na drugo vratnico, kjer je do strela z glavo prišel Zec. Vratar Pelko je žogo odbil s pestjo.

5. minuta: Skubic je izvajal prosti strel na levi strani. Na kratko je podal do Živca, ki je z 20 metrov močno streljal. Meril je previsoko.

3. minuta: Redžić je bil v napadu na polovici Domžal. 25 metrov od vrat ga je s prekrškom zaustavil Korun. Z neposrednim strelom je poizkušal Šmit, a je meril nekoliko previsoko.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB