FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Podpis pogodbe potrdil z dvema goloma

Aladin Šišić se je članskemu moštvu Nogometnega kluba Domžale priključil že konec januarja. Strokovno vodstvo si je vzelo čas pri ocenitvi njegovih zmožnosti, zato je 22-letnega nogometaša iz Bosne in Hercegovine povabilo tudi na desetdnevne priprave v Italijo. Desni krilni nogometaš si je s trdim delom in dobrimi predstavami na treningih ter prijateljskih tekmah prislužil pogodbo do konca letošnjega koledarskega leta.

Aladin Šišić

180 centimetrov visoki hitronogi nogometaš je bil nazadnje član estonskega prvoligaša Kaleva iz Talina, ki je minulo sezono, tekmovanje traja od marca do novembra, v desetčlanski ligi končal na osmem mestu. Šišić je bil standardni član udarne enajsterice, odigral pa je 31 tekem in dosegel osem golov: ''Kljub vrnitvi Saše Aleksandra Živca smo na tem igralnem mestu iskali igralca, ki bi dodatno zaostril konkurenco. Aladin je bil v zadnji sezoni eden najboljših igralcev svojega kluba in estonskega prvenstva. Z nami je opravil tudi priprave v Italiji, kjer so ga trenerji še dodatno spoznali. Ima izjemne fizične sposobnosti, saj je na testiranjih dokazal, da bo skupaj z Joshuo Parkerjem in Goranom Vukom med najhitrejšimi igralci v našem prvenstvu. Se pa v klubu zavedamo, da je kvaliteta in taktična priprava v Estoniji na nižjem nivoju kot pri nas in da Aladina na tem področju čaka še precej dela," je ob podpisu pogodbe povedal športni direktor Matej Oražem.

Aladin Šišić

Šišić je v pripravljalnem obdobju nastopil na štirih tekmah, na igrišču pa je prebil 161 minut. Najbolj se je izkazal na četrtkovi tekmi proti ekipi Jezero-Medvode, ko se je ob zmagi s 5:0 in pogodbo v žepu dvakrat vpisal med strelce: ''Aladin je z nami že dlje časa in je v ekipo vnesel veliko pozitivno energije in volje. Pokazal je ogromno želje po delu in dobesedno 'trga' na treningih. Določene njegove kvalitete so očitne, na drugi strani pa moramo v najkrajšem možnem času odpraviti pomanjkljivosti, ki jih ima predvsem na področju taktičnega znanja,'' je novinca ocenil trener Luka Elsner, ki bo svoje varovance pred začetkom spomladanskega dela prvenstva nazadnje preizkusil v soboto, ko bo ob 15:00 v Športnem parku Domžale gostoval kranjski Triglav.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB