FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Jezero-Medvode 5:0 (2:0)

PRIJATELJSKA TEKMA
četrtek, 27.02.2014 ob 15:00
Športni park Domžale, 70 gledalcev

Strelci: 1:0 Dobrovoljc 27', 2:0 Jelar 34', 3:0 Šišić 60', 4:0 Šišić 68', 5:0 Jelar 79'

Sodnik: Marino Pašalič (Črnuče)


Domžale - Jezero-Medvode 5:0

DOMŽALE
22 Mulalić Ajdin (46')
6 Horić Kenan
7 Vancaš Požeg Rudi
9 Vuk Goran (46')
15 Gorenc Stankovič Jon (63')
16 Jelar Anže
17 Kovjenić Marko
26 Aneff Sasha (63')
27 Dobrovoljc Gaber
77 Gabrić Drago (46')
92 Kous Žiga

1 Balažič Izidor (46')
3 Šišić Aladin (46')
24 Rems Tadej (63')
31 Ožbolt Alen (46')
39 Rudonja Roy (63')

Domžalčane že v soboto ob 15:00 v Športnem parku Domžale proti kranjskemu Triglavu čaka zadnja prijateljska tekma pred nadaljevanjem prvenstva, zato je tokrat v kadru dvakratnih slovenskih prvakov le 16 igralcev.

90+1. minuta: Konec tekme.

88. minuta: Rudonja je z odlično podajo v ogenj poslal Ožbolta. Ta je sam krenil proti gostujočim vratom, a je na koncu streljal za las mimo leve vratnice.

82. minuta: Domžalčani so znova prišli do nevarnega zaključka. Jelar je na vrhu kazenskega prostora našel Ožbolta, ki je poizkušal s strelom pod prečko. Z zadnjimi močmi je žogo odbil vratar Biček.

5:0 Jelar; 79. minuta:
Jelar je bil pri žogi na polovici gostov. Z odličnim preigravanjem si je pripravil prostor za strel in potem s 25 metrov neubranljivo meril v desni kot gostujočih vrat.

4:0 Šišić; 68. minuta:
Dobrovoljc je izvajal stranski avt na levi strani. Podal je do Rudonje, ki je prodrl v kazenski prostor gostov. Pred vrati je podal na drugo stran, kjer je Šišić žogo poslal v prazno mrežo.

65. minuta: Požeg Vancaš je na kratko podal do Kovjenića, ki je v ogenj poslal Rudonjo. V neposrednem dvoboju z vratarjem Bičkom je zadel zunanji del mreže. Že v naslednji akciji je sam pred gostujočega vratarja prišel Ožbolt, a je njegov strel Biček uspešno odbil.

3:0 Šišić; 60. minuta:
Domžalčani so izpeljali hiter protinapad. Aneff je v ogenj poslal Šišića, ki je preigral vratarja Bička in pospravil žogo v prazno mrežo.

58. minuta. Aneff je bil pri žogi na vrhu kazenskega prostora gostov. Na kratko je podal do Ožbolta, ki je s prve zaposlil Kovjenića. Ta je podal na desno, kjer je bil povsem sam pred vrati Šišić. Močan strel je končal v naročju vratarja Bička.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal. V ekipi Domžal so Ajdina Mulalića, Draga Gabrića in Gorana Vuka zamenjali Izidor Balažič, Alan Ožbolt in Aladin Šišić, ki je tudi prvi sprožil proti vratom v drugem polčasu. Na pravem mestu je bil vratar Biček.

45+1. minuta: Konec prvega polčasa.

39. minuta: Drago Gabrić je preigraval na desni strani kazenskega prostora gostov. Podal je navzven, kjer je z 10 metrov streljal Goran Vuk. Na golovi črti je žogo odbil eden od gostujočih branilcev.

2:0 Jelar; 34. minuta:
Požeg Vancaš je izvajal kot z desne strani. Na prvi vratnici je z glavo podaljšal Dobrovoljc. Na drugi vratnici je bil povsem sam Jelar, ki je s treh metrov žogo z glavo poslal v prazno mrežo.

33. minuta: Goran Vuk je znova pobegnil obrambi gostov. Pred vrati se je odločil za podajo proti Aneffu, a je to storil premalo natančno in žoga je zletela mimo vrat.

1:0 Dobrovoljc; 27. minuta:
Domžalčani so krenili v hiter protinapad po levi strani. Požeg Vancaš je podal v kazenski prostor do Aneffa, ki je žogo zavrnil do Dobrovoljca, ki je z enajstih metrov natančno meril v spodnji levi kot gostujočih vrat.

24. minuta: Domžalčani so znova ukradli žogo na sredini igrišča. Goran Vuk je potegnil na nasprotnikovo polovico in med branilci v ogenj poslal Požega Vancaša. Slednji je preigral vratarja Bička, a mu je gol preprečila vratnica.

11. minuta: Jelar je na desni strani na kratko podal do Gabrića. Ta je poslal kratek predložek proti vratom, kjer je povsem sam ostal Goran Vuk. S sedmih metrov je z voleja meril previsoko.

9. minuta: Domžalčani so ukradli žogo na sredini igrišča. Aneff je med branilci zaposlil Požega Vancaša, ki je sam prišel pred vratarja Bička. Slednji je strel po tleh uspešno odbil z nogo.

7. minuta: Požeg Vancaš je na vrhu kazenskega prostora našel Aneffa. Ta je s prve žogo namestil Kovjeniću, ki je z 20 metrov močno sprožil. Žoga je zadela enega od gostujočih branilcev in zletela meter mimo vrat v kot.

6. minuta: Požeg Vancaš je preigraval na polovici gostov. Podal je na desno stran do Gabrića, ki je poslal predložek pred vrata. Tam je Goran Vuk z glavo streljal mimo desne vratnice.

1. minuta. S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Jezera-Medvod.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB