FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Zarica Kranj 3:0

PRIJATELJSKA TEKMA
sobota, 22.02.2014 ob 14:00
Športni park Domžale, 50 gledalcev

Strelca: 1:0 Vuk S. 43', 2:0 Vuk S. 53', 3:0 Rudonja 62'

Sodnik:
Marino Pašalić (Črnuče)

Slobodan Vuk

DOMŽALE ZARICA KRANJ
1 Balažič Izidor 1 Mulalić Ajdin (70')
6 Horić Kenan 4 Stanarevič Daniel (46')
7 Vancaš Požeg Rudi 5 Božičič Dejan (52')
10 Vuk Slobodan (58') 7 Stanko Ladislav
15 Gorenc Stankovič Jon 8 Pirc Matej
16 Jelar Anže 9 Šujica Blaž
17 Kovjenić Marko 11 Robnik Dejan (88')
23 Parker Joshua Kevin Stanley (37') 14 Stojnič Petar
27 Dobrovoljc Gaber 15 Rems Tadej
77 Gabrić Drago 16 Bernik Andraž
92 Kous Žiga 18 Pihler Aleks


41 Vidmar Nejc 12 Sitar Matic (70')
31 Ožbolt Alen (37') 3 Preradovič Darko (46')
39 Rudonja Roy (58') 6 Babič Darko (52')
88 Korun Uroš 10 Stojkov Dejan (88')

Domžalčani so že včeraj odigrali prijateljsko tekmo z avstrijskim Kapfenbergom, zato je tokrat v kadru dvakratnih slovenskih prvakov le 15 igralcev.
90+1. minuta: Konec tekme.

87. minuta: Dobrovoljc je prodrl po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je s prve z voleja streljal Rudonja, a je meril mimo desne vratnice.

79. minuta. Šujica je pobegnil po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer so domači branilci žogo odbili do Stojnića. Ta je streljal s prve po tleh. Žogi je na poti smer spremenil Kous, a je vratar Balažič z odlično obrambo žogo uspel odbiti v kot.

76. minuta: Gabrić je odlično preigraval po desni strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je Rudonja z 12 metrov streljal s prve na volej. Pravi projektil je zaustavila prečka.

3:0 Rudonja; 62. minuta:
Kous je znova odlično prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Rudonja, ki je z glavo zanesljivo zadel v polno.

2:0 Vuk S.; 53. minuta:
Domžalčani so napadali po desni strani. Prodrl je Kous, ki je poslal močan predložek na prvo vratnico. Odlično je utekel Slobodan Vuk, ki je iz neposredne bližine žogo zabil v mrežo.

51. minuta: Jelar je bil pri žogi na polovici Zarice. Z desne strani je podal v kazenski prostor, kjer je do strela s prve prišel Požeg Vancaš. Z osmih metrov je meril previsoko.

50. minuta: Domžalčani so napadali po levi strani. Dobrovoljc je na vrhu kazenskega prostora našel Ožbolta, ki je meril v dolgi kot, a je bil nenatančen.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Zarice.

1:0 Vuk S.; 43. minuta:
Na levi strani sta lepo kombinirala Požeg Vancaš in Dobrovoljc. Slednji je poslal predložek na drugo vratnico, kjer si je Slobodan Vuk lepo zaustavil žogo in jo poslal v prazno mrežo.

41. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Po predložku na drugo vratnico je do strela z glavo prišel Jelar. z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić.

39. minuta: Domžalčani so prišli do žoge na polovici Zarice. Po podaji Jelarja je do strela z 20 metrov prišel Gabrić, ki je meril mimo desne vratnice.

37. minuta: Jelar je bil pri žogi v bližini kazenskega prostora Zarice. Odlično je za hrbtom gostujoče obrambe našel Parkerja. Njegov strel po tleh je ubranil Mulalić, do odbite žoge pa je prišel Gabrić, ki je s težkega položaja streljal previsoko.

32. minuta: Domžalčani so prišli do kota na desni strani. Po podaji pred vrata je žoga na drugi strani prišla do Požega Vancaša. Ta si je na vrhu kazenskega prostora pripravil prostor za strel, a je meril mimo desne vratnice.

29. minuta: Šujica je potegnil po levi strani. Na robu kazenskega prostora je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Božičič. Iz neposredne bližine je streljal, a se je znova izkazal vratar Balažič, ki je žogo odbil.

24. minuta: Domžalčani so nadaljevali s kombiniranjem pred kazenskim prostorom Zarice. Parker je v ogenj poslal Jelarja, ki je s 13 metrov močno streljal, z obrambo se je izkazal vratar Mulalić.

23. minuta: Kous je bil pri žogi na desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo poizkušal Slobodan Vuk, a žoge ni najbolje zadel.

20. minuta: Spremljamo tekočo tekmo, brez prekrškov in z veliko podajami po tleh. Do prve priložnosti je prišla Zarica. Po desni strani je pobegnil Šujica, ki je s 14 metrov meril v dolgi kot. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Balažič.

4. minuta: Kous je potegnil po desni strani. Poslal je predložek v sredino, kjer je Slobodan Vuk žogo nastavil Kovjeniću. Ta je streljal z levico, a je žoga končala na mreži gostujočih vrat.

3. minuta: Parker je nekoliko srečno žogo spravil v kazenski prostor, kjer je do strela z glavo prišel Požeg Vancaš. Vratar Mulalić je z nekaj težavami strel Belokranjca uspešno zaustavil.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Zarice.

Tekst: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB