FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

"Skupaj pomagajmo Urbanu" drugič!

V soboto, 19. oktobra ob 19:00, bo v Hali komunalnega centra v Domžalah odigrana prva tekma letošnje sezone košarkarske Lige Telemach, ki bo imela tudi dobrodelno noto. Celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen Urbanu Gorjancu, ki se bo v naslednjem letu poskušal vrniti pod košarkarske obroče.

Skupaj pomagajmo Urbanu

V akciji ''Skupaj pomagajmo Urbanu'' poleg Košarkarskega kluba Helios sodelujeta še Srednja šola Domžale in Nogometni klub Domžale. Slednji je celoten izkupiček prodanih vstopnic za tekmo Domžale – Krka, ki je bila 5. oktobra v Športnem parku in so jo Domžalčani dobili s 4:0, podaril v sklad za Urbana Gorjanca. V prvi polovici akcije je bilo zbranih več kot 2000 evrov in verjamemo, da se boste Domžalčani izkazali tudi v soboto.

Skupinska

KK Helios je na spletni strani objavil spodnji video pogovor z Urbanom, ki trenutno okreva po operaciji v južnokorejskem Seulu. Počuti se odlično in tudi napovedi o možnosti nadaljevanja poklicne košarkarske kariere so izjemno spodbudne. Med drugim Urban svojim someščanom sporoča: ''Lepo je videti, da si nekje sprejet in da te imajo ljudje radi…"


Tekma med KK Helios Domžale in KK Rogaška bo v Hali Komunalnega centra v soboto, 19. oktobra ob 19:00! Vstopnice si lahko po ceni 5 evrov v predprodaji zagotovite na prodajnih mestih Eventima, v Srednji šoli Domžale in na blagajni dvorane dve uri pred začetkom tekme! Skupaj pomagajmo Urbanu!

NK Domžale

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB