FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Malčki izvali člansko moštvo

Otroci so naše bogastvo in tega se zavedajo tudi v Nogometnem klubu Domžale. Člansko moštvo je na pobudo strokovnega vodstva pripravilo dan odprtih vrat za najmlajše člane kluba. Selekciji do osem in deset let sta opravili sobotni jutranji trening z igralci prve ekipe, ki so se obiska malčkov zelo razveselili.

Skupinska

Kljub slabemu vremenu in občasnem deževju so vsi vpleteni uživali v dogajanju na osrednjem domžalskem stadionu. Mladi nogometaši so sestavili ekipe po dva ali tri igralce, vsaki izmed njih pa se je pridružil tudi en poklicni nogometaš in skupaj so se borili za čim boljši rezultat. Moštva so zaigrala na vseh manjših igriščih znotraj glavnega igrišča, tako da so se malčki spoznali z vsemi člani prve ekipe.


Po končanem treningu so se vsi udeleženci treninga, vključno s trenerjema selekcij do osem in deset let, Milenkom Spasićem in Miletom Stankovićem, ter starši prisotnih otrok posladkali s čajem in piškoti. Otroci so priložnost izkoristili še za slikanje z igralci in pobiranje avtogramov, vse zbrane pa je pozdravila tudi direktorica Nogometnega kluba Domžale, Tina Jeklic.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Sedo Rošić in Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB