FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Mladinci upravičili povabilo

Medtem ko slovensko nogometno reprezentanco čaka zaključni del kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Braziliji, člani moštev Prve lige Telekom Slovenije prvenstveni odmor izkoriščajo za kratke priprave na nadaljevanje jeseni. Domžalčani so v torek in sredo odigrali prijateljski tekmi z vodilnima ekipama slovenske druge lige.

Jurečič

Trener Luka Elsner je imel proti Roltek Dobu in Kalcer Radomljami na voljo okrnjen igralski kader. Zaradi reprezentančnih obveznosti so manjkali Erik Janža, Žiga Kous, Žan Majer, Jon Gorenc Stanković in Nemanja Maksimović, Joshua Parker je z dovoljenjem kluba za nekaj dni odpotoval v Anglijo, Uroš Korun, Rudi Požeg Vancaš, Marko Kovjenić, Tadej Rems in Draško Božović pa so poškodovani. Strokovno vodstvo je preizkusilo tudi nekaj novih igralcev. Ob Zoranu Zeljkoviću, ki s svojim nekdanjim klubom ohranja primerno telesno pripravljenost, so se predstavili še Maxime Silvestri in Emir Begović, ki sta na preizkušnji, ter člani mladinske ekipe Žiga Jurečič, Žan Kumer in Matic Zupanc.


Domžalčani so obračuna s sosednjima kluboma izgubili, a je ob tem potrebno dodati, da so pred obema tekmama igralci opravili močan dopoldanski trening. Trenerja Luko Elsnerja je na gostovanju v Dobu zmotilo veliko število prejetih zadetkov, kar je v popolnem nasprotju z njegovo nogometno filozofijo. Proti Radomljam pa ga je zadovoljil predvsem mlajši del ekipe, ki je več kot uspešno izkoristil priložnost dokazovanja s prvim moštvom.


Domžalčani ta konec tedna ne bodo odigrali nobene tekme, bodo pa v soboto ob 10:00 opravili trening z nadobudnimi nogometaši najmlajših selekcij  Mladinskega nogometnega centra. V soboto popoldan jih čaka še obisk ljubljanske vojašnice, kjer bodo trening opravili kar na vojaškem poligonu. Naslednja prijateljska tekma bo na sporedu v torek, ko bodo dvakratni slovenski prvaki gostovali pri graškem Sturmu. Obračun se bo začel ob 16:30.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB