FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Kalcer Radomlje 0:1

Nogometaši Domžal so odigrali še drugo prijateljsko tekmo v dveh dneh. Po porazu pri sosednjem Dobu so tokrat gostili moštvo Kalcer Radomlje, ki ga vodi dolgoletni član Domžal Dejan Djuranović. Pod žarometi Športnega parke v Domžalah sta ekipi odigrali dvakrat trideset minut, z 1:0 pa so slavili gostje.

Gaber Dobrovoljc

Domžalčani so začeli odločno in že v drugi minuti sta brata Vuk poskrbela za prvo priložnost domačih. Slobodan je v ogenj poslal Gorana, ki je znotraj kazenskega prostora streljal proti vratom, a se je z obrambo izkazal vratar Vjekoslav Andrić. Le nekaj minut pozneje je dvakrat poizkušal Jure Balkovec, prvič je močno streljal z voleja, na pravem mestu Andrić, drugič pa je bil nenatančen s prostega strela z desne strani. V 12. minuti je po podaji Balkovca z desne strani z glavo poizkušal Francoz Maxime Silvestri, ki je ob Kamniški Bistrici na preizkušnji. Na golovi črti je žogo zadržal vratar Andrić. Gostje so si prvo pravo priložnosti pripravili v 26. minuti. Seferović je poslal predložek z desne strani, z 11 metrov pa je z glavo streljal Lidjan, ki je meril mimo desne vratnice. V podaljšku prvega polčasa pa so gostje povedli. Seferović je pobegnil po desni strani, poslal je predložek pred vrata, kjer se je najbolje znašel Luka Cerar, ki je žogo iz neposredne bližine poslal v mrežo.

Slobodan Vuk

Domžale so v drugi polčas krenili s tremi novimi igralci. Nejca Vidmarja je zamenjal Izidor Balažič, Darka Zeca Žan Kumer, Roya Rudonjo pa Žiga Jurečič. Na drugi strani so se Radomlje predstavile z novo enajsterico igralcev.  Prvo priložnost v drugem polčasu so si pripravili Domžalčani. V 43. minuti je po podaji Kumra z desne strani na levi strani kazenskega prostora sam ostal Nejc Skubic. Njegov strel z 10 metrov je uspešno zaustavil vratar Deni Blaževič. Le dve minuti pozneje je močno sprožil Jurečič. Njegov poizkus s 25 metrov je z odlično obrambo zaustavil Blaževič. V 56. Minuti je zapretil Slobodan Vuk, ki je s 16 metrov močno sprožil z voleja. Še enkrat več se je izkazal gostujoči vratar Blaževič. Tik pred koncem tekme je po podaji Kumra z desne strani poizkušal še Banović, a je z 11 metrov meril mimo desne vratnice.

Prijateljska tekma
sreda, 09.10.2013 ob 18:15
Športni park Domžale, 100 gledalcev
Domžale – Kalcer Radomlje 0:1 (0:1)

Strelec: 0:1 Cerar 30+1'

Domžale: Nejc Vidmar (Izidor Balažič 31'), Nejc Skubic, Gaber Dobrovoljc (Matic Zupanc 42'), Darko Zec (Žan Kumer 31'), Jure Balkovec; Igor Banović, Zeni Husmani; Maxime Silvestri, Slobodan Vuk, Goran Vuk (Edis Begović 42'); Roy Rudonja (Žiga Jurečič 31').

Radomlje 1. polčas:
Andrić, Seferović, Kosec, Zukić, Lidjan, Barukčić, Snoj, Zalaznik, Smukavec, Avbelj, Cerar.
Radomlje 2. polčas: Blaževič, Papež Jure, Smajič, Tirc, Draksler, Vrhunc, Florjančič, Kuntarič, Mali (Vrančič 52'), Ciriković, Želko.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB