FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Dokazali smo, da nismo povprečna ekipa

Joshua Kevin Stanley Parker je bil z dvema doseženima goloma in podajo eden glavnih junakov tekme proti Krki. V Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude je na zadnjih sedmih tekmah dosegel sedem golov, šest v prvenstvu in enega v pokalu. Skupaj s Slobodanom Vukom, s katerimi tvori napadalni dvojec dvakratnih državnih prvakov, sta po zamenjavi na mestu trenerja zabila kar trinajst golov, deset v prvenstvu in tri na pokalni tekmi na Ptuju.

Joshua Parker

22-letni Parker je po zamenjavi na trenerski klopi zadihal s polnimi pljuči. Že na drugi tekmi pod vodstvom Luke Elsnerja je dosegel gol in nakazal svoj velik potencial, ki ga je na naslednjih tekmah le še potrdil. Hitronogi napadalec se je hitro prilagodil na razmere v slovenskem nogometu, vse bolje pa se na igrišču čuti tudi s svojimi soigralci. Odlično se je ujel predvsem s Slobodanom Vukom, s katerim tvorita enega najnevarnejših napadalnih dvojcev v Prvi ligi Telekom Slovenije. Na uvodnih trinajstih tekmah državnega prvenstva sta zabila enajst golov, kar je le gol manj od napadalnega dvojca Maribora, Jean-Pjilippe Mendy – Marcos Tavares.

Joshua Parker

Nekdanji član Queens Park Rangersa si je za prvo sezono v Sloveniji za cilj zadal deset golov. Glede na trenuten potek pa so se njegova pričakovanja dvignila, več pa pričakuje tudi od soigralcev. Prepričan je, da ta ekipa sodi v sam vrhu slovenskega nogometa in da je v nadaljevanju sezone to sposobna tudi dokazati.

*slovenske podnapise lahko vključite s pritiskom na CC v spodnjem delu video predvajalnika

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB