FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Trenerja selekcij U15 in U17 po tekmi z Olimpijo

Selekciji U15 in U17 sta odigrali še zadnji prvenstveni tekmi v letošnjem letu. Selekcija U15 je tekmo dobila z 0:2, kadetska ekipa pa je tekmo izgubila z rezultatom 0:5.

OlimpijaDomzaleu15u17

Aleš Mežnaršič, trener U17: "Čestitke Olimpiji za zmago. Fantje so se borili a na žalost tokrat nismo bili na nivoju, da bi iztržili kaj več. Domači so zasluženo zmagali, nas pa čaka veliko dela med premorom."

Mile Stanković, trener U15: "Vesel in ponosen sem na fante kako so šli v današnjo tekmo z ogromno energije, ki smo jo skozi teden gradili, prav vsak še enkrat poudarjam, vsak igralec je dal svoj delež skozi celo sezono imeli smo nekaj problemov s fanti, ki so odšli v druge sredine ampak nismo se ozirali na jih verjeli smo v fante, ki so trenirali in napredovali, zato smo res ponosni na njih prav vsi trenerji. Čestitam jim, ker so pokazali pripadnost karakter in pa predvsem, da se zelo dobro razumejo to mi veliko pomeni. So klapa, ki smo jo v nekaj mesecih zgradili.Vesel sem in ponosen prav na vse trenerje in seveda tudi na naše igralce."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO