FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

U15 in U17 še zadnjič v tem letu

Selekciji U15 in U17 se bosta še zadnjič v letošnjem letu pomerili v prvenstvu. Njun nasprotnik bo Olimpija Ljubljana. 

U1517SeZadnjic

Žan Luka Jerman, pomočnik trenerja U15: "Jutri nas čaka se zadnja tekma jesenskega dela prvenstva proti vedno neugodnem nasprotniku Olimpiji.  Kljub temu, da smo prvo tekmo dobili z rezultatom 4:0 in da smo na lestivi pozicionirani kar nekaj mest višje od nasprotnika pa vseeno skupaj s glavnim trenerjem in pomočniki pričakujemo izredno težko tekmo, saj gre za neke vrste derbi v katerega Olimpija vstopa tudi na krilih zmage proti Muri. Energija in želja fantov je bila skozi celoten teden na zelo visoki ravni in mislim da smo skupaj z igralci in trenerskim štabom pripravljeni, da z dobro igro in zmago proti Olimpiji zaključimo jesenski del tako kot se spodobi."

Aleš Mežnaršič, trener U17: "Zadnjo tekmo v jesenskem delu prvenstva bomo zopet odigrali proti Olimpiji. Glede na to, da nam dober rezultat omogoča, da obdržimo trenutno pozicijo na lestvici bomo šli na vse ali nič. Želimo pokazati dobro vsebino na igrišču v vseh segmentih. Verjamemo v pozitiven izid tekme."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO